با توجه به تجربه کم خودم نمی تونم تصمیم درست رو برای انتخاب موقعیت سرور بگیرم به نظرتون از کدوم کشور باشه یا حالا پینگ کمتر و کلا بهتر باشه ؟معمولا از چی استفاده میکنن خیلی ممنون
برای دانلود فیلم میخوام
royl
August 3rd, 2015, 11:28
باسلام
از نظر پینگ فرانسه بعد المان از همشون بهتر هستن
بااحترام
dakkeh20
August 3rd, 2015, 11:35
سلام
برای دانلود فیلم آلمان و فرانسه استفاده کنید .
mehrshad.ho
August 3rd, 2015, 11:42
اول آلمان بعد فرانسه
jaheshserver
August 3rd, 2015, 11:55
باید ببینید چی نیاز شماست و چقدر میخواین هزینه کنین ! المان و فرانسه در یک سطح هست و سرور های زیر 200 تومان دارند و انگلیس از هر دو اینها بهتره اما حدود 400 به بالا باید هزینه کنید . امریکا برای کار شما مناسب نیست هم هزینه بالایی داره هم پینگ بد و هم کپی رایت حساس هستند
omid3963
August 3rd, 2015, 13:32
به نظر من آلمان و فرانسه
سرعت دانلود از سرورهای این دوکشور به مراتب از آمریکا بیشتر هست.
Sent from my C6602 using Tapatalk
saeid_e00
August 3rd, 2015, 13:53
سلام
شما با دستور پینگ با کامپیوتر و اینترنت خودتون میتونین بفهمین که کدومش مناسبه واسه شما
همونطوری هم که همکارا گفتن آلمان و فرانسه تقریبا تو یه سطح هستن
هم از نظر پینگ هم قیمت هم سرعت و ...
yourhosting
August 3rd, 2015, 14:02
سلام
سرور امریکا و کانادا به خاطر پینگ بالا زیاد در ایران طرفدار ندارند(البته دیتاسنترهای خوبی هم مثل xlhost کیفیت بسیار خوبی داره در امریکا)
اما در کل سرور اروپا بهتراست ؛ در مورد دیتاسنتر هم بستگی به بودجه شما داره به نظر من دیتاسنترهایی مثل redstation,rapidswitch کیفیت بالایی دارند و سپس ovh,و... همینطور پینگ پایینتری دارند
موفق باشید
NewConfig
August 3rd, 2015, 14:12
برای استفاده در ایران دیتاسنترهای اروپایی مناسب تر هستند.
از لحاظ پینگ بین دیتاسنترهای اروپایی باید با توجه به استفاده نظر داد.
به عنوان مثال برای سرور دانلود آلمان، انگلیس، فرانسه و هلند تفاوت پینگشون در حدی نیست که مدنظر باشه اصلا.
اما برای سروری که میزبانی سایت رو برعهده داره آلمان (هتزنر) و فرانسه (او وی اچ) عالی هستند.
در کل دیتاسنتر هتزنر و او وی اچ گزینه های مناسبی هم برای شروع و هم برای ادامه فعالیت حرفه ای هستند.
yourhosting
August 3rd, 2015, 14:18
برای استفاده در ایران دیتاسنترهای اروپایی مناسب تر هستند.
به عنوان مثال برای سرور دانلود آلمان، انگلیس، فرانسه و هلند تفاوت پینگشون در حدی نیست که مدنظر باشه اصلا.
اما برای سروری که میزبانی سایت رو برعهده داره آلمان (هتزنر) و فرانسه (او وی اچ) عالی هستند.
در کل دیتاسنتر هتزنر و او وی اچ گزینه های مناسبی هم برای شروع و هم برای ادامه فعالیت حرفه ای هستند.
یعنی میگید hetzner بهتر از redstation یا leaseweb هست؟!!
نمیشه گفت چون اکثرا از هتزنر استفاده میکنند بنابراین بهترین هست!
NewConfig
August 3rd, 2015, 14:34
یعنی میگید hetzner بهتر از redstation یا leaseweb هست؟!!
نمیشه گفت چون اکثرا از هتزنر استفاده میکنند بنابراین بهترین هست!
دوست عزیز اگر یه بار آروم دوباره بخونید بنده نگفتم بهتره.
برای میزبانی از رداستیشن استفاده نمیشه معمولا بخاطر محدودیت ایمیلش.
اسمی هم از لیزوب نیاوردم بنده :)
درضمن من از هر سه سرور اختصاصی که تجربه کردم شاید میانگینش یکیشون از هتزنر بوده باشه و اگر توجه کنید اسم او وی اچ رو قرمز کردم نه هتزنر !
yourhosting
August 3rd, 2015, 14:41
دوست عزیز اگر یه بار آروم دوباره بخونید بنده نگفتم بهتره.
برای میزبانی از رداستیشن استفاده نمیشه معمولا بخاطر محدودیت ایمیلش.
اسمی هم از لیزوب نیاوردم بنده :)
درضمن من از هر سه سرور اختصاصی که تجربه کردم شاید میانگینش یکیشون از هتزنر بوده باشه و اگر توجه کنید اسم او وی اچ رو قرمز کردم نه هتزنر !
وقتی میگید "عالی هست" یعنی بهتر از بقیه دیتاسنترهاست!
شما هم اگر متن منو اروم دوباره بخونید حرفم سره هتزنر بود نه ovh! در کیفیت ovh شکی نیست
redstation محدودیت ایمیل داره اما کیفیتش به مراتب بهتر از هتزنر هست
hamra
August 3rd, 2015, 14:49
بنظرم فرانسه خیلی بهتر است .
NewConfig
August 3rd, 2015, 14:54
وقتی میگید "عالی هست" یعنی بهتر از بقیه دیتاسنترهاست!
شما هم اگر متن منو اروم دوباره بخونید حرفم سره هتزنر بود نه ovh! در کیفیت ovh شکی نیست
redstation محدودیت ایمیل داره اما کیفیتش به مراتب بهتر از هتزنر هست