ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پروژه اختصاصی طراحی سایت

!MihanIt!
August 6th, 2015, 17:28
باسلام
میخواستم بدونم سیستم این سایت چی هست و آلا امکان داره اینطور چیزی طراحی بشه و از وردپرس تمام پست هارو انتقال بدیم ؟

Zakerin.ir

دوستان فقط چند مورد هست :
-حتما مبلغ رو اینجا بگید
-من دقیق اینرو نمیخوام ( اصلا طرحشم نمیخوام ولی میخوام امکاناتش اینطور باشه ) > پخش آنلاین هاش و .... ( تعداد دانلودها و ... ):D
-درصورت امکان قرارداد رسمی

shahinmq
August 6th, 2015, 17:49
عرض سلام و احترام :

اینکه چه سیستمی هست اطلاعی ندارم به احتمال زیاد اختصاصی هستش(اگر هم سیستمی آماده هست عذر خواهی می کنم چون شبیه به این ندیدم)

اگر مشکلی با بودجه و هزینه ها ندارید به صورت اختصاصی برای شما یک سیستم مدیریت محتوا نوشته میشه با کارایی های مشخص شده...

مشکلی با قرارداد نیست.

اگر اختصاصی نوشته بشه امکان انتقال از وردپرس را ممکن می کنیم براتون.

هزینه ی تقریبی با برنامه نویسی و قالب + پشتیبانی فنی رایگان تا 2 سال 3.450.000 تومان

درصورت نیاز ریز هزینه ها براتون ارسال می شه.

با تشکر

!MihanIt!
August 6th, 2015, 17:51
عرض سلام و احترام :

اینکه چه سیستمی هست اطلاعی ندارم به احتمال زیاد اختصاصی هستش(اگر هم سیستمی آماده هست عذر خواهی می کنم چون شبیه به این ندیدم)

اگر مشکلی با بودجه و هزینه ها ندارید به صورت اختصاصی برای شما یک سیستم مدیریت محتوا نوشته میشه با کارایی های مشخص شده...

مشکلی با قرارداد نیست.

اگر اختصاصی نوشته بشه امکان انتقال از وردپرس را ممکن می کنیم براتون.

هزینه ی تقریبی با برنامه نویسی و قالب + پشتیبانی فنی رایگان تا 2 سال 3.450.000 تومان

درصورت نیاز ریز هزینه ها براتون ارسال می شه.

با تشکر

مهندس قبلا سیستم این سایت این بود
که دقیقا سایت زیر همون رو زده ....
delsukhtehgan.ir

shahinmq
August 6th, 2015, 17:56
مهندس قبلا سیستم این سایت این بود
که دقیقا سایت زیر همون رو زده ....
delsukhtehgan.ir

سایتی که فرمودید انتهای اون رو اگر نگاه کنید این سایت رو میبینید http://www.nsystems.ir/ ، فکر می کنم اگر از خودشون خریداری کنید بهتر باشه.

!MihanIt!
August 6th, 2015, 18:35
آیا امکانش هست این امکانات رو داخل وردپرس خالی کرد ؟

!MihanIt!
August 6th, 2015, 19:24
هیچ چی غیر ممکن نیست اگه یه نفر یه سیستم اختصاصی بنویسه میتونه از دیتابیس وردپرستون تو سایت جدید استفاده کنه . فولدر اپلود هم خیلی راحت میتونه تنظیم کنه رو پوشه وردپرس.

مهندس منظورم اینه امکانات این سایت Zakerin.ir روی وردپرس خالی کرد ؟

mgtco
August 6th, 2015, 20:44
تا چقدر می توانید هزینه کنید ؟!

در خدمت هستیم با قرارداد رسمی و محضری :d

mha1368
August 6th, 2015, 23:18
در مورد نسخه قدیمیش..انقدر حفره امنیتی داشت که خدا میدونه..یک هفته بعد از بالا آوردنش..بهش بعضی قسمت ها رو گفتم!
نسخه اختصاصی بودنش..اسکریپ خاصی نبود
در مورد نسخه جدید،یه اسکریپ سایت موزیک داخل تم فارست هست..این کپیِ اونه..اومدن شخصی سازیش کردن
اسم دقیقش یادم نیس

