ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در گرفتن نمایندگی هاست رایگان

rajasoftiran
August 7th, 2015, 03:07
سلام خدمت همه شما عزیزان . می خواهم از سایت یو هاستینگ نمایندگی بگیرم .
الآن می خواهم ثبت نام کنم پیام زیر رو تو صفحش نوشته :

Attention. Currently, we are accepting limited number of new resellers per day to increase service stability.

بعد از پر کردن فرم و ارسال هم این پیام را میده :

error: Todays signup limit is already reached. If you would like to use our services, please try again later.
تو هر ساعتی که امتحان کردم و روز های مختلف نشد . شما می دونی تو چه ساعتی نماینده میگیره یا قضیه از چه قراره :-? :-?:-?:-?

- - - Updated - - -

up....

armin.rf
August 7th, 2015, 21:52
با سلام
ساعت خاصی نداره!
یا قبلا ثبت نام کردید + دامنه رایگان نمیپذیرن و هر دلیل دیگه

rajasoftiran
August 8th, 2015, 00:17
خوب حداقل یه تست میزدید شما هم ببینید میشه ؟
اگه میشه لطفا برای من ثبت نام کنید .

http://www.youhosting.com/en/auth/register

IrIsT
August 8th, 2015, 00:21
هاست رایگان اینطور چیزا رو داره داداش.
از این مشکلات زیاد پیش میاد و خیلی ها دنبال هاست رایگان هستند.

rajasoftiran
August 8th, 2015, 02:33
هاست رایگان اینطور چیزا رو داره داداش.
از این مشکلات زیاد پیش میاد و خیلی ها دنبال هاست رایگان هستند.

شرمنده از شما نتونستم پاسخ شما را خصوصی بدم برام بسته بود .

=====================

سلام خدمت همه شما دوستان گرامی . ممنون از پاسخ گویی های شما .
من هاست نمی خواستم بعضی از دستان اشاره کردند گفتم نمایندگی رایگان .
بعضی از دوستان هم اشاره کردند باید بلد باشی برای نمایندگی . من چند وقتی سایت gooyahost.com را داشتم ولی برای مدتی از نت دورشدم به دلایل شخصی و دامین واگذار شد به goyahost.com .
گفتم نمایندگی رایگان بگیرم با اون کارمو برای خدمت رسانی به مردم شروع کنم . بعد که کاربرامو جمع کردم بهشون توصیه بکنم هاست های premium استفاده کنند . البته نه از premium های یوهاست و ... بلکه از اون اصلی هاش http://www.vbiran.ir/New/biggrinsmiley.gif

حالا اومدیم دوباره به جمع نتی ها پیوستیم اگه راه داره اینو بگیرم که هیچ . اگه نه که ببینم باز دوستان پیشنهاداتشونو بدن تا تصمیم بگیرم ...

با تشکر فراوان از همه شما

samaserver
August 8th, 2015, 09:18
هاست پولی میخرید مشکل داره و هزار دردرسر چه طوری میتونید به سرور رایگان اطمینان کنید ؟

armin.rf
August 8th, 2015, 10:07
در صورت تمایل برای ثبت نام شماره + نام + ایمیل + دامنه +شهر رو بدید براتون ثبت نام کنیم

rajasoftiran
August 12th, 2015, 23:17
ممنون از لطف شما استاد بزرگوار . اطلاعات پخ شد .

- - - Updated - - -

در صورت تمایل برای ثبت نام شماره + نام + ایمیل + دامنه +شهر رو بدید براتون ثبت نام کنیم

سلام . خسته نباشید . شرمنده پیام خصوصی من نیامده یا شما وقت نکردید برام بسازید ؟

هیچ پیامی از طرف شما دریافت نکردم .

اگر امکان داره لطفا این کار را انجام دهید .
با تشکر فراوان .