توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامين ملی به صورت 99 درصد آنلاين :دی
amiri113
September 8th, 2010, 19:45
سلام به تمام کاربران wht
موفق شديم بعد از حدود يک هفته تلاش، نمايندگی موسسه فيزيک نظری رو دريافت کنيم و سرويس ma79 رو مجدد راه اندازی کنيم. (مشاهده ليست نمايندگان (https://www.nic.ir/List_of_Resellers))
حدود يک هفته پيش و بعد از تغييراتی که در شيوه رزو و تاييد مالی دامين های ملی بوجود اومده بود سايت ma79 قادر به تاييد مالی دامين های ملی نبود. بعد از درخواست نمايندگی به موسسه فيزيک نظری و پياده سازی epp از ديروز نمايندگی ما تاييد شد و خدا رو شکر تونستيم کار ثبت دامين ملی رو به صورت آنلاين شروع کنيم.
از اونجایی که رابط مالی تغيير کرده بنابراين آدرس سايت ma79.ir هم به sa1601.ir (http://www.sa1601.ir) تغيير کرده و امکان ثبت و تاييد دامين ملی در سايت جديد وجود داره.
تمام اطلاعات سايت ma79 به سايت جدید يعنی sa1601 تغيير کرده و قيمت ها هم فعلا همون قيمت های قبلی هستش. (3940 برای ثبت يکساله دامين ir)
با توجه به اينکه شرکت سامان سيستم موفق به گرفتن نمايندگی nic شده بزودی سرويس های جديد و پر طرفداری رو (که قبلا دوست داشتيم با کمک نماينده های قديمی ارائه بديم ولی نشده بود) رو ارائه بديم. مهمترين اين سرويس ها ارائه api برای ثبت دامين به صورت آنلاين از whmcs، سما و هر نرم افزار پر کاربرد ديگه هستش.
اما فعلا ميتونيد از سايت sa1601.ir (http://www.sa1601.ir) برای ثبت آنلاين دامين های ملی استفاده کنيد.
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
فراموش کردم بگم که اون يک درصد هم به خاطر nic هستش چون دامين ها به صورت آنلاين ثبت نميشن بلکه پرداخت ميشن و بعد از تاييد nic ثبت شده نهائی ميشن و اون يک درصد هم به خاطر Nic هستش.
amiri113
September 9th, 2010, 14:36
دامين های ثبت شده در sa1601.ir مستقيما و به صورت آنلاين در پنل nic کابر ثبت و پرداخت ميشوند.
mofthost.com
September 9th, 2010, 15:26
عالیه من رفتم امروز یکی سفارش زدم تحویل داده بشه کلهم میریم دیگه :دی
hostservice
September 9th, 2010, 15:49
اقای امیری قضیه اینکه ایرانیک بعد از پرداخت دامنه را رزرو و تایید میکنه چی میشه!اگر یک دامنه نیاز به مدارک داشته باشه؟
mofthost.com
September 9th, 2010, 15:53
تا به حال برا من که مدرک نخواسته!عجیبه تا به حال همچین چیزی ندیدم که نیک مدرک بخواد .مطمئنی برا بعضی دامین ها میخواید ؟(مگه .ir ثبت نمیکنی؟)
amiri113
September 9th, 2010, 16:00
اقای امیری قضیه اینکه ایرانیک بعد از پرداخت دامنه را رزرو و تایید میکنه چی میشه!اگر یک دامنه نیاز به مدارک داشته باشه؟
ببينيد برای يک دامين عادی شرايط به اين صورت هستش:
دامين به صورت آنلاين پرداخت ميشه و بعد nic برسی ميکنه و تاييد ميکنه!
حالا برای يک دامينی که شرايط خاص داره:
شما دامين رو ثبت ميکنيد و پرداخت اون رو انجام ميديد. nic برسی ميکنه و از شما مدارک ميخواد، مدارک رو براشون ارسال ميکنيد و يا تاييد ميکنن يا تاييد نميکنن.
در صورتی که تاييد بشه که چه بهتر، اگر تاييد نشه پول به حساب نماينده (که در اينجا سايت sa1601 هستش) برگشت داده ميشه و نماينده هم با شما تصويه ميکنه.
در sa1601 شرايط طوری تعبيه شده که دامين بعد از ثبت مستقيما داخل پنل nic شما ثبت ميشه و nic به طور مستقيم با شما ارتباط برقرار ميکنه برای تاييد مدارک و در حقيقت sa1601 فقط رابط مالی شما خواهد بود.
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
تا به حال برا من که مدرک نخواسته!عجیبه تا به حال همچین چیزی ندیدم که نیک مدرک بخواد .مطمئنی برا بعضی دامین ها میخواید ؟(مگه .ir ثبت نمیکنی؟)
چرا، برای بعضی از دامين ها مدرک ميخوان.
