PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ریسلر قوی در حد نت افراز

AliFatehi
July 31st, 2015, 20:13
با سلام

دوستان بنده از آبتین وب ریسلر دارم اما یکم سرعت لودشون پایینه ، پشتیبانی متوسطی دارن و اینکه توی انتقال کلی اشتباه کردن و یه سایت با سه سال زحمتمو به باد دادن و هیچ پاسخی ندادن.

حالا قیمتشونم بد نیست...

میخواستم نت افراز بگیرم اما چون پنل کم حجم ندارن و بهشون تیکت هم زدم گفتن که امکانش نیست بیخیال شدم...

حالا دوستان اگه کسی ریسلر داره و میشه کاری کرد که ریسلر به دو قسمت تقسیم بشه یا هر جوری بصورت شریکی پرداخت بشه هزینه...

بنده 7 تا 8 گیگ فضا نیاز دارم فعلا...

اگر در حد نت افراز هاستینگ با قیمت مناسب میشناسید لطفا معرفی کنید...

reeza
July 31st, 2015, 20:15
سلام
می تونید ۱۵ روز از سرویس های ما استفاده کنید و در صورت رضایت پرداخت کنید
www.webpouyan.org

AliFatehi
July 31st, 2015, 20:19
سلام
می تونید ۱۵ روز از سرویس های ما استفاده کنید و در صورت رضایت پرداخت کنید
www.webpouyan.org (http://www.webpouyan.org)

ممنون ، نمیخوام بهتون توهین کنم یا سو تفاهم بشه اما فکر نمیکنم کیفیت نت افراز رو داشته باشید.

reeza
July 31st, 2015, 20:25
ممنون ، نمیخوام بهتون توهین کنم یا سو تفاهم بشه اما فکر نمیکنم کیفیت نت افراز رو داشته باشید.

منطق حرفتون رو هرچقدر فکر می کنم متوجه نمیشم
به هر حال هر جور که مایلید

xphost
July 31st, 2015, 20:29
در خدمتتون هستیم
7 روز گارانتی بازگشت وجه
و 24 ساعت تست رایگان برای اطمینان از کیفیت
+
تخفیف ویژه ماه اول

AliFatehi
July 31st, 2015, 20:33
منطق حرفتون رو هرچقدر فکر می کنم متوجه نمیشم
به هر حال هر جور که مایلید

خوب شما با یک خط ایرانسل و سایتی که اولین بار بود بهش میرفتم و سرعت لود پایین انتظار دارین تا چه حد بتونم از برتری کیفیتتون نسبت به نت افراز حرف بزنم؟
با نظر سنجی ها مشخص شده که همه میگن نت افراز بهترینه.

mhiizadi
July 31st, 2015, 20:47

نت افرازی که ازش حرف میزنید ؛ هارد سرور هاش فرمت شد یک بار و تموم اطلاعات کاربرانش رفت .
حداقلش اینه که سایت خیلی بزرگی نبودن و نیستن ؛ چشم ها به روی حقیقت ها باید باز بشه .
بعضی از همکاران همین انجمن هستند سرور ها و سرویس هایی ارائه میدن که در کل اینترنت تک هست .

modiranhosting
July 31st, 2015, 20:48
خوب شما با یک خط ایرانسل و سایتی که اولین بار بود بهش میرفتم و سرعت لود پایین انتظار دارین تا چه حد بتونم از برتری کیفیتتون نسبت به نت افراز حرف بزنم؟
با نظر سنجی ها مشخص شده که همه میگن نت افراز بهترینه.

بزرگوار در خدمتیم

http://modiranhosting.ir/cp

پشتیبانی 24 ساعته واقعی

در هر زمان امکان بازگشت وجه دارید.

masterphp
July 31st, 2015, 20:55
سلام
سرویس درخواستی قابل ارائه است
شما بر روی سرور با 128 گیگ رم و 32 هسته سی پی یو میزبانی میشوید دارای رید سخت افزاری و فایروال سخت افزاری برای امنیت اطلاعات
www.masterhosting.ir
09197243104
id : masterphp_com

hamra
July 31st, 2015, 21:02
سلام.
ریسلر با چه پنلی مد نظر دارید ؟
روی سرور ایران مسلما سرعت و... بالاتری خواهید داشت

روی سرور های ایران و یا خارج قابل ارائه می باشد .

AliFatehi
July 31st, 2015, 21:09
دوستان لطفا فقط کسانی که قصد خرید شریکی از نت افراز رو دارن آفر یا پیام بدن. با تشکر

mizban97
July 31st, 2015, 21:10
نت افرازی که ازش حرف میزنید ؛ هارد سرور هاش فرمت شد یک بار و تموم اطلاعات کاربرانش رفت .
حداقلش اینه که سایت خیلی بزرگی نبودن و نیستن ؛ چشم ها به روی حقیقت ها باید باز بشه .
بعضی از همکاران همین انجمن هستند سرور ها و سرویس هایی ارائه میدن که در کل اینترنت تک هست .

