PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند چند مترجم برای ترجمه متون انگلیسی به فارسی

javad76
August 6th, 2015, 21:18
من به یک یا دو نفر مترجم انگلیسی به فارسی برای ترجمه متون مختلف ( پزشکی ، موبایل ، آی تی ، طراحی سایت و ... ) نیاز دارم .
بیشتر 90 درصد کلمات بسیار راحت و عمومی هست و مترجمی که یکم کار کرده باشه می تونه به سرعت این کار رو انجام بده
ترجمه باید روان باشه و به راحتی در ذهن نقش ببنده

قیمت به ازای هر کلمه فارسی : 6 تومان ترجمه باید به صورتی باشه که به راحتی قابل خوندن باشه و با مخاطب به خوبی رابطه برقرار کنه ... یعنی ما به ترجمه کلمه به کلمه نیاز نداریم ... شما می توانید از خودتون جملاتی رو اضافه کنید و علاوه بر اینکه متن رو زیباتر می کنید به میزان کلماتی که در نهایت برای دستمزد شما حساب میشه هم اضافه کنید
توجه کنید که حجم کار روزانه بالاست و مترجم باید فعالیت زیادی داشته باشه .

نیازی به قرار دادن پست در وب سایت هم نیست فقط شما باید متن ترجمه شده رو در قالب یک فایل ورد به من ایمیل کنید .
اما مترجمی در اولویت هست که بتونه متن رو در سایت هم قرار بده ( که برای این کار به ازای هر پست مبلغی جداگانه در نظر گرفته می شود )

در صورت مشاهده کیفیت بالای ترجمه و فعالیت زیاد ، دستمزد نیز بعد از یک هفته انشاءالله افزایش خواهد یافت ...راه های ارتباطی :
1- پ خ
2- Bada_group@yahoo.com

منتظر پیشنهاد شما دوستان هستم ...
با تشکر و احترام

besthosti.com
August 6th, 2015, 21:21
هر کلمه 10 تومان با شرایط گفته شده می تونم انجام بدم در صورتی که مایل هستید با بنده می تونید در یاهو و یا اسکایپ در تماس باشید

javad76
August 6th, 2015, 23:57
هر کلمه 10 تومان با شرایط گفته شده می تونم انجام بدم در صورتی که مایل هستید با بنده می تونید در یاهو و یا اسکایپ در تماس باشید
متاسفانه هزینه پیشنهادی همانطور که در تاپیک ذکر شده 6 تومان برای هر کلمه می باشد ...
اما اگر فردی بتونه روزی بیشتر از 4 هزار کلمه در هر روز ترجمه کنه تا 8 تومن به ازای هر کلمه پرداخت می کنیم .

با تشکر

besthosti.com
August 7th, 2015, 00:00
4 هزار کلمه واقعا زیاد هست و فکر نمی کنم کسی بتونه این کار سنگین رو انجام بده.

javad76
August 7th, 2015, 10:52
4 هزار کلمه واقعا زیاد هست و فکر نمی کنم کسی بتونه این کار سنگین رو انجام بده.
بله ... ما هم می دونیم که این حجم بالایی هست ... اما اگر کسی زمان انجامش رو داشته باشه و بتونه روزی 4-5 ساعت وقت بگذاره قادره از پس این کار بر بیاد ... در واقع یک شیفت کار حداکثر 6 ساعته می تونه پاسخگو باشه ...
با تشکر

farfamily
August 7th, 2015, 17:25
با ایدی
musicspaceir@yahoo.com
در ارتباط باشید

javad76
August 7th, 2015, 18:39
با ایدی
musicspaceir@yahoo.com
در ارتباط باشید
پیام فرستادم ولی متاسفانه پاسخ ندادید ....

هنوز نیازمند مترجم با شرایط ذکر شده در تاپیک هستیم

javad76
August 7th, 2015, 18:47
نحوه تسویه حساب به چه صورته ؟
تسویه حساب به صورت هفتگیه ...
به پی ام شما در یاهو پاسخ داده شد ...

javad76
August 7th, 2015, 18:51
یاهو جواب نمیدید چرا؟
من خیلی بهتون پیام میدم ... اما انگار پیام ها بهتون نمی رسه

- - - Updated - - -

تلگرام ندارید ؟