ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئوکار خوب و مطمئن

mtkzz
August 6th, 2015, 10:38
سلام
الان سئوکارها زیاد هستندو هرکی یک قیمتی براخودش میزنه و هرکس هم به سبک خودش کار میکنه
آدم نمیدونه باید به کی اعتماد کنه که هم هزینه و وقتش از بین نره هم سایتش در لیست سیاه قرار نگیره.
خیلی از کارهایی که خیلی از افرادی که اسمشون رو میگذارن سئوکار من خودم بهتر بلدم و در این رابطه چندین مقاله خارجی و ایرانی خوندم ولی
الان نیاز دارم یکی از سایت هام که کلمات کلیدیم صفحه اول (هفتم) و صفحه دوم (دوازده گوگل) هستند رو رنک یک کنم
کسی سئوکار واقعی و مطمئن میشناسه ؟

mr.designer
August 19th, 2015, 13:37
شما باید نمونه سایت ها و کلماتی که بالا میاره رو توجه کنید صرف اینکه سایتی بیاد 1000 تا نمونه کار داشته باشه که آورده لینک 1 دلیل بر کار کشته بودن فرد در زمینه سئو نیست بالا آوردن کلمات مشکل و در عین حال حفظ رتبه مشتری نیاز است که در ایران همه این موارد با هم کمتر مشاهده شد

Raiden
August 19th, 2015, 13:58
سلام
الان سئوکارها زیاد هستندو هرکی یک قیمتی براخودش میزنه و هرکس هم به سبک خودش کار میکنه
آدم نمیدونه باید به کی اعتماد کنه که هم هزینه و وقتش از بین نره هم سایتش در لیست سیاه قرار نگیره.
خیلی از کارهایی که خیلی از افرادی که اسمشون رو میگذارن سئوکار من خودم بهتر بلدم و در این رابطه چندین مقاله خارجی و ایرانی خوندم ولی
الان نیاز دارم یکی از سایت هام که کلمات کلیدیم صفحه اول (هفتم) و صفحه دوم (دوازده گوگل) هستند رو رنک یک کنم

درود
سبک خاص ؟ گمراه نشو برادر !
اینها همش حربه های تبلیغاتی کثیف هست.
توی ایران خوشبختانه سئوکار نداریم ! :) (مگر بهینه سازی قالب رو بخوایم سئو فرض کنیم :) )
برادر الان یوزر taha_2011 با لینک 1media1.org با کلمه کلیدی : دانلود فیلم ، در صفحه یک هستند . میخواید بگم چطور بالا اومدن ؟ ( این که ایشون رو مثال زدم برای اینه که توی این انجمن حاظر هستند)
یا بالاتر از اون ، kedararas.info که لینک یک خرید v pn هستند . میخواید بگم از کجا بک لینک تهیه کرده ؟
به این چیزا توجه نکن ، یک عده حروم خور هستند به دنبال گمراه کردن افراد هستند ولی شما نباید بهشون توجه کنید.
هزینه الکی نکنید ، بهترین سئو کار خود شما هستید ! :)
این رو یادتون باشه ! پول دادن به سئو کار در ایران حرومه .

hamedmj
August 19th, 2015, 14:00
درود
توی ایران خوشبختانه سئوکار نداریم ! :) (مگر بهینه سازی قالب رو بخوایم سئو فرض کنیم :) )
برادر الان یوزر taha_2011 اگر اشتباه نکنم با لینک 1media1.org با کلمه کلیدی : دانلود فیلم ، در صفحه یک هستند . میخواید بگم چطور بالا اومدن ؟
یا بالاتر از اون ، v pnorder که لینک یک ، خرید v pn هستند . میخواید بگم از کجا بک لینک تهیه کرده ؟
به این چیزا توجه نکن ، یک عده حروم خور هستند به دنبال گمراه کردن افراد هستند ولی شما نباید بهشون توجه کنید.