حرف ایشون تایید میشه ؛ نت افراز یکبار هارد سرورش فرمت شد و کل دیتای مشتری ها دود شد رفت هوا !!!
حالا شما حرف از کیفیت نت افراز میزنید؟؟ میخوام بدونم از نظر شما کیفیت یعنی چی ؟؟

hamra
July 31st, 2015, 21:21
حرف ایشون تایید میشه ؛ نت افراز یکبار هارد سرورش فرمت شد و کل دیتای مشتری ها دود شد رفت هوا !!!
حالا شما حرف از کیفیت نت افراز میزنید؟؟ میخوام بدونم از نظر شما کیفیت یعنی چی ؟؟

حتما استارتر عزیز تحقیق کردند و به این نتیجه رسیدند که نت افراز میتواند نیازشون رو برتر کند .
ما هم مشتریانی داشتیم که بعلت هک شدن چندین باره ی سایت هاشون روی سرور های نت افراز ، سایت هاشون رو به ما انتقال داده اند ، به هر حال نباید در تصمیم گیری ها دخالتی کرد .
ان شاالله موفق باشید .

Mr.Pouria
July 31st, 2015, 22:01
به شخصه دو جا رو بهتون پیشنهاد میکنم ...

1 - آقای سنجری Yasit.ir

2 - آقای بینایی : central-hosting.com

هر دو از نظر کیفیت برترین هستن ...

خود من سایت روی سنترال هاستینگ دارم لود اون زیر 1 ثانیه است ! (وردپرس)

یه مدتی هم با آقای سنجری کار کردم اما خوب بنا به دلایل شخصی خودم انتقال دادم ... مگرنه کیفیت سرویساشون عالی هست ...

AliFatehi
July 31st, 2015, 23:09
بعضی از دوستان که همیشه تو حاشیه هستن یه کاری کردن که بیخیال این تاپیک بشم.

از مدیران عزیز تقاضا دارم این تاپیکو ببندن لطفا.

مینا-صیفی
July 31st, 2015, 23:20
سلام اینجا خودتان میدونید همه همکار هستند و هر کی از جنس خودش تعریف میکنه که این طبیعی هست یجورای... اما نت افراز جز اون پلان ها جور دیگه ارائه نمیده اینطور که من قبلا سوال کردم ظاهر همان پلان هایی هست که دیدید میدونید و کسانه دیگری که نمیتونند این مشکل پلان را حل کنند که شما میگید کسی میتونه از نت افراز واسم درست کنه یا راه حل بده ؟ مگر بچه های اینجا مدیر نت افراز هستند که بخوان مشکل شما را حل کنند ؟ یا مگر پلان نت افراز با یک مشتری که پلان سفارشی داره سیاست کاریش را برای یک مشتری که عوض نمیکنه ...

اما طی صحبتی که شما کردید مثله اینکه دنبال جای فوق با معتبر و شرکت واقعی باشه هستید و حرفه من این را به شما پیشنهاد میدم سر بزنید بهشون فوق حرفه ای هستند باهاشون کار کردم www.irpowerweb.com (http://www.irpowerweb.com) با تشکر

AliFatehi
August 1st, 2015, 10:09
سلام اینجا خودتان میدونید همه همکار هستند و هر کی از جنس خودش تعریف میکنه که این طبیعی هست یجورای... اما نت افراز جز اون پلان ها جور دیگه ارائه نمیده اینطور که من قبلا سوال کردم ظاهر همان پلان هایی هست که دیدید میدونید و کسانه دیگری که نمیتونند این مشکل پلان را حل کنند که شما میگید کسی میتونه از نت افراز واسم درست کنه یا راه حل بده ؟ مگر بچه های اینجا مدیر نت افراز هستند که بخوان مشکل شما را حل کنند ؟ یا مگر پلان نت افراز با یک مشتری که پلان سفارشی داره سیاست کاریش را برای یک مشتری که عوض نمیکنه ...

اما طی صحبتی که شما کردید مثله اینکه دنبال جای فوق با معتبر و شرکت واقعی باشه هستید و حرفه من این را به شما پیشنهاد میدم سر بزنید بهشون فوق حرفه ای هستند باهاشون کار کردم www.irpowerweb.com (http://www.irpowerweb.com) با تشکر

شما هم مثل بعضی از دوستانی که تو یاهو پیام دادن متن رو متوجه نشدید.

بنده گفتم اگر کسی میخواد ریسلر بگیره بیاد شریکی بصورت نصف به نصف پرداخت کنیم