PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : restore default برای پنل دایرکت ادمین

winxp
August 1st, 2015, 14:21
با سلام
بنده یه هاست خریدم که دایرکت ادمین هست و شرکت ارائه دهنده هاست یه صفحه ایندکس و تعدادی فایل و فولدر روی هاست اپ کرده ، من نمیدونم چه تغییراتی ایجاد کرده و میخوام دایرکت ادمین رو ریستور کنم به روز اول تا بدونم هیچ فایل اضافه ای رو هاست نیست و مرحله به مرحله فایل اپ کنم
میخواستم ببینم برای این کار دستور خاصی هست یا باید به ارائه دهنده تیکت بزنم برام دوباره نصب کنن بدون فایل اضافه ؟

ممنون از سایت پر بارتون

ahmad19
August 1st, 2015, 23:35
اون فایل ها دیفالت خود دایرکت ادمینه
می تونید همش رو پاک کنید و فایل های خودتون رو بریزید جاش

winxp
August 3rd, 2015, 02:16
ممنون از پاسختون
ببینید تو عکس زیر چندتا فولدر وجود داره
من تمام اینارو پاک کنم ؟
27507

داخل public اینا هست ، اینارو چی کار کنم ؟ مشخصه یه سری از فایلها اضافه شده و دیفالت نیست

27508

hegza
August 3rd, 2015, 02:51
ممنون از پاسختون
ببینید تو عکس زیر چندتا فولدر وجود داره
من تمام اینارو پاک کنم ؟
27507

داخل public اینا هست ، اینارو چی کار کنم ؟ مشخصه یه سری از فایلها اضافه شده و دیفالت نیست

27508

این فولدر و فایل ها در پابلیک موردی ندارند و فایلهای کاربردی برای شماست نمیخواید پاک کنید بهرحال این شرکت هاست شما رو داره دلیلی نداره چیزی بریزه تو هاستون!!!! وقتیکه همه دسترسی ها رو داره اگر احساس میکنید مزاحم هستند پاک کنید وگرنه همه برای ارور های احتمالی هست + سی جی ای هم که معلوم برای چیه

ParsIranic
August 5th, 2015, 17:57
همان طور که دوستمان هم گفتند ، فایل ها را میتوانید به سادگی حذف نمایید
این فایل ها به طور پیشفرض در هنگام ایجاد حساب کاربری درون سرویس قرار میگیرند
پس از حذق فایل ها میتوانید اقدام به نصب سیستم مورد نیاز نمایید و یا اگر بکاپ دایرکت ادمین دارید میتوانید از پشتیبانی درخواست ریستور بکاپ را نمایید