توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعتماد در انتقال دامنه ir.
nimaee
August 10th, 2015, 09:26
سلام دوستان خسته نباشید.
من یه دامنه که قبلا توسط شخص دیگری ثبت شده رو میخوام از ایشون بخرم و به اصطلاح دامنه رو انتقال بدم.
مراحل انتقال دامنه توسط صاحب فعلی و جدید رو تو سایت Nic.ir خوندم و مشکلی ندارم.
سوال من اینجاست تو چه مرحله ای باید قیمت توافق شده دامنه رو به فروشنده بپردازم که خدای نکرده مشکلی پیش نیاد؟
یعنی چطور باید اعتماد کرد؟ قیمت توافق شده رو اول بپردازم بعد مراحل انتقال رو انجام بدیم؟
اگه بعد از پرداخت قیمت دامنه، فروشنده اقدام به انتقال دامنه نکرد چه اقداماتی میتونم انجام بدم؟
تشکر...
kouroshez
August 10th, 2015, 09:50
دوست عزیز شما باید یک شرکت معتبر اقدام به خرید و انتقال دامین کنید !
شما هزینه رو پرداخت میکنید اونا هم براتون انتقال رو انجام میدن
فقط یادتون باشه جای معتبر*
nimaee
August 10th, 2015, 10:00
با تشکر از پاسخ شما.
انتقال و هزینه انتقال رو از طریق شرکت معتبر انجام میدم ولی هزینه خود دامنه رو هم میشه از طریق شرکت ها انجام داد یا مسقیما باید به حساب فروشنده واریز کنم؟
yeganehha
August 10th, 2015, 10:45
با سلام
به نظر من از سایت pc0.ir اقدام کنید .
این سایت واسطه بین هست و کاملا معتبر هست .
nimaee
August 10th, 2015, 15:33
شرکت ها که میگن انتقال دامنه ir فقط توسط nic.ir انجام میشه.
farmanrava
August 10th, 2015, 15:42
توسط نماینده پرداخت میشه و توسط نیک به صورت سیستمی انجام میشه ...
قیمتی که برای انتقال واسه نماینده محاسبه میشه بسیار پایین تر از این هستش که خودتون پرداخت کنید .
اینجا بخش آموزش هستش نمیشه کاملتر توضیح داد . در صورتی که نیاز دارید در پیغام خصوصی با بنده در ارتباط باشید تا راهنمایی کنم شما رو .
موفق باشید
yeganehha
August 10th, 2015, 17:03
با سلام
منظور من این نبود .
مربوط به قسمتی که فرمودید "
تو چه مرحله ای باید قیمت توافق شده دامنه رو به فروشنده بپردازم که خدای نکرده مشکلی پیش نیاد؟ " گفتم .
سایتی که معرفی کردم هزینه را از شما می گیرد و در حساب خود نگه می دارد و پس از انتقال کامل و تایید شما هزینه را برای صاحب قبلی دامنه ازاد می کند .
1eng.ir
August 11th, 2015, 05:34
یه نفر رو پیدا کن برای معامله واسطهگری کنه
خلاص
homhom
August 11th, 2015, 11:23
رمز انتقال رو بگیرید و درخواست انتقال بدید. اون طرف درخواست را تایید کنه و شما پول رو پرداخت کنید و بعد طرف مدارک تایید انتقال را بفرسته
kouroshez
August 11th, 2015, 11:37
با تشکر از پاسخ شما.
انتقال و هزینه انتقال رو از طریق شرکت معتبر انجام میدم ولی هزینه خود دامنه رو هم میشه از طریق شرکت ها انجام داد یا مسقیما باید به حساب فروشنده واریز کنم؟
اگر معتبر هست جای نگرانی نیست ! شما هزینه رو پرداخت میکنید و برای شما انتقال میدن مستقیما و از طریق فروشنده نداره دیگه!
nimaee
August 11th, 2015, 14:11
دیگه این دامنه مال شخصی هست . و خوب شما هم میخوای این دامنه رو بخری . پس بهتره اعتماد کنی هزینه رو بدی دامنه رو تحویل بگیری. دامنه ir رنک دار هم فکر نکنم اونقدر برات هزینه برداره دامنه رنک دار هم باشه 50 تا 150 تومن فوقشه .
قیمت رو ۴۰۰ هزار تومن اعلام کردن.
- - - Updated - - -
رمز انتقال رو بگیرید و درخواست انتقال بدید. اون طرف درخواست را تایید کنه و شما پول رو پرداخت کنید و بعد طرف مدارک تایید انتقال را بفرسته
فروشنده (صاحب فعلی دامنه) هم دقیقا اینجوری گفت.
- - - Updated - - -
با تشکر از همه دوستان که پاسخ دادن.
سایتی که معرفی کردم هزینه را از شما می گیرد و در حساب خود نگه می دارد و پس از انتقال کامل و تایید شما هزینه را برای صاحب قبلی دامنه ازاد می کند .