لطف کنید بگید؟ :d

mtkzz
August 19th, 2015, 14:16
درود
برادر الان یوزر taha_2011 با لینک 1media1.org با کلمه کلیدی : دانلود فیلم ، در صفحه یک هستند . میخواید بگم چطور بالا اومدن ؟ ( این که ایشون رو مثال زدم برای اینه که توی این انجمن حاظر هستند)
یا بالاتر از اون ، kedararas.info که لینک یک خرید v pn هستند . میخواید بگم از کجا بک لینک تهیه کرده ؟
در مورد بهینه کردن قالب باید بگم که کار خاصی نیست. یکسری نکات هست که رعایت میشه .
لطفا بفرمایید که اونها چکار کردند که لینک یک گوگل شدند ؟ فقط بک لینک ؟ که این هم اگه زیاد باشه اسپم میشه. باید مرتبط باشه و با هدف.
لطفا بگید چطور بالا اومدن ؟

Raiden
August 19th, 2015, 14:19
در مورد بهینه کردن قالب باید بگم که کار خاصی نیست. یکسری نکات هست که رعایت میشه .
لطفا بفرمایید که اونها چکار کردند که لینک یک گوگل شدند ؟ فقط بک لینک ؟ که این هم اگه زیاد باشه اسپم میشه. باید مرتبط باشه و با هدف.
لطفا بگید چطور بالا اومدن ؟

یک تشکر میکردی بد نبود برادر .
ببینید توی ایران فقط دارن بک لینک میخرن ، شما باید ببینی سایتت مجازه یا غیر مجاز ؟
اگر غیر مجاز هست بدون هیچ ابهامی اقدام به خرید بک لینک کن ولی نه هر بک لینکی ، بک لینک با کیفیت.
اگر مجاز هست شرایط یکمی تغییر میکنه. باید اصولی اقدام به خرید بکنی.
دقیقاً همون کاری که Nex1Music.ir و ... انجام دادن.

hamedmj
August 19th, 2015, 14:25
یک تشکر میکردی بد نبود برادر .
ببینید توی ایران فقط دارن بک لینک میخرن ، شما باید ببینی سایتت مجازه یا غیر مجاز ؟
اگر غیر مجاز هست بدون هیچ ابهامی اقدام به خرید بک لینک کن ولی نه هر بک لینکی ، بک لینک با کیفیت.
اگر مجاز هست شرایط یکمی تغییر میکنه. باید اصولی اقدام به خرید بکنی.
دقیقاً همون کاری که Nex1Music.ir و ... انجام دادن.

خوب چندتا بک لینک باید خرید تا بالا بیاد سایت؟ سایتی که بک لینک خوب بده میشناسید؟

reza-sp
August 19th, 2015, 14:57
من آدم کار بلد سراغ دارم اتفاقا همین نکس وان موزیک هم اون سئو کرده
البته به قول دوستمون سئو نیست ولی بالاخره کاربلدهستن
دیگه به هر طریقی شده درست میکنن دیگه

hamedmj
August 19th, 2015, 15:13

پ.خ کنید اسمشو لطفا

tarf
August 19th, 2015, 15:16
با سلام
بنده سئوکار هستم و نمونه کارهم زیاد دارم
ولی موردی که هستش سئو کار توی ایران زیاد هست ولی دیگه دانش قبلیشون بدرد نمی خوره
و دوستان فکر می کنند با کارهای که روی یک سایت انجام میدن و نتیجه میگیرن همون کارها رو روی سایت دیگه انجام بدن بازهم نتیجه میگیرن
در صورتی که از سال 2014 به بعد سئو کار باید هر سایتی رو به یک روش سئو بکنه
با توجه به اینکه الگوریتم ها پیشرفت بسیاری کرده ولی گوگل رسما داره سئو کلاه سفید و حتی خاکستری رو از بین میبره
نمونه اش سایت های اسپمری که در سطح وب می بینید که در روز چندین هزار بازدید از خود گوگل دریافت می کنند در حالی که یک موتور جستجو باید در کمتر از 24
ساعت این سایت ها رو شناخته و پنالتی کنه
هم اکنون با کلیدواژه های بسیار رقابتی سایت های در سطح وب مشاهده میشه که فقط خبرخوان هستن این سایت ها صرف اینکه da بسیار بالای نزد گوگل دارند
دیگه هر کاری بخواهن بکنند آزادن و مطالبشون در صفحات اول گوگل هست در حال که اکثرا مطالبشون کپی و از فیید دریافت شده و اصلا محتوا تولید نکردن
این رویه به نظر بنده باید تغییر بکنه

Raiden
August 19th, 2015, 17:15

شما لطف کنید اسم ایشون رو بگید تا ما هم باهاش آشنا بشیم ! :)

- - - Updated - - -

خوب چندتا بک لینک باید خرید تا بالا بیاد سایت؟ سایتی که بک لینک خوب بده میشناسید؟

برای صفحه یک و لینک یک باید بک لینک زیادی خریداری بشه ، بک لینک با شرایط خاص/ البته نیازی به رعایت این مهم نیست ( در برخی موارد خاص ).
بهتون معرفی میشه.