!MihanIt!
August 7th, 2015, 07:39
در مورد نسخه قدیمیش..انقدر حفره امنیتی داشت که خدا میدونه..یک هفته بعد از بالا آوردنش..بهش بعضی قسمت ها رو گفتم!
نسخه اختصاصی بودنش..اسکریپ خاصی نبود
در مورد نسخه جدید،یه اسکریپ سایت موزیک داخل تم فارست هست..این کپیِ اونه..اومدن شخصی سازیش کردن
اسم دقیقش یادم نیس

نظرتون چیه از نوین اندیشع سیستم رو یک تومن یا ۸۰۰ تومن بحرم (البته با قالب و...)

mha1368
August 8th, 2015, 00:17
نظرتون چیه از نوین اندیشع سیستم رو یک تومن یا ۸۰۰ تومن بحرم (البته با قالب و...)

مخالفم..
دو تا کار می تونید انجام بدید..
1-وردپرس رو شخصی سازیش کنید+قالب و افزونه هایی که نیاز دارید(باید نوشته بشه)...مصطفی صوفی کارش بیسته..
2-اسکریپ اختصاصی..حتما قرارداد ببندید..و وضعیت پشتیبانی رو مشخص کنید ..اگه طرف نت رو ول کردُ رفت..مجبور نباشید دوباره یه سیستم دیگه بنویسید

mohammedmiran
August 8th, 2015, 00:19
بنده چنین سیستمی طراحی میکنم..
قیمت 400 توم+قالب اختصاصی
در صورت تمایل ایدی یاهو mohammedmiran21

shahinmq
August 8th, 2015, 11:05

به نظرم چون این سیستم توسط خودشون برنامه نویسی شده خیلی بهتر هستش و همچنین اگر قرار شد ازشون خریداری کنید بپرسید بروزرسانی می کنن سیستمشون رو یا خیر ؟ چون معمولا ما وقتی سیستمی مینویسیم توی قرار داد ذکر می کنم برای مثال تا 6 ماه بروزرسانی رایگان انجام میدیم بعد از اون زمان ما بروز رسانی رو آماده می کنیم اگر کاربر مایل بود خریداری می کنه.

مخالفم..
دو تا کار می تونید انجام بدید..
1-وردپرس رو شخصی سازیش کنید+قالب و افزونه هایی که نیاز دارید(باید نوشته بشه)...مصطفی صوفی کارش بیسته..
2-اسکریپ اختصاصی..حتما قرارداد ببندید..و وضعیت پشتیبانی رو مشخص کنید ..اگه طرف نت رو ول کردُ رفت..مجبور نباشید دوباره یه سیستم دیگه بنویسید

با گزینه 1 مخالفم ، درسته وردپرس این قابلیت را داراست که شخصی سازی بشه ولی معمولا سیستمی که برای کاری مشخص و تخصصی تر برنامه نویسی شده باشه بازدهی بیشتری داره تا یک سیستمی که شخصی سازی شده برای کاری که قبلا انجام نمیداده(نظر شخصی) با گزینه 2 بیشتر موافقم.

بنده چنین سیستمی طراحی میکنم..
قیمت 400 توم+قالب اختصاصی
در صورت تمایل ایدی یاهو mohammedmiran21
به صورت اختصاصی برنامه نویسی می کنید یا اینکه از سیستم های آماده استفاده می کنید و شخصی سازی میشه ؟ به دلیل اینکه معمولا سیستم مدیریت محتواهای اختصاصی قیمت های بالاتری دارند با توجه به کارایی های مشخص شده.

mohammedmiran
August 8th, 2015, 11:34
بصورت کاملا اختصاصی طراحی میشه اگه شخصی سازی حرفه ای بخواید قیمت کمی بالاتر میرود مثلا 500 میشود اگر خواستید با ایدی یاهو تماس بگیرید
moahmmedmiran21

shahinmq
August 8th, 2015, 11:42
بصورت کاملا اختصاصی طراحی میشه اگه شخصی سازی حرفه ای بخواید قیمت کمی بالاتر میرود مثلا 500 میشود اگر خواستید با ایدی یاهو تماس بگیرید
moahmmedmiran21

بنده نیازی ندارم برای جناب زنگنه سوال کردم. شما هزینه ی برنامه نویسی را فرمودید یا طراحی قالب ؟ متوجه نشدم.

mohammedmiran
August 8th, 2015, 11:45
برنامه نویسی... قالب هم بصورت رایگان براشون طرح میشه