PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سایت برای انجام کارها

AHF-victory
August 5th, 2015, 20:46
سلام.دوستان یه اسکریپت میخوام که طرف بیاد بگه (پروژه بده به ما) و ماهم قیمت بدیم و تحویل بدیم
تمام کار ها مانند صحبت،لینک پرداخت یا همان فاکتور و تحویل از سایت انجام بشه

TheEnnd
August 5th, 2015, 20:50
در صورت نیاز میتونیم برای شما طبق خواسته های شما طراحی کنیم

shahinmq
August 5th, 2015, 21:05
سلام.

چنین پروژه ای درحال تکمیل هستیم چیزی تا پایان نمانده . اگر مایلید بهتون دمو میدم در صورت رضایت پیش پرداخت کنید.

درواقع مشابه با whmcs

w2ir
August 5th, 2015, 21:07
میتونی وردپرس استفاده کنی . با یه قاب فروشگاه ار فروشگاه همیار وردپرس بگیری edit کنی.
www.hamyarwp.com/

AHF-victory
August 5th, 2015, 23:59
در صورت نیاز میتونیم برای شما طبق خواسته های شما طراحی کنیم

سلام،هزینه را اعلام کنید اما تمایل به هزینه زیاد نداریم

سلام.

چنین پروژه ای درحال تکمیل هستیم چیزی تا پایان نمانده . اگر مایلید بهتون دمو میدم در صورت رضایت پیش پرداخت کنید.

درواقع مشابه با whmcs

حتما دمو بدید و اینکه اره تقریبا مثل whmc ولی شخصی سازی شده بگیم بهتر هست

میتونی وردپرس استفاده کنی . با یه قاب فروشگاه ار فروشگاه همیار وردپرس بگیری edit کنی.
www.hamyarwp.com/ (http://www.hamyarwp.com/)

حدود +200میشه ارزش نداره برام اینقدر هزینه کنم چون برای جای خاصی میخوام مشتری محدود هست

isn
August 6th, 2015, 00:01
همون طور که sheagle گفتند :

منتظر باشید سیستم حرفه ای ( 100 % اختصاصی ) به زودی منتشر می شود ( با قیمت مناسب ! )

w2ir
August 6th, 2015, 00:31
اره میشه . با 200 سر هم اورد .
اگه کمک خواستید id : salarkhairkhah

shahinmq
August 6th, 2015, 01:41
حتما دمو بدید و اینکه اره تقریبا مثل whmc ولی شخصی سازی شده بگیم بهتر هست

حتما دوست عزیز ، تا دقایقی دیگه براتون از طریق پیغام خصوصی ارسال می کنم.

alismt
August 6th, 2015, 01:56
با سلام و وقت بخیر ، پیشنهاد میکنم از whmcs استفاده کنید چون موارد مورد نیاز شما رو فکر میکنم کامل داشته باشه، موفق باشید

shahinmq
August 6th, 2015, 02:05
با سلام و وقت بخیر ، پیشنهاد میکنم از whmcs استفاده کنید چون موارد مورد نیاز شما رو فکر میکنم کامل داشته باشه، موفق باشید

سیستمی که در حال برنامه نویسی هستیم جامع تر از whmcs خواهد بود (البته با توجه به زمینه ی کاری که ایشون فرمودند)

IrIsT
August 6th, 2015, 02:07
سلام و درود.
پیشنهاد بنده هم وردپرس هستش و امکانات خوبی هم داره و قالب زیاد هستش.
واسه هاست هم اگه خواستی درخدمتیم.اگرم هاستت تازه تاسسیه که فعلا رایگان بیا بشین رو سرور :d
الان صدای همه در میاد.میگی نه نگاه کن.
اقا اول بگم اسم تاپیک یک جورایی شبیه فروش هاست هستش.حالا چون تازه تاسسیه من گفتم رایگان.شما جدی نگیرید :d

AHF-victory
August 6th, 2015, 11:46
سلام و درود.
پیشنهاد بنده هم وردپرس هستش و امکانات خوبی هم داره و قالب زیاد هستش.
واسه هاست هم اگه خواستی درخدمتیم.اگرم هاستت تازه تاسسیه که فعلا رایگان بیا بشین رو سرور :d
الان صدای همه در میاد.میگی نه نگاه کن.
اقا اول بگم اسم تاپیک یک جورایی شبیه فروش هاست هستش.حالا چون تازه تاسسیه من گفتم رایگان.شما جدی نگیرید :d

مرسی،من خودم وردپرس دوست دارم اما نمیدانم چه پلاگین های باید بسازم تا کاری که میخوام انجام بشه