- - - Updated - - -

با سلام و عرض ادب
وقت بخیر

قصد جسارت ندارم؛ اما به شدت با حرفای شما مخالفم.
سئوی داخلی رو بله همه تقریبا یه چیزایی ازش بلدن، یک سری نکات ریز و بزرگ و معمولی... اما آیا با همین نکات میشه در عبارت پر سرچی مثل "رمان" یا مثلا "دانلود آهنگ" اومد صفحه اول گوگل؟؟
به نظر من اتفاقا سئوکار واقعی و حلال خور اونیه که می تونه تو همچین عباراتی هر سایتی رو بیاره صفحه 1 گوگل.

موفق باشید

متاسفانه ، متاسفانه کسی سایت شما این کلمه های کلیدی نمیاره صفحه یک ! این رو بهتون قول میدم.
انشالله دوست عزیزی که میخواستن اسم سئو کار نکس وان موزیک رو اعلام کنند ، صحت حرف بنده کاملاً مشخص میشه.
همون رمان رو من برای شما با یک سری نکات که خدمتتون عرض میکنم ( رایگان ) میارم بالا .( اگر وبسایتی با این موضوع دارید )

- - - Updated - - -

با سلام
بنده سئوکار هستم و نمونه کارهم زیاد دارم
ولی موردی که هستش سئو کار توی ایران زیاد هست ولی دیگه دانش قبلیشون بدرد نمی خوره
و دوستان فکر می کنند با کارهای که روی یک سایت انجام میدن و نتیجه میگیرن همون کارها رو روی سایت دیگه انجام بدن بازهم نتیجه میگیرن
در صورتی که از سال 2014 به بعد سئو کار باید هر سایتی رو به یک روش سئو بکنه
با توجه به اینکه الگوریتم ها پیشرفت بسیاری کرده ولی گوگل رسما داره سئو کلاه سفید و حتی خاکستری رو از بین میبره
نمونه اش سایت های اسپمری که در سطح وب می بینید که در روز چندین هزار بازدید از خود گوگل دریافت می کنند در حالی که یک موتور جستجو باید در کمتر از 24
ساعت این سایت ها رو شناخته و پنالتی کنه
هم اکنون با کلیدواژه های بسیار رقابتی سایت های در سطح وب مشاهده میشه که فقط خبرخوان هستن این سایت ها صرف اینکه da بسیار بالای نزد گوگل دارند
دیگه هر کاری بخواهن بکنند آزادن و مطالبشون در صفحات اول گوگل هست در حال که اکثرا مطالبشون کپی و از فیید دریافت شده و اصلا محتوا تولید نکردن
این رویه به نظر بنده باید تغییر بکنه

:)

majid rostami
August 19th, 2015, 17:35
همونطور که دوستان اشاره کردن سئوکار در ایران نیست . دلیلش هم اینه که کلا سایت های ما ایرانی ها خیلی از قوائد رو رعایت نمیکنه که همین باعث میشه گوگل سایت فیدخوان رو بهتر از سایت مرجع بدونه .

سئو در ایران خلاصه میشه به چند تا تگ توی قالب ( مثلا اسمش میشه بهینه سازی ) و خرید بک لینک ( که ماشاا.. هشتاد درصد دامنه های رنکدار رو جمع آوری کرده و تبدیل به سایت میکنن ) .
نمیخوام توضیح بدم که بهینه سازی یعنی چه یا بک لینک چطور باید تهیه بشه . الحمدا... عزیزان همه در این زمینه ها استاد هستن .
بهترین سئو کار خود وبمستر هست و یکم هوش و زکاوت و همچنین جسارت باعث پیشرفت در زمینه سئو میشه .

