PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قضیه چیه؟؟؟ سرور اختصاصی رایگان؟؟

mahdi-relax
August 6th, 2015, 14:13
سلام و عرض احترام
یه سایت فیلم پربازدید دارم

اخیرا به بنده چندین پیشنهاد شده که شما فیلم هاتون رو داخل سرور اختصاصی ایران ما آپلود کن بهتون سرور اختصاصی کاملا رایگان میدیم
و گفتن که بازدید شما برای ما خیلی مهم و ارزشمنده

قضیه چیه؟؟ تا جایی که من اطلاع دارم آسیاتک برای هر 1 گیگ پهنای باندش هزینه دریافت میکنه! سایت فیلم که یقینا ماهانه بالای 15 ترا پهنای باند مصرفی خواهد داشت
آیا براشون صرف داره؟

iranian-portal
August 6th, 2015, 14:19
درود بر شما ،

اخیرا به بنده چندین پیشنهاد شده که شما فیلم هاتون رو داخل سرور اختصاصی ایران ما آپلود کن بهتون سرور اختصاصی کاملا رایگان میدیم
آیا براشون صرف داره؟

ماجرا خیلی ساده است ، دسترسی به آرشیو فیلم و سریال شما ، به صورت رایگان :78:

mrasol
August 6th, 2015, 14:21
سلام و عرض احترام

قضیه چیه؟؟ تا جایی که من اطلاع دارم آسیاتک برای هر 1 گیگ پهنای باندش هزینه دریافت میکنه! سایت فیلم که یقینا ماهانه بالای 15 ترا پهنای باند مصرفی خواهد داشت
آیا براشون صرف داره؟

سلام
بله میدن،چون فقط Send دارید واسه خودشونم هزینه ای نداره!

Mr-MAMAD
August 6th, 2015, 14:32
سلام دوست عزیز

آرشیو فیلم تون میدونید چقدر با ارزش هست توی این روزا ؟ به مدت یکی دو ماه پشتیبانیتون میکنند بعدش که آرشیوتون به صورت 100 درصد انتقال داده شد. یک دلیل میبارند و دیگه پشتیبانیتون نمیکنند.

tikweb.ir
August 6th, 2015, 14:38
چون به ازای پهنای باندی که مصرف میکنید دولت به اون ها پول میده...

mahdi-relax
August 6th, 2015, 15:07
منم بیشتر احتمال میدم این مورد باشه
اطلاعات بیشتری در این مورد دارید؟

alismt
August 6th, 2015, 15:15
سلام
اگر واقعا اینطوری هست به نظر من بگیرید
دادن ارشیو فیلم به جای یک سرور اختصاصی ایران حتی برای 1 ماه هم می ارزه
فقط مطمئن بشید سایتش مطمئنه !
حالا کجاس هست ؟

SCN
August 6th, 2015, 15:22
تو ایران Send رایگان میشه زمانی که کاربران ایرانی دانلود کنند.
مثال در بعضی دیتاسنتر ها که ترافیک 1:10 رایگان هست ، با جذب شما خیلی راحت میتونند پهنای باندشون رو رایگان کنند.
زیرساخت امتیاز خیلی خوبی به شرکت هایی که ترافیک را درون کشور رد و بدل می کنند می دهد.

farssub
August 6th, 2015, 15:43
امتیاز خوبیه برای اونا و شما هم سرور رایگان دارین.

company_hosting
August 6th, 2015, 15:46
سلام

بستگی به سیاست های کاری شرکت ها دارد

ما هم سرور رایگان میدهیم با توجه به سیاست های کاری ... که مشخص هست

اگر از جای مطمئن خرید کنید بنظر من خیلی هم خوب هست

هم شما سود میکنید و ان شرکتی که به شما سرور میخواهد بدهد

مهم این هست که از جای مطمئن خرید کنید

mrasol
August 6th, 2015, 16:24
سلام دوست عزیز

آرشیو فیلم تون میدونید چقدر با ارزش هست توی این روزا ؟ به مدت یکی دو ماه پشتیبانیتون میکنند بعدش که آرشیوتون به صورت 100 درصد انتقال داده شد. یک دلیل میبارند و دیگه پشتیبانیتون نمیکنند.

سایتی رو میشناسم که 5 ماهی میشه آسیاتک مستقیما بهش سرویس میده...و مشکلی نداشته،اتفاقا چون پهنای باند رو بیشتر کاربران ایرانی استفاده می کنند و برای دیتاسنتر هم send حساب میشه یه سودی هم واسه دیتاسنتر داره

RoobinaServer
August 6th, 2015, 16:49

این مورد به دولت مربوط نمیشه.

سلام و عرض احترام

آیا براشون صرف داره؟

اگر در نظر بگیریم که 10 ترابایت ترافیک شما را کاربران adsl مثلا :

شاتل، پارس آنلاین ،آسیاتک

مصرف کنند و هر گیگ را به صورت میانگین 3 هزار تومان در نظر بگیریم

شما عملا ماهی حدود 31 میلیون تومان برای آنها سود آوری دارید (فقط 10 ترابایت حساب شد)

چون کاربران adsl بابت گیگ های خود هزینه پرداخت میکنند.

این طرح خیلی وقت هست توسط اکثر فروشندگان سرور ایران اجرا میشود حال برخی کاملا رایگان برخی فقط هزینه مثلا 100-300 تومان و برخی ... (مثلا شرکت های واسط عمدتا هزینه ترافیک آپلودی بالا را دریافت نمیکنند و ...)

باتشکر