PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ناپدید شدن دومین از پنل ریسلو

mehrdad.piri
August 1st, 2015, 17:58
سلام دوستان
من یک دومین از یک شرکتی که الان فعالیتش رو پایان داده داشتم

الان که میخوام وارد کنرل پنل دامنه از پنل ریسلو بشم پنل با ساب دومین اون شرکت باز میشه و می تونم و با ایمیل و پسورد ثبت نامی واردش بشم اما دامینی که تا قبل از اینکه شرکت فعالیت رو پایان بده روی پنل بود اما الان دیگه اثری از دامین وجود ندارد و موقعی که به products و از اون به بخش domain میرم با این عبارت مواجه میشم You currently do not have any domains you can manage.
از دوستان اگر با همچین مشکلی مواجه بودند لطفا راهنمایی بفرمایید چه کاری باید انجام دهم؟

wenhost
August 1st, 2015, 18:09
یا تاریخ دامین تمام شده
یا پسورد پنلتون لو رفته و دامینتون رو منتقل کردن
و یا شرکت ثبت کنند پنلش عوض شده و شما پنل جدید رو نگرفتید

mehrdad.piri
August 1st, 2015, 18:21
یا تاریخ دامین تمام شده
یا پسورد پنلتون لو رفته و دامینتون رو منتقل کردن
و یا شرکت ثبت کنند پنلش عوض شده و شما پنل جدید رو نگرفتید

دامین که تاریخش تموم نشده و اگر حتی اکسپایر می شد باز روی قسمت دومین حداقل دامین وجود داشت اما اصلا اثری از دامین نیست
در مورد پسورد هم گمان نمی کنم چون دامین من الان فعال هست و باهاش کار میکنم حتی اگر دامین رو منتقل می کردن به ایمیل من باید ایمیلی از طرف ریسلو فرستاده می شد
و در مورد مورد سوم هم اگر گنل شرکت عوض می شد اصلا نباید پنل قبلی باز میشد و گمان نکنم هم این مورد هم باشد

aligoli
August 1st, 2015, 21:07
نیازی نیست در رابطه با این مسایل ساده تایپک ایجاد شود.
با شرکت مکاتبه کنید و به نتیجه برسید.

kouroshez
August 1st, 2015, 23:13
به جای تاپیک زدن اینجا به خد ریسلو تیکت بزنید دلیل رو جویا بشید !
یا پاک شده توسط شما یا کاربر
یا منتقل شده

amin0181
August 1st, 2015, 23:16
همون طوری که دوستان گفتن بهتر هست با ریسلو مکاتبه کنید
ممکن هست شرکت دامین ها رو به سایتی دیگه انتقال داده باشه
پنل نمایندگی بود ؟