برای خرید بک لینک هم بهتون linkbartar.ir رو پیشنهاد میکنم . سایت های ایرانی با دامنه های ایرانی و پیج رنک و پیج اتوریتی مناسب .

hani2200
August 19th, 2015, 18:50
سلام.اینی که میگید پول حروم میگیرن حرفتون کاملا اشتباه هست دوستان فکر میکنن بهینه سازی قالب فقط متاتگ و .... هست که کلا در اشتباه هستین شما سایت خودتون رو در https://validator.w3.org چک کنید ببنید چند تا ارور داره سئو کار میاد دونه به دونه ارورها رو رفع میکنه شما حتما قوانین گوگل رو مطالعه کنید که حتما باید قالب شما استاندارد w3c باشه.بک لینکم به هیچ عنوان نخرید چون پنالتی میشین گوگل زرنگ تر از این حرفاس.تبادل لینک فالو نکنید حتما نوفالو باشه.تو هر پستی سعی کنید بیشتر از 5 لینک داخلی نداشته باشید.سعی کنید تو پست ها لینک خروجی به سایت دیگه نداشته باشید اگه هم دارین نوفالو کنید.شما از سایت های رنک بالا بک لینک بگیرید.یه موقع میبینید یه سایت 1000 پست داره وقتی میدن برای سئو تمامی این 1000 پست باید بهینه سازی بشه و موارد زیاد دیگه حالا اگه باز میگید پول حروم میگیرن به نظرتون احترام میزارم.دوستان اگه راهنمایی خواستین پ خ بدین بیشتر براتون توضیح بدم
(https://validator.w3.org/)

Raiden
August 19th, 2015, 20:18
سلام.اینی که میگید پول حروم میگیرن حرفتون کاملا اشتباه هست دوستان فکر میکنن بهینه سازی قالب فقط متاتگ و .... هست که کلا در اشتباه هستین شما سایت خودتون رو در https://validator.w3.org چک کنید ببنید چند تا ارور داره سئو کار میاد دونه به دونه ارورها رو رفع میکنه شما حتما قوانین گوگل رو مطالعه کنید که حتما باید قالب شما استاندارد w3c باشه.بک لینکم به هیچ عنوان نخرید چون پنالتی میشین گوگل زرنگ تر از این حرفاس.تبادل لینک فالو نکنید حتما نوفالو باشه.تو هر پستی سعی کنید بیشتر از 5 لینک داخلی نداشته باشید.سعی کنید تو پست ها لینک خروجی به سایت دیگه نداشته باشید اگه هم دارین نوفالو کنید.شما از سایت های رنک بالا بک لینک بگیرید.یه موقع میبینید یه سایت 1000 پست داره وقتی میدن برای سئو تمامی این 1000 پست باید بهینه سازی بشه و موارد زیاد دیگه حالا اگه باز میگید پول حروم میگیرن به نظرتون احترام میزارم.دوستان اگه راهنمایی خواستین پ خ بدین بیشتر براتون توضیح بدم
(https://validator.w3.org/)

درود
ببینید برادر موضوع ولید بودن سایت بر اساس الگوریتم validator.w3.org موضوع خاصی نیست !
طبق گفته آقای Matt Cutts (https://www.mattcutts.com/blog/) نفر اول تیم وب اسپم گوگل که میتونید ویدئو صحبت ایشون رو در این لینک (https://www.youtube.com/watch?v=FPBACTS-tyg) مشاهده کنید ، به صراحت عرض میکنند که این بهینه سازی هیچ تاثیری در نتایج نداره :)
تنها کاربرد اون رو میشه به لود سریعتر صفحه برای کاربر دونست که با توجه به قدرت سیستم های امروزی خوشبختانه رندر صفحات به سرعت صورت میگیره و تاثیر اون بسیار بسیار ناچیزه !
بد نیست به وضعیت خود گوگل هم یک نگاهی بندازیم ! طبق توضیحات این لینک (https://validator.w3.org/nu/?doc=http%3A%2F%2Fwww.google.com%2F) خود گوگل دارای 30 error و 2 warning هست . :)
لطف کنید لینکی که گوگل توی قوانینش گفته حتماً قالب باید ولید باشه رو اعلام کنید.
برای تهیه بک لینک ، توضیحات زیادی هست که از حوصله این بخش خارجه ولی مختصر بگم . تهیه بک لینک اصولی هیچ ضرری برای سایت نداره و اگر داشت سایتی مثل Nex1Music تا الان سرپا نبود . (چون هم مجازه و هم رتبه خوبی داره )
توضیحات بعدیتون هم خیلی خوبه .
لطفاً در صورت داشتن اطلاعات ، از صحت اطلاعات خودتون مطمئن بشید و کاربران رو گمراه نکنید.

