توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال ساده: میزبانی وب سایت روی هاست ایرانی
webpa90
August 10th, 2015, 12:57
با سلام
یک سوال از اساتید داشتم
من وب سایتی دارم که صد درصد بازدید کننده هاش خارج از ایران هستند و میخوام روی سرور ایران قرار بدمش.
آیا ممکنه مشکلی پیش بیاد و یه سری از کاربرا از کشورهای دیگه نتونن ببینن وب سایت رو؟
روی سرور پارس آنلاین قرار داره
طراح
August 10th, 2015, 13:03
به نظر من مشکلی نیست
ولی سرعت باز کردن صفحات مطمئنان وقتی که روی سرور خارج ایران باشه برای افراد خارج از ایران بهتر خواهد بود.
مثلا هاستینگ در آلمان باشه برای اروپایی ها سایت خیلی بهتر باز میشه و با سرعت بهتری تا از ایران
SCN
August 10th, 2015, 13:30
مشکلاتتون زیاد میشه.
خیلی از اوقات کلا دسترسی به خارج از کشور به مدت 5 دقیقه تا 10 ساعت قطع میشه و سایت در دسترس نیست.
arsihost
August 10th, 2015, 17:27
درود.
سرور های خارجی به دلیل ف*ی*ل*ت*ر*ی*ن*گ پینگ بالا و سرعت پایینی برای ما دارند ولی برای خارج از ایران سرعت بسیار خوبی دارند
و سرور های ایرانی به دلیل خارجی بودن آن ها پینگ بسیار پایین و سرعت بسیار بالاو خوبی دارند
اگر بازدید کنندگان شما خارج از ایران هستند از هاست و سرور های خارجی(آلمان،آمریکا،کانادا ..)استفاده کنید
و اگر بازدید کنندگان شما داخلی(در ایران)هستند از سرور ها و هاست های ایرانی استفاده کنید ;)
klax0n
August 10th, 2015, 20:22
مطمئنا برای بازدید کنندگان خارجی سرویس های خارجی بسیار ایده آل تر هستن
سرویس های داخلی نیز برای بازدید کنندگان داخلی باید بسیار پر سرعت تر و ارزان تر باشن که متاسفانه در اکثر موارد چنین نیست