توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عملکرد دیر سرور سایت
sarir
August 8th, 2015, 12:36
سلام به تازگی رسیلر خریدیم
به تازگی یه هفته تا دو هفته ای میشه سرور رو انتقال دادن به فرانسه
منابع هم اشتراکی (32هسته) رم 128 فک کنم
......
بعضی وقتا میخوام سایتو باز کنم حدود ده ثانیه طول میده شروع کنه ب لود کردن سایت
ولی سایت های دیگه از سرورهای انگلیس المان و .... خارجی ها سریع شروع ب لود کردن میشن واسم
میخواستم ببینم این تاخیر رو هم شما می بینید ؟؟ .... livetheme.ir
ادرس اصلاح شد ***
.......
کیفیت سرور چگونه هست؟ (hosting-co.ir ) (5.135.0.84 (http://myip.ms/info/whois/5.135.0.84)) تا حالا از این هاستینگ چیزی خریدید؟
اخه کیفیت و سرعت لود سایت خیلی برام مهمه
HighHost
August 8th, 2015, 12:54
برای بنده اصلا سایتتون لود نشد
SCN
August 8th, 2015, 13:03
خیلی طول میکشه عزیز.
Abolijoon
August 8th, 2015, 13:30
سلام
لود سایت به خیلی چیز ها مربوطه
سروری که سایت شما رو میزبانی میکنه مشکلاتی دارد
sarir
August 8th, 2015, 13:36
برای بنده اصلا سایتتون لود نشد
اصلاح میکنم
livetheme.ir
- - - Updated - - -
خیلی طول میکشه عزیز.
اصلاح میکنم
livetheme.ir
شرمنده
- - - Updated - - -
سایت اصلا لئد نشد
امکان داره از کانفیگ باشه
اطلاعات کامل تر میگید از سرور؟
ُ
2755227553
همین اطلاعاتو دارم هارد هم ssd و اطلاعاتی ک بالا دادم
- - - Updated - - -
سلام
لود سایت به خیلی چیز ها مربوطه
سروری که سایت شما رو میزبانی میکنه مشکلاتی دارد
اصلاح میکنم
livetheme.ir
.....
یا خود سرور منظورتونه ؟ هاستینگ کو ؟!!
SCN
August 8th, 2015, 13:48
اصلاح میکنم
livetheme.ir
شرمنده
بله این سایت کند هست.
Response Time وب سرورتان بالاست.
http://up.vbiran.ir/uploads/3424414390262316737_Untitled.png
besthosti.com
August 8th, 2015, 14:04
برای من که کمتر از یک ثانیه فکر کنم لود شد ممکن هست که مشکل از اینترنت شما باشه.
27555
klax0n
August 8th, 2015, 14:34
تقریبا 5 ثانیه طول کشید که لود شه
نسبت به سایت های دیگه کنده
sarir
August 8th, 2015, 15:40
تقریبا 5 ثانیه طول کشید که لود شه
نسبت به سایت های دیگه کنده
داداش مشکل از چیه از محل سرور یا کانفیگشون یا اینکه زیاد سایت زدن؟
من هرچی بهشون میگن سرعت لود کمه میگه این همه سایت هست هیچ کدوم مشکلات شمارو ندارن
IranHost-Staff-142
August 9th, 2015, 00:54
معمولا در اکثر موارد مخصوصا در سرور های لینوکسی علت کندی بارگذاری وب سایت عدم بهینه بودن کدنویسی وب سایت های می باشد (دقت شود که گفتم معمولا در مواقعی که Over sale انجام می شود اصلا بحثی نیست).
همانطور که مشاهده می شود شما در حال حاضر از یک Wordpress خام استفاده نموده اید و زمان بارگذاری به 3.66 ثانیه رسیده است (Wait time هم پایین است)که می توان گفت در سرویس های اشتراکی سرعت بارگذاری مناسبی است.
پشنهاد می شود طراحی وب سایت خود را در سرویس یک شرکت دیگر نیز به آزمایش بگذارید (با توجه به اینکه اکثر شرکت های گارانتی بازگشت وجه دارند نگرانی از جهت هزینه اضافه نخواهید داشت) و نتایج را با هم مقایسه کنید، این احتمال وجود دارد که طراحی وب سایت شما بهینه نباشد.
البته ناگفته نماند حتی در وردپرس خام هم با وجود اینکه Waite time اولیه کم می باشد اما در هر Request یک Wait time کوچک اما به اندازه بحث برانگیزی بزرگ (به علت تعداد بالای آن) وجود دارد که نشانه خوبی نیست. بخش بزرگی از بارگذاری انجام شده در این Wait time ها تلف می شود. (اما به صورت کلی انتظاری خیلی بالا از سرویس های اشتراکی نمی توان داشت.)
27571
پ.ن: پیشنهاد می شود چند نمونه سایت با زبان برنامه نویسی و طراحی مشابه وب سایت خود از انها بگیرید و مورد آزمایش قرار دهید. این کار به شما اطلاعاتی بیشتری در رابطه با عملکرد سرور می دهد.