سلام.من مهارت های زیر رو دارم و حاضر به همکاری به عنوان نویسنده و مدیرفنی سایت و ... هستم. 1.طراحی وب ( html4,html5,css,css3,php ) 2.کار با وردپرس و مسائل حرفه ای اون 3.سئو وردپرس 4.امنیت و امن سازی وردپرس 5.مسائل و آموزش های مربوط به سیستم عامل های ویندوز و گنو/لینوکس 6.امنیت و امن سازی ویندوز (روش های جلوگیری از آلودگی سیستم ، رفع آلودگی سیستم و ... ) 7.ترجمه متون تخصصی کامپیوتر 8.توانایی مسائل نرم افزاری دیگه کامپوتر رو هم دارم برای من مهمه کاری که برام درنظر دارید حقوق ماهانه داشته باشه حالا هرچیزی باشه و کار به صورت دائم باشه. برای گفتگو با ایمیل من در تماس باشید: w3b1000@gmail.com
GREAT
August 4th, 2015, 11:30
با سلام
با فتوشاپ اشنایی دارید؟؟؟
w3bfa
August 4th, 2015, 11:37
با سلام
با فتوشاپ اشنایی دارید؟؟؟
سلام بله.اما در مواردی که بالا اشاره کردم نسبت به فتوشاپ حرفه ای ترم
Mr-MAMAD
August 4th, 2015, 11:54
با سلام
در زمینه اخبار بازی میتونید فعالیت کنید ؟
w3bfa
August 4th, 2015, 15:49
با سلام
در زمینه اخبار بازی میتونید فعالیت کنید ؟
سلام
من در زمینه بازی و گیمینگ اطلاعاتم در سطح قوی نیست .در ترجمه متون تخصصی مشکلی نیست.با این حال اگه موافقید میزان هزینه رو هم بفرمایید
- - - Updated - - -
Mr-MAMAD (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=108769) عزیز جواب پ خ رو به ایمیلتون فرستادم
دوستان لطفا ازطریق ایمیل با من در ارتباط باشید.امکان ارسال پ خ من بسته شده
w3b1000@gmail.com
behrooz
August 4th, 2015, 18:02
چقدر حقوق ماهیانه مد نظرتونه؟
w3bfa
August 4th, 2015, 23:11
چقدر حقوق ماهیانه مد نظرتونه؟
بستگی به این داره که چه کاری باشه.شما دقیقا بگید کدوم مورد که توی پست اول اشاره کردم منظورتونه.میتونید از طریق ایمیل من هم در تماس باشید
behrooz
August 6th, 2015, 12:35
بستگی به این داره که چه کاری باشه.شما دقیقا بگید کدوم مورد که توی پست اول اشاره کردم منظورتونه.میتونید از طریق ایمیل من هم در تماس باشید
ای دی یاهو بدین جهت مذاکره من نیاز دارم