ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل آپلود فایل در Win2008

ghazal
September 8th, 2010, 17:42
سلام

در سرور 2008 ما مشکلی داشتیم که نمی توانستیم عکس در ادیتور ها اضافه کنیم و خطا می داد که permission ندارد.

من هر چی گشتم تنظیمی در پلسک پیدا نکردم.وارد سرور شدم در شاخه inetpub وارد vhosts شدم ووارد پوشه دامنه شدم در آنجا به طور مثال روی یکی از فولدهایی که برای آپلود ماست و مشکل داریم

Properties گرفتم و security را زدم در آنجا permissen های ftp اصلا تیک نخورده بود .....تیک زدم کارمان فعلا راه افتاد ولی من نمیتونم هر دفعه دستی وارد کنم راهی هست تنظیم کلی کنیم

Aria
September 8th, 2010, 18:44
سلام.

برای انجام این کار وارد بخش مدیریت Plesk بشید و به File Manager سایت مورد نظر برید و روی عکس "قفل" که در سمت راست تصویر رو به روی فایل/پوشه مورد نظر هست، کیلک کنید.

در اینجا دسترسی Write رو برای کاربران IIS تیک بزنید و OK کنید.

نکته:
هیچ وقت از طریق Remote Desktop دسترسی ها رو تغییر ندید وقتی سیستم Plesk روی سرورتون نصب هست چون Plesk به صورت خودکار دسترسی ها رو Reset می کنه و به حالت پیش فرض خودش در میاره و این کار رو برای امنیت کاربر انجام میده که اگر سرورش از طریق remote desktop هک شده باشه، سایت هاش مشکل پیدا نکنند.

با تشکر.

ghazal
September 8th, 2010, 18:55
ممنون از شما

خوب اگر نخوام برای هر دامنه جدا این کار کنم.....منظورم اینه که این امکانات را به یک رسلرم بدم که مجبور نباشه برای هر دامنه جدا این کار را کنه امکانش هست؟

Aria
September 8th, 2010, 19:31
سلام.

ببینید، سیستم Plesk برای هاستینگ اشتراکی طراحی شده و در این حالت هیچ منطقی برای انجام این کار (اعمال سطح دسترسی برای چند وبسایت به صورت همزمان بر روی یک پوشه واحد) وجود نداره چون معمولاً در هاست اشتراکی، سایت ها به یک شکل طراحی نشده اند و پوشه های مختلف توسط کاربران برای upload فایل ها انتخاب میشه و به همین دلیل همچین امکانی در صورت طراحی، قابل استفاده نخواهد بود.

در نتیجه، خیر، این کار شدنی نیست.

با تشکر.