اتفاقا من برند هواوی رو در بسیاری از تجهیزات شبکه نظیر ، سوییچ ، روتر ، سرور و حتی آنتن و دکل زیاد دیدم ! (نمونه اش هم آنتن های همراه اول)
taksis
August 4th, 2015, 01:59
اتفاقا هواوی کارش دقیقا همین چیزاس
منتها تو ایران همه هواوی رو با گوشی هاش میشناسن
ms96
August 4th, 2015, 02:33
هواوی در تجهیزات شبکه خیلی حرفه ای داره عمل میکنه. حتی مودم های vodafone ، مبین نت ، های وب ، bts های همراه اول و مبین نت و ... همه هواوی هستن . منتها در عوام همونطور که دوستمون گفتن با گوشی شناخته شده چون جامعه هدف بزرگتری داره.
هواوی یک شرکت منعطف در بخش تجاری خودش هست که روی تعداد و قیمت و خدمات خیلی مانور میشه داد.
HP هم تو ایران به واسطه برند شناخته شده و انداختن به ملت خیلی خوبه. سرور ریفری رو جای ...
به نظر من حرف اول سوپر میکرو میزنه...
hegza
August 4th, 2015, 02:41
هواوی در تجهیزات شبکه خیلی حرفه ای داره عمل میکنه. حتی مودم های vodafone ، مبین نت ، های وب ، bts های همراه اول و مبین نت و ... همه هواوی هستن . منتها در عوام همونطور که دوستمون گفتن با گوشی شناخته شده چون جامعه هدف بزرگتری داره.
هواوی یک شرکت منعطف در بخش تجاری خودش هست که روی تعداد و قیمت و خدمات خیلی مانور میشه داد.
HP هم تو ایران به واسطه برند شناخته شده و انداختن به ملت خیلی خوبه. سرور ریفری رو جای ...
به نظر من حرف اول سوپر میکرو میزنه...
100% تائید میشه انعطاف زیادی داره برای منیج و بستن سرویس دلخواه...
ولی اچ پی یه عده فقط میگی اچ پی مثل اون ر پره میگه عدد بده دی:
kouroshez
August 4th, 2015, 11:06
درود
اصلا پایه و اساس برند هووای تجهیزات شبکه و.. بوده که بود رفته به سمت تولید موبایل....
کیفیت خوبی داره تجهیزات این کمپانی
delta
August 4th, 2015, 11:43
والا تو خود دیتاسنترها هم سرچ بزنید وسط 100 تا دل و اچ پی یکی دوتا هواوی گذاشتند!! یا این اول راهه یا کم کم جاشو باز کنه و چند ماه دیگر همه رو سرورهای هواوی مانور بدند... کلا اسم هواوی میاد قیمت پایین انتظار همه هست...
aminmagicer
February 3rd, 2017, 14:03
سلام.امروز تو لیست سرورهای لیزوب به مدل سرورهای هواوی برخوردم!! راستش تاحالا ندیده بودم هواوی سرور تولید کنه...کسی اطلاعاتی داره راجبش؟ خوبه یا بد؟
__________________________________________________ _____________________________
سلام
به این ایمیل پیام بدین اطلاعات کامل و تمام فایل های آموزشی و معرفی برای سرور های هواوی رو براتون میفرسته
info@amengroup.ir
یا با این شماره تماس بگیرین برای دوره ی رایگان استوریج های هواوی :
021-26911134