sib mizban
August 19th, 2015, 20:34
سلام و عرض ادب
وقت بخیر

دوستان به نظرم کلا خیلی سیاه دارید به این مساله نگاه می کنید... !
سئو اسمش روشه. Search Engine Optim.
یعنی کسی سئو کاره که تو موتور های جستجو به نتایج خوبی دست پیدا کنه. دیگه من نمی دونم سئو اگر نیست، پس چیه!؟

متاسفانه ، متاسفانه کسی سایت شما این کلمه های کلیدی نمیاره صفحه یک ! این رو بهتون قول میدم.
انشالله دوست عزیزی که میخواستن اسم سئو کار نکس وان موزیک رو اعلام کنند ، صحت حرف بنده کاملاً مشخص میشه.
همون رمان رو من برای شما با یک سری نکات که خدمتتون عرض میکنم ( رایگان ) میارم بالا .( اگر وبسایتی با این موضوع دارید )
دوست عزیز من خودم سئوکارم و در حال حاضر دارم رو 3 تا سایت کار می کنم. یک سایت با عنوان "آموزش آشپزی حرفه ای" رو آوردم صفحه 2 و خیلی زود میارمش صفحه 1.
یک سایت رو با کلمه رمان آوردم و رمان عاشقانه و... آوردم صفحات 3 و 4 و دارم میارمش صفحه 1.
یک سایت هم در عبارت "دانلود آهنگ جدید" آوردم به صفحه 5 و دارم میارمشون صفحه 1.
دو سایت آخر رو کمتر از یک هفته هست که تحویل گرفتم و مستقل دارم کار می کنم. همچنین در حال همکاری با شرکت داده پرداز شریف هستم.
حالا دوستانی که می فرمایند سئوکار ایرانی نمی دونم حروم خوره یا صورت مسئله رو کلا پاک می کنن و سئو (SEO) رو که اسمش روشه، میخوان طور دیگه ای معنی و تفصیر کنن به نظرم از روی حرص و عدم موفقیت خودشون در این زمینه دارن این حرفا رو می زنن.
قصد جسارت به کسی رو نداشتم.

با احترام
موفق باشید

hani2200
August 20th, 2015, 02:57
درود
ببینید برادر موضوع ولید بودن سایت بر اساس الگوریتم validator.w3.org موضوع خاصی نیست !
طبق گفته آقای Matt Cutts (https://www.mattcutts.com/blog/) نفر اول تیم وب اسپم گوگل که میتونید ویدئو صحبت ایشون رو در این لینک (https://www.youtube.com/watch?v=FPBACTS-tyg) مشاهده کنید ، به صراحت عرض میکنند که این بهینه سازی هیچ تاثیری در نتایج نداره :)
تنها کاربرد اون رو میشه به لود سریعتر صفحه برای کاربر دونست که با توجه به قدرت سیستم های امروزی خوشبختانه رندر صفحات به سرعت صورت میگیره و تاثیر اون بسیار بسیار ناچیزه !
بد نیست به وضعیت خود گوگل هم یک نگاهی بندازیم ! طبق توضیحات این لینک (https://validator.w3.org/nu/?doc=http%3A%2F%2Fwww.google.com%2F) خود گوگل دارای 30 error و 2 warning هست . :)
لطف کنید لینکی که گوگل توی قوانینش گفته حتماً قالب باید ولید باشه رو اعلام کنید.
برای تهیه بک لینک ، توضیحات زیادی هست که از حوصله این بخش خارجه ولی مختصر بگم . تهیه بک لینک اصولی هیچ ضرری برای سایت نداره و اگر داشت سایتی مثل Nex1Music تا الان سرپا نبود . (چون هم مجازه و هم رتبه خوبی داره )
توضیحات بعدیتون هم خیلی خوبه .
لطفاً در صورت داشتن اطلاعات ، از صحت اطلاعات خودتون مطمئن بشید و کاربران رو گمراه نکنید.

