PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صدمه دیدن یک هارد در raid1

sarallah
August 6th, 2015, 14:03
با سلام دوستان
ظاهرا یکی از هارد های سرور من در هتزنر به مشکل برخورده و مشکل رو با دیتاسنتر در میان گذاشتم و جواب زیر رو دادن
آیا این به این معنی هستش که کل اطلاعات از بین میره یا فقط اطلاعات هارد معیوب ؟ (رید1 نرم افزاری)
ممنون میشم جواب بدید

جواب دیتا سنتر:

As requested we have checked your server, unfortunately it couldn't normally start up again due to the RAID is inactive.

-----------------%<-----------------
md0 : inactive sdb1[1](S)
16777144 blocks super 1.0

md1 : inactive sdb2[1](S)
524276 blocks super 1.0

md2 : inactive sdb3[1](S)
1936209744 blocks super 1.0

Because of this we checked your HDDs an spotted that one of them is faulty and needs to get replaced.

serialnumber: Z1X0EE86 (/sda)
Read SMART Data failed: scsi error badly formed scsi parameters
Disk /dev/sda: 4142 MB (=> 3950 MiB)

Please confirm the full dataloss to us and tell us when we may proceed with the replacement.

Your server is currently available through the rescue-system

sarallah
August 6th, 2015, 16:39
ممنون از پاسخگویی شما
با توجه به این که سرور از رید1 استفاده می کنه، آیا هر دو هارد اطلاعاتشون پاک میشه ؟
یا فقط هارد معیوب رو جایگزین می کنند؟

HighHost
August 6th, 2015, 16:41
تنها هارد معیوب جایگزین میشه رید یک نرم افزاری هست عزیز

sarallah
August 6th, 2015, 16:54
آیا امکانش هست که سرور با هارد دوم (سالم) بطور موقت بالا بیاد تا من براحتی یک بکاپ بگیرم ؟
در حال حاضر سرور فقط از طریق
rescue-system در دسترس هست و البته هاردی که اطلاعات سیستم روش هست رو mount کردم بهش ، اما فول بک آپ (دایرکت ادمین) کار رو در صورت مشکل احتمالی راحت می کرد
آیا راهی وجود داره فول بک آپ بگیرم یا سرور رو موقت بالا بیارم

ممنون از پاسخگویی شما

hegza
August 7th, 2015, 03:41
یکبار در هتزنر مشکل شما رو داشتیم هارد دوم هم نابود کردن پیشنهاد میدم سرور جدید بگیرید و ریسک نکنید

sarallah
August 7th, 2015, 12:04
متاسفانه رید1 ما شش ماه پیش متوقف شده بوده یعنی اطلاعات هارد سالم ما مال 6 ماه پیش هست.... حالا هارد جدید رو نصب کردن فعلا با هارد قدیمی سینک کردم تا بکاپ ها رو برگردونم ....
ممنون از همه دوستان