مثلا ما برای ثبت دامين های باشگاه پرسپوليس، نامه رسمی از باشگاه ارائه داديم.
يا بعضی از مشتری های ما در گذشته برای ثبت دامين های مذهبی، مدارک خاصی ارائه ميدادند.
hostservice
September 9th, 2010, 16:25
متاسفانه ایرانیک الان برای دامنه های نیمه عادی هم مدارک میخواد مثل
دامنه هایی که به نام افراد هستند و چند مورد دیگر
اما در کل قیمت و سرویس خوبیه
موفق باشید
amiri113
September 9th, 2010, 16:38
متاسفانه ایرانیک الان برای دامنه های نیمه عادی هم مدارک میخواد مثل
دامنه هایی که به نام افراد هستند و چند مورد دیگر
اما در کل قیمت و سرویس خوبیه
موفق باشید
ما خودمون چندين بار پينهاد داديم که وضعيت دامين های خاص رو به ثبت شده تغيير بدند (مثل yahoo و گوگل و ...) و برای بقيه هم تا يک مدت مشخص (مثلا يک هفته) امکان رد کردن سفارش (توسط خودشون) رو بزارند ولی در عوض اجازه بدند دامين ها آنلاين ثبت بشه.
يعنی اول ثبت بشه و بالا بياد و بعد تا 1 هفته امکان رد کردن و برگردوندن پول باشه.
اما فعلا که شرايط به اين صورت هستش و روال ثبت دامين اينطوری شده.
دامين آنلاين ثبت ميشه و بعد که nic تاييد ميکنه سايت بالا مياد.
نکته مهمی که برای کاربرا تو اين يک هفته سخت شده بود اين بود که بايد يک نماينده يا کاربر مطمئن رو پيدا ميکردن و دامين رو به ايشون ميگفتند و ايشون دامين رو براشون تو پنلشون ثبت ميکرد که اين پروسه زمان گير بود و ممکن بود تو همين اثنا، دامين توسط کس ديگه ای ثبت بشه.
که با ارائه خدمات آنلاين sa1601 ديگه اين نگرانی برای کسی که ميخواد دامين ملی ثبت کنه از بين ميره و دامين به صورت آنلاين در پنل خودش ثبت ميشه.
با تشکر
علی امیری
tmfar
September 9th, 2010, 17:14
جناب امیری یه قانون هایی تازه گذاشتن ما قبلاً دامنه را تو پنل خودمون ثبت می کردیم و بعد رابط مالی رو مثلاً شما را انتخاب میکردیم و پرداخت می کردید الان هم اینطوریه ؟
amiri113
September 9th, 2010, 18:12
جناب امیری یه قانون هایی تازه گذاشتن ما قبلاً دامنه را تو پنل خودمون ثبت می کردیم و بعد رابط مالی رو مثلاً شما را انتخاب میکردیم و پرداخت می کردید الان هم اینطوریه ؟
نه!
همونطور که ميدونيد روال کار عوض شده.
الان شرايط sa1601 به اين صورت هستش که شما دامين رو از سايت sa1601 ثبت ميکنيد. سايت اطلاعات شناسه شما در nic رو از شما ميگيره و بر اساس اون اطلاعات وارد شده، دامين رو مستقيما در پنل nic خودتون ثبت ميکنه.
برای دامينی که تو پنل شما ثبت ميشه رابط مالی sa1601-irnic قرار داده ميشه.
skrsoft
September 9th, 2010, 19:11
آقا اميري قصد نداريد قيمت ها رو كمتر كنيد ؟ :66:
Rezash
September 9th, 2010, 20:43
سلام
تبريك ميگم.
نيازي به تاييد من نيست ، خوشبختانه سابقه كاري شما اينقدر درخشان هست كه همه قبولتون دارند.
پ.ن : پ.خ رو لطفا يك چك بكنيد.
حقيقتا اگر به من باشه مي گم گرون هم بكنند !
من الان خودم دومين آي آر رو 4500 تا 5500 مي فروشم...مشتري هام همه خارج از wht هستند ! اما حداقل روي هر دومين 2 تومن سود مي كنم ! مشتري كمتر سود بيشتر! اين قيمت هاي پايين تقصير خودمونه كه ارزون مي ديم . آدم 100,000 (به عنوان يك ساب ريسلر و قيمت حدودي !) تومن پولش رو ميخوابونه كه روي هر دومين از 10 تا 100 تومن سود كنه ؟:d
amiri113
September 10th, 2010, 11:57
خبر بد اينه که اگر اون سرويس جديدمون راه اندازی بشه برای اين سايت حدود 200 تا 300 تومان افزايش قيمت خواهيم داشت.
