PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نمایندگی از .geniusguard.com

Tohid645
August 4th, 2015, 00:50
سلام
دنبال نمایندگی از سایت زیر هستم

.geniusguard.com

راهنماییم کنین ممنون میشم

yastheme
August 4th, 2015, 01:03
سلام
دنبال نمایندگی از سایت زیر هستم

.geniusguard.com

راهنماییم کنین ممنون میشم

با سلام؛
ما بخش فارسی سایت geniusguard.com و جزو کارمندان مجازی این شرکت هستیم؛ در حال حاضر امکان ارائه نمایندگی وجود ندارد.
موفق و سربلند باشید

Tohid645
August 4th, 2015, 01:06
با سلام؛
ما بخش فارسی سایت geniusguard.com و جز کارمندان مجازی این شرکت هستیم؛ در حال حاضر امکان ارائه نمایندگی وجود ندارد.
موفق و سربلند باشید

ممنون از شما بابت پاسخگوییتون

کلا ارایه نخواهد شد یا امکان ارایه وجود دارد؟

و اگه اقایی کنین و زحمت بکشین نمایندگی در حد اون بهمون معرفی کنین ممنون میشیم

yastheme
August 4th, 2015, 01:10
ممنون از شما بابت پاسخگوییتون

کلا ارایه نخواهد شد یا امکان ارایه وجود دارد؟

و اگه اقایی کنین و زحمت بکشین نمایندگی در حد اون بهمون معرفی کنین ممنون میشیم
بر اساس سیاست گذاری شرکت کلا هیچ نمایندگی ارائه نخواهند داد؛ در خصوص معرفی سایت های دیگر به دلیل عدم تست سایت های رقیب نمی توانم مورد خاصی به شما پیشنهاد نماییم. بهتر است از همکارانی که نمایندگی از سایت های خارجی دارند پرس جو نمایید تا با سرویس دهنده خوب دیگری آشنا شوید.

Tohid645
August 4th, 2015, 01:22
بر اساس سیاست گذاری شرکت کلا هیچ نمایندگی ارائه نخواهند داد؛ در خصوص معرفی سایت های دیگر به دلیل عدم تست سایت های رقیب نمی توانم مورد خاصی به شما پیشنهاد نماییم. بهتر است از همکارانی که نمایندگی از سایت های خارجی دارند پرس جو نمایید تا با سرویس دهنده خوب دیگری آشنا شوید.

ممنون ...سیاست گذاری جالبیه

بنده خیلی پرسجو کردم و تایپیک هم زدم همینجا ولی به نتیجه ای نرسیدم و چون واقعا نمیدونستم امنیت کدومشون خوبه سر چند راهی گیر کردم

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=145268&page=2&p=1379402&highlight=#post1379402

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=147136&p=1378239&highlight=#post1378239

بنده از مشتریای شما هستم و لطف کنین حداقل در تایپیک هایی که زدم بگین کدوم هاستینگ بهترینه از نظر امنیت

سوال اخرو واضح تر جواب بدین لطف میکنین

yastheme
August 4th, 2015, 01:40
از هاست های معتبر داخلی چرا سرویس نمیگیرید؟ تو همین انجمن هم سرویس دهندگان خوبی است ولی گر نیاز به یک شرکت معروف دارید سرویس دهندگانی همچون نت افراز و پارس پک فکر کنم برای شما مناسب باشد, اگر نیاز به ریسیلر از سایت خارجی دارید من سایت خاصی مد نظرم نیست؛ شما اگر سایت خاصی مد نظرتان است به صورت پیام خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم و نظرم را در مورد آن برای شما ارسال کنم تا شاید برای رسیدن به هدفتان کمک کرده باشم.
ولی در نهایت باز هم نظر من سرویس دهندگان داخلی است.