PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گرفتن درگاه وب مانی و وصل کردن آن برای من کل پروزه در قبال پرداخت هزینه میباشد

iran!c
August 5th, 2015, 03:01
گرفتن درگاه وب مانی و وصل کردن آن برای من کل پروزه در قبال پرداخت هزینه میباشد

کل پروزه در قبال پرداخت هزینه میباشد هیچ مشکلی در پرداخت وجود ندارد

آیا گرفتن درگاه وب مانی هزینه ی اولیه برای باز کردن حساب دارد یا نیاز به فردی خارج از کشور داریم

یا فقط هزینه کدنویسی بخش سایت هست و گرفتن وب مانی نیازمند هزینه اولیه برای باز شدن حساب مربوطه نداریم

نیازمند توضیحات شما هستیم و اعلام بودجه برای استارت کار

{ خاهش مندم همه چیز به طورکامل به همراه هزینه ی مورد نیاز توضیح داده شود که سریع کار را استارت بزنیم }

elementary
August 5th, 2015, 04:06
گرفتن درگاه وب مانی و وصل کردن آن برای من کل پروزه در قبال پرداخت هزینه میباشد

کل پروزه در قبال پرداخت هزینه میباشد هیچ مشکلی در پرداخت وجود ندارد

آیا گرفتن درگاه وب مانی هزینه ی اولیه برای باز کردن حساب دارد یا نیاز به فردی خارج از کشور داریم

یا فقط هزینه کدنویسی بخش سایت هست و گرفتن وب مانی نیازمند هزینه اولیه برای باز شدن حساب مربوطه نداریم

نیازمند توضیحات شما هستیم و اعلام بودجه برای استارت کار

{ خاهش مندم همه چیز به طورکامل به همراه هزینه ی مورد نیاز توضیح داده شود که سریع کار را استارت بزنیم }

کارسختی نیست که

باید حساب بسازید و به حساب تجاری تبدلیش کنید

یک متنی هست مثل قرارداد باید دانلود کنید و پر کنید و امضا بزنید بهمراه اسکن پاسپورت به وب مونی پست کنید 40 هزار تومان هم کارمزدش هست

البته من پارسال زدم و ادرس های پستی زیادی داشت هرکدوم هم کارمزدشون فرق میکرد من متوسط رو شانسی زدم و به اون کد پستی اینارو ارسال کردم

iran!c
August 5th, 2015, 10:00
شما مطمعنی ؟؟؟؟؟

اخه چند نفر که خاستن از این وب سایتها برام اینو بگیرن نصب کنن همچین چیزی نگفتن فقظ گفتن
1 ملیون 1 ملیون 500 هزینه دارهو چیزی از پاسپورتو اینا نگفتن

به خاطر همون دارم میپرسم

dayapay.com
August 5th, 2015, 10:36
شما مطمعنی ؟؟؟؟؟

اخه چند نفر که خاستن از این وب سایتها برام اینو بگیرن نصب کنن همچین چیزی نگفتن فقظ گفتن
1 ملیون 1 ملیون 500 هزینه دارهو چیزی از پاسپورتو اینا نگفتن

به خاطر همون دارم میپرسم
هزینه برنامه نویسیش جدا هست
ولی برای درگاه گرفتن حد اکثر 100 دلار که اونم باید به نماینده وب مانی بدید و مدارک رو براش پست کنید اون نماینده تایدتون کنه
مدارکم همونایی هست که پست بالاتر فرمودن