متاسفانه بعضی از ريسلر های nic دارن بدون سود کار ميکنند و اين باعث شده که سود دامين ir خيلی کم و غير منطقی بشه.
برنامه ای داريم که انشالا به زودی (با بالا اومدن اون سرويس جديد) هم سود فروشنده و هم سود نماينده رو به طور معقولی بالا ببريم.
با تشکر
علی امیری
amiri113
September 11th, 2010, 01:42
ديروز 3 دامين ثبت شدند.
amiri113
September 12th, 2010, 21:03
ديروز 2 دامين و امروز فقط يک دامين ثبت شدند.
فکر ميکنم به نسبت سيستم گذشته، تعداد دامين های ثبت شده کمتر شده. :68:
nasa_de
September 12th, 2010, 22:00
لطف جناب امیری شامل حال ما هم شد. :)
September 15th, 2010, 10:25
ديروز 4 دامين آنلاين ثبت شدند.
انشالا از امروز سرويس فروش يونيت آنلاين، روی سايت عصرنت راه اندازی ميشه. به کمک اين سرويس ميتونيد يونيت مورد نظر برای هندل خودتون رو به صورت آنلاين و بدون دخالت نيروی انسانی، شارژ کنيد.
با تشکر
علی امیری
amiri113
September 16th, 2010, 17:14
ديروز هم 3 دامين ثبت شدند.
amiri113
October 27th, 2010, 21:07
امروز چرا بازار خرابه :دی
دامين هایی که در sa1601 ثبت ميشن به صورت آنلاين در پنل nic کاربران ثبت ميشن و همچنين امکان تغيير dns دامين ها برای هميشه هم از پنل nic خودتون و هم از sa1601.ir خواهد بود.
با تشکر
علی امیری
AmirHosein
October 28th, 2010, 00:53
چرا، برای بعضی از دامين ها مدرک ميخوان.
مثلا ما برای ثبت دامين های باشگاه پرسپوليس، نامه رسمی از باشگاه ارائه داديم.
يا بعضی از مشتری های ما در گذشته برای ثبت دامين های مذهبی، مدارک خاصی ارائه ميدادند.
Perspolisnews.ir مفت از چنگم در اومد افتاد دست محمدحسین! که یه استقلالی ... هست! ارزش دامنه رو پایین آورد رفت!(:|
ببینم بازم که تخفیف ندادید یه تخفیف بدید مشتری خودتون بشیم بره دیگه :111:
1eng.ir
October 28th, 2010, 01:01
امروز چرا بازار خرابه :دی
فکر کنم مشکل از طرف برخی همکاران باشه که به قیمت خرید دامینو ثبت میکنن! ;) به زودی از دور خارج میشن :دی
Perspolisnews.ir مفت از چنگم در اومد افتاد دست محمدحسین! که یه استقلالی ... هست! ارزش دامنه رو پایین آورد رفت!(:|
شلوغش نکن :d این دامین الانم واسه فروشه: 4 میلیون ریال ناقابل :)
AmirHosein
October 28th, 2010, 02:03
فکر کنم مشکل از طرف برخی همکاران باشه که به قیمت خرید دامینو ثبت میکنن! ;) به زودی از دور خارج میشن :دی
شلوغش نکن :d این دامین الانم واسه فروشه: 4 میلیون ریال ناقابل :)
:)) حیف الان یادم افتاد! آخرشم خودم ازت میخرمش!:105: ولی نه چهارصد تا شاید 40تا :53:
amiri113
October 28th, 2010, 12:20
قراره يک سری اسلب بندی در سايت redreseller.com ارائه بديم :دی
اون که آره!
من مطمئن هستم بازار دامين ir اصلاح ميشه :دی
amiri113
November 9th, 2010, 00:52
ثبت دامين به صورت آنلاين در sa1601 همچنان ادامه داره.
amiri113
November 16th, 2010, 12:11
ديروز 6 دامين از طريق سايت sa1601.ir ثبت شدند.
amiri113
January 13th, 2011, 21:30
ثبت و تمديد دامين ملی در sa1601.ir همچنان ادامه داره.
amiri113
February 1st, 2011, 12:49
ثبت دامين ملی حتی در ايام تعطيل و در تمام 24 ساعت شبانه روز، بدون وقفه و دخالت نيروی انسانی انجام ميشود.
amiri113
February 7th, 2011, 23:35
ثبت دامين ملی در سايت sa1601.ir همچنان به صورت 100% آنلاين ادامه داره!
amiri113
February 16th, 2011, 12:50
ثبت دامين ملی به صورت آنلاين در سايت sa1601 از مجموعه سايت های شرکت سامان سيستم پرداز کيش، ادامه داره.
amiri113
March 2nd, 2011, 13:01
ثبت دامين ملی همچنان ادامه دارد .................................................. .............