asiacat
August 9th, 2015, 13:59
سلام
من تازه از دیتا سنتر هتزنر بخش مارکت یک سرور خریدم در هنگام سفارش امکان انتخاب سیستم عامل و.. نبود الان به من یک پنل دادن که وارد روبوت میشم حتی روی سرور سنتوس هم نصب نکردند و پسووردی که دارم میزنه
هدف نصب لینوکس بعد نصب سی پنل و کانفیگ های مربوطه البته لنگ من همون نصب سنتواس هشت ما باقیش تا حدودی آموزش زیاد دارند
root@rescue ~ # /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
-bash: /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0: No such file or directory
root@rescue ~ # hostnamemarket1.11111.com
-bash: hostnamemarket1.111111.com: command not found
root@rescue ~ # fd
-bash: fd: command not found
root@rescue ~ # -fd
-bash: -fd: command not found
root@rescue ~ # hostnam 1245m1.1111.com
-bash: hostnam: command not found
root@rescue ~ # rm installer.lock
rm: cannot remove `installer.lock': No such file or directory
root@rescue ~ # yum update
-bash: yum: command not found
root@rescue ~ #
root@rescue ~ # root@rescue^C
root@rescue ~ # Single-User Mode Editing
-bash: Single-User: command not found
root@rescue ~ # arch
x86_64
من چطور میتونم الان روی این سرور سنتوس 6.6 نصب کنم؟ از vnc هم اقدام کردم جواب نداد هر چی گشتم راهنمائی در این زمینه در انجمن نبود یا من بلد نبودم درست سرچ کنم ممنون میشم راهنمائی کنید
بنده باید برم خارج کشور و تو کار هاستینگ نیستم این سرور رو هم خریدم فقط و فقط برای یادگیری و ... و نمیخوام غوره نشده حلوا بشم دنبال مربی گشتم نبود(با اینکه حاضر بودم پول خوبی هم بدم)
خواهشمندم اگر کسی بلده راهنمائی کنید حالا بصورت خدا پسندانه یا نه پولی اصلا مشکلی نیست
با تشکر
من تازه از دیتا سنتر هتزنر بخش مارکت یک سرور خریدم در هنگام سفارش امکان انتخاب سیستم عامل و.. نبود الان به من یک پنل دادن که وارد روبوت میشم حتی روی سرور سنتوس هم نصب نکردند و پسووردی که دارم میزنه
هدف نصب لینوکس بعد نصب سی پنل و کانفیگ های مربوطه البته لنگ من همون نصب سنتواس هشت ما باقیش تا حدودی آموزش زیاد دارند
root@rescue ~ # /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
-bash: /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0: No such file or directory
root@rescue ~ # hostnamemarket1.11111.com
-bash: hostnamemarket1.111111.com: command not found
root@rescue ~ # fd
-bash: fd: command not found
root@rescue ~ # -fd
-bash: -fd: command not found
root@rescue ~ # hostnam 1245m1.1111.com
-bash: hostnam: command not found
root@rescue ~ # rm installer.lock
rm: cannot remove `installer.lock': No such file or directory
root@rescue ~ # yum update
-bash: yum: command not found
root@rescue ~ #
root@rescue ~ # root@rescue^C
root@rescue ~ # Single-User Mode Editing
-bash: Single-User: command not found
root@rescue ~ # arch
x86_64
من چطور میتونم الان روی این سرور سنتوس 6.6 نصب کنم؟ از vnc هم اقدام کردم جواب نداد هر چی گشتم راهنمائی در این زمینه در انجمن نبود یا من بلد نبودم درست سرچ کنم ممنون میشم راهنمائی کنید
بنده باید برم خارج کشور و تو کار هاستینگ نیستم این سرور رو هم خریدم فقط و فقط برای یادگیری و ... و نمیخوام غوره نشده حلوا بشم دنبال مربی گشتم نبود(با اینکه حاضر بودم پول خوبی هم بدم)
خواهشمندم اگر کسی بلده راهنمائی کنید حالا بصورت خدا پسندانه یا نه پولی اصلا مشکلی نیست
با تشکر