سلام من میخوام یک سایت فیلم برای ورد پرس راه اندازی کنم
به نظرتون لینوکسی بگیرم یا ویندوزی چون میبینم وردپرس رو سی پنل به نظر بهتر از پلسک ویندوزی یا دات نت پنل داره اجرا میشه ولی از اون طرف برای دانلود های بالا ظاهرا ویندوزی بهتر هست و خوب ویندوزی محیطی که داره میشه idm و اینا نصب کرد
خیلی ممنون میشم نظرتون رو بگید
hamra
August 3rd, 2015, 10:18
هاست لینوکس بگیرید .
فایل های دانلودی هم روی سرور ویندوزی قرار بدید .
NewConfig
August 3rd, 2015, 10:27
برای میزبانی سایتتون حتما از لینوکس استفاده کنید.
و برای سرور دانلود اگر خودتون مهارتی در مدیریت سرورهای لینوکسی دارین برای دانلود لینوکس هم میتونه گزینه مناسبی باشه اما معمولا از ویندوز برای سرور دانلود استفاده میشه در تمام دنیا.
چون iis یه وب سرور قدرتمند و خیلی مناسب هست.
jaheshserver
August 3rd, 2015, 10:49
به نظر ما یک هاست با کیفیت از یک فروشنده معتبر برای سایت تهیه کنید . و برای فیلم ها و سریال ها یک سرور مجازی ویندوز تهیه کنید که راحت باهاش دانلود کنید و از همان سرور لینک مستقیم بدید.
برای مشاوره بیشتر با ایدی یاهو ما در تماس باشید
alivali09
August 3rd, 2015, 11:20
هاست لینوکس بگیرید .
فایل های دانلودی هم روی سرور ویندوزی قرار بدید .
برای میزبانی سایتتون حتما از لینوکس استفاده کنید.
و برای سرور دانلود اگر خودتون مهارتی در مدیریت سرورهای لینوکسی دارین برای دانلود لینوکس هم میتونه گزینه مناسبی باشه اما معمولا از ویندوز برای سرور دانلود استفاده میشه در تمام دنیا.
چون iis یه وب سرور قدرتمند و خیلی مناسب هست.
به نظر ما یک هاست با کیفیت از یک فروشنده معتبر برای سایت تهیه کنید . و برای فیلم ها و سریال ها یک سرور مجازی ویندوز تهیه کنید که راحت باهاش دانلود کنید و از همان سرور لینک مستقیم بدید.
برای مشاوره بیشتر با ایدی یاهو ما در تماس باشید
ممنون از دوستان حدود قیمت سرور مجازی چقدر در میاد؟یه رم 4 کافیه برای ابتدای کار ؟
klax0n
August 3rd, 2015, 11:24
چقدر هارد نیاز دارید؟
برای خرید سرور مجازی توی قسمت درخواست سرور مجازی پست بدید تا آفرها رو ببنید
SCN
August 3rd, 2015, 11:31
ممنون از دوستان حدود قیمت سرور مجازی چقدر در میاد؟یه رم 4 کافیه برای ابتدای کار ؟
برای وردپرس بدون کنترل پنل ، 512 هم کافیه.
با سی پنل یا دایرکت ادمین 2 گیگابایت هم کافی هست.
AbtinServer
August 3rd, 2015, 12:29
سلام من میخوام یک سایت فیلم برای ورد پرس راه اندازی کنم
به نظرتون لینوکسی بگیرم یا ویندوزی چون میبینم وردپرس رو سی پنل به نظر بهتر از پلسک ویندوزی یا دات نت پنل داره اجرا میشه ولی از اون طرف برای دانلود های بالا ظاهرا ویندوزی بهتر هست و خوب ویندوزی محیطی که داره میشه idm و اینا نصب کرد
خیلی ممنون میشم نظرتون رو بگید
هاست لینوکس
NewConfig
August 3rd, 2015, 12:54
طبق تجربه برای سرور دانلود رم 4 برای شروع عالی و بی دردسر هست.
اما برای هاستی که میزبانی سایتتون رو بر عهده داره یا از یک سرور مدیریت شده یا به پیشنهاد شخصی که بهتون میدم از یک شرکت معتبر یک هاست درست و حسابی خریداری کنید. چرا که امنیت و کیفیت هاست شرکت های معتبر یک امر مدیریت شدست و تقریبا با خیال راحت میتونید کارتون رو بدون دغدغه استارت بزنید.
با چندین شرکت معتبر هاستینگ همکاری در زمینه فروش و اندکی هم مسائل فنی دارم بر اساس تجربه برام اثبات شده و بهتون هم پیشنهاد میکنم قیمت سرویس دهنده ها رو ملاک نگیرید چندان. بنده رم دو سرور مجازی بعضی از شرکت ها رو به رم هشت بعضی از شرکت هایی که همین انجمن مملو از این شرکت هاست ترجیح میدم.
maddak
August 3rd, 2015, 13:14
برای هر دو مورد - هاست وب سایت و هاست فایل ها - گنو/لینوکس رو توصیه میکنم . به شرط اینکه کار باهاش رو بلد باشی . برای دانلود هم میتونی از Aria2 و wget استفاده کنی که به معنای واقعی قدرتمند اند .
http://aria2.sourceforge.net/manual/en/html/