سلام.من بازم میگم خرید بک لینک کاره درستی نیست چون اگه بک لینک که خریدین ربطی به موضوع سایت نداشته باشه از طرف گوگل جریمه میشید.این مطلب رو بخونید
(http://websima.com/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%DA%A9-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9/)بازم میگم برای کسانی که تازه این کارو شروع کردن خرید بک لینک درست نیست به ریسکشم نمیارزه.
یکی از دوستان گفت سئو کارها پول حروم میگیرن من توضیح دادم یه سئو کار چیکار میکنه پولشم حروم نیست.چون استاندارد سازی هم جزو بهینه کردن قالب هست.من نگفتم w3c تاثیری در نتیجه سرچ داره من گفتم یه سئو کار میاد این ارورها رو رفع میکنه و این استاندارد هم از طرف گوگل تایید شده ولی باز من بهتون قول میدم تا چند وقت دیگه استاندارد w3c تو نتیجه سرچ هم تاثیر میزاره چون زمزمه این موضوع بین سئو کارها هست.
5ساله کاره من این هست تمام اطلاعاتم صحت داره که دارم میگم خیلی از سایتهای بزرگ رو دیدم که بخاطر خرید بک لینک از نتیجه گوگل محو شدن.اگه به کسی پیشنهاد خرید بک لینک رو میدین زیان هاشم بگید

saeid_e00
August 20th, 2015, 11:13
سلام

خودت پیگیرش شو
ماشالا گوگل هم پره از مطالب آموزشی در این باره

با چن تا نکته کوچولو خیلی راحت میتونی کلی تاثیر بذاری رو رنک سایتت

Raiden
August 20th, 2015, 13:32
سلام.من بازم میگم خرید بک لینک کاره درستی نیست چون اگه بک لینک که خریدین ربطی به موضوع سایت نداشته باشه از طرف گوگل جریمه میشید.این مطلب رو بخونید
(http://websima.com/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%DA%A9-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9/)بازم میگم برای کسانی که تازه این کارو شروع کردن خرید بک لینک درست نیست به ریسکشم نمیارزه.
یکی از دوستان گفت سئو کارها پول حروم میگیرن من توضیح دادم یه سئو کار چیکار میکنه پولشم حروم نیست.چون استاندارد سازی هم جزو بهینه کردن قالب هست.من نگفتم w3c تاثیری در نتیجه سرچ داره من گفتم یه سئو کار میاد این ارورها رو رفع میکنه و این استاندارد هم از طرف گوگل تایید شده ولی باز من بهتون قول میدم تا چند وقت دیگه استاندارد w3c تو نتیجه سرچ هم تاثیر میزاره چون زمزمه این موضوع بین سئو کارها هست.
5ساله کاره من این هست تمام اطلاعاتم صحت داره که دارم میگم خیلی از سایتهای بزرگ رو دیدم که بخاطر خرید بک لینک از نتیجه گوگل محو شدن.اگه به کسی پیشنهاد خرید بک لینک رو میدین زیان هاشم بگید

درود
برادر برای درک بهتر این عکس رو مشاهده بفرمایید : http://up.vbiran.ir/uploads/38761144006198325911_sshot-1.png
در این عکس نمودار و یا بهتر بگم شاخه و زیرشاخه های بک لینک های تهیه شده توسط nex1music هست .
در این عکس به وضوح مشخص هست چه بک لینکی تهیه شده این قسمت هم قرمز شده برای نشان دادن رشته های عصبی بک لینک هاست. ( این رشته از بقیه به نسبت مهم تر بود )
فکر نمیکنم دیگه نیازی به بحث باشه.
خود عکس گویای همه چیز هست.
بازم مشکلی بود بنده در خدمتم.

- - - Updated - - -

درود
برادر برای درک بهتر این عکس رو مشاهده بفرمایید : http://up.vbiran.ir/uploads/38761144006198325911_sshot-1.png
در این عکس نمودار و یا بهتر بگم شاخه و زیرشاخه های بک لینک های تهیه شده توسط nex1music هست . ( به تعداد بک لینک ها توجه بفرمایید )
در این عکس به وضوح مشخص هست چه بک لینکی تهیه شده این قسمت هم قرمز شده برای نشان دادن رشته های عصبی بک لینک هاست. ( این رشته از بقیه به نسبت مهم تر بود )

AlmaHost
August 20th, 2015, 13:45
سلام

سلام
۵۰ ابزار رایگان برای کمک به سئو کردن بهتر سایت توسط خودتان
http://seoabzar.com
حداقل کمک میکنه بیشتر آشنا بشید با مفاهیم
موفق وپیروز

Raiden
August 20th, 2015, 15:14

درود
در این عکس نمودار و یا بهتر بگم شاخه و زیرشاخه های بک لینک های تهیه شده توسط nex1music هست .

hani2200
August 25th, 2015, 03:15
بک لینک چیه ؟:">

سلام.توضیح کامل رو از لینک زیر بخونید

http://1admin.ir/what-exactly-is-backlink