توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواهست نمایندگی هاست پربازدید وپرسرعت
bia2apk
August 5th, 2015, 10:36
با سلام خدمت تمامی کاربران محترم
بنده دنبال یک سرویس دهی نمایندگی پربازدید هستم و قوی با سرعت بالا
قمیت هاتون رو برام با افر و تخفیف ویژه عرض کنید بودجه محدود است چون پولمو برای جای دیگی خرج کردم
شما قمیت هاتون رو با سرویس هاتون پیشنهاد بدید بنده مقایسه میکنم قمیت و سرعتشون رو بعد اعلام میکنم
و بنده هم قرار روی این هاست های پربازدید خبر خوان یا بلاگریدر و سایت های پربازدید هم ارائه بدم پس باید سرور قوی باشه نفرات انلاین سایت ها به بین 200تا600 نفر میرسد.(باید از منابع بالای سخت افزاری نیز بر خوردار باشید)
طوری باشه هاست پربازدید بفروشم و هم نمایندگی
فضا هم مد نظرم نیست ولی طوری باشه که بتونم هم هاست و نمایندگی بفروشم یک هاستینگ بزنم
پهنای باند نامحدود باشه با سرعت بالا سرور ها باید قوی باشه قطع وصل نشه
امکانات سرویس هاتونم برام بفرستید
و از همه مهم تر این که پشتیبانی قوی داشته باشه جوابگو باشه در صورت مشکل و...
لطفا قمیت هاتون رو ماهیانه و سه ماه برام درج نماید (با تخفیف)
ای دی یاهو و ایمیل:
ای دی : omidnosrti
ایمیل: omidnosrti@yahoo.com
با تشکر از همگی منتظر پیشنهاد هاتون هستم
hamra
August 5th, 2015, 10:40
سلا.
امکان ارائه می باشد .
ابتدا پشتیبانی را از نظر سرعت برسی کنید (آنلاین 25 ساعته) . اگر مناسب دیدید بفرمایید که چه مقدار فضای دیسک مد نظرتون است ؟
bia2apk
August 5th, 2015, 10:46
سلا.
امکان ارائه می باشد .
ابتدا پشتیبانی را از نظر سرعت برسی کنید (آنلاین 25 ساعته) . اگر مناسب دیدید بفرمایید که چه مقدار فضای دیسک مد نظرتون است ؟
با سلام
فضا هم مد نظر چیزی نیست ولی طوری باشه کم نیارم هم برای فروش هم برای سایت ها پربازدیدم
almandata
August 5th, 2015, 10:53
اگه بخواین نمایندگی بدین
باید مستر بگیرید
IrIsT
August 5th, 2015, 10:53
سلام.
دو سه روز رایگان روی سرور باشید.منابع رو مشخص میکنیم و بهتون میگم.اگر راضی بودین سر قیمت کنار میایم.
بستگی به مصارفتون داره
سرور لایت اسپید + کلود + دایرکت + آنتی شلر + مانیتورینگ
اگه خواستی در خدمتم.
اول تست کن بعد قیمت کنار میایم.
بر اساس مقادیر استفاده از قطعات,اونجا باهم کنار میایم.
hamra
August 5th, 2015, 10:56
با سلام
فضا هم مد نظر چیزی نیست ولی طوری باشه کم نیارم هم برای فروش هم برای سایت ها پربازدیدم
مصرف سی پی یو و رم سایت های خبرخوان در چه حد است ؟ / معمولا خبرخوان ها مصرف بالایی از سی پی یو و رم دارند .
jaheshserver
August 5th, 2015, 10:58
بنده هم قرار روی این هاست های پربازدید خبر خوان یا بلاگریدر و سایت های پربازدید هم ارائه بدم
پیشنهاد می کنیم سرور مجازی تهیه کنید با این تفاسیر که گفتید.
سرور مجازی مناسب کار شما در ایران ماهانه 80 تومان با هارد ssd ارائه میشه.
لایسنس سی پنل هم که توی ایران راحت نال میکنند همکاران نیازی به لایسنس ندارید !! یا یک لایسنس دایرکت ادمین که حدود 15 تومان هزینه داره تهیه میکنید.
bia2apk
August 5th, 2015, 11:12
مصرف سی پی یو و رم سایت های خبرخوان در چه حد است ؟ / معمولا خبرخوان ها مصرف بالایی از سی پی یو و رم دارند .
البته درست بالا است ولی با بهینه سازی دیتا بیس اونو کم کردیم و الان متوسط است ولی شما فکر کنید که روی این سرور میخواهم تهیه کنم شاید 30الی 40تا سایت پربازدید یا خبر خوان یا وب سایت
- - - Updated - - -
پیشنهاد می کنیم سرور مجازی تهیه کنید با این تفاسیر که گفتید.
سرور مجازی مناسب کار شما در ایران ماهانه 80 تومان با هارد ssd ارائه میشه.
لایسنس سی پنل هم که توی ایران راحت نال میکنند همکاران نیازی به لایسنس ندارید !! یا یک لایسنس دایرکت ادمین که حدود 15 تومان هزینه داره تهیه میکنید.
الان یعنی به نظر شما یک سرو مجازی بگیرم بعد میتونم ارائه بدم هاست و و فضا ؟؟؟
Abolijoon
August 5th, 2015, 11:44
با سلام
آنلاین همزمان 200 الی 600 !! در ریسلر امکانش نیست هر کی هم گفته هست دروغه !! نمیتونه کل سرور رو به شما بسپاره !
بهتره سرور مجازی یا اختصاصی تهیه کرد و انواع نمایندگی ها رو بتونید ارائه بدید و کیفیت خوب را تضمین کنید
موفق باشید
bia2apk
August 5th, 2015, 12:33
با سلام
آنلاین همزمان 200 الی 600 !! در ریسلر امکانش نیست هر کی هم گفته هست دروغه !! نمیتونه کل سرور رو به شما بسپاره !
بهتره سرور مجازی یا اختصاصی تهیه کرد و انواع نمایندگی ها رو بتونید ارائه بدید و کیفیت خوب را تضمین کنید
موفق باشید
با تشکر از شما حالا برم توی بخش سرور مجازی تاپیک بزنم برای جذب خودتون سرویس های مجازی خوب نداری به هیمن ویژگی ها بهم معرفی کنید
Abolijoon
August 5th, 2015, 12:36
با تشکر از شما حالا برم توی بخش سرور مجازی تاپیک بزنم برای جذب خودتون سرویس های مجازی خوب نداری به هیمن ویژگی ها بهم معرفی کنید
مونده به کارتون برا شروع کار میتونید با ماهی 100 تومن یازتونو رفع کنید
Maysam.M
August 5th, 2015, 22:20
سلام
یه سرور اختصاصی یا نیمه اختصاصی تهیه کنید و مبلغی به عنوان مدیریت سرور پرداخت کنید
یک هزینه هم اولش به عنوان کانفیگ باید پرداخت کنید
هارد سرور ترجیحا ssd باشه
موفق باشید
aligoli
August 6th, 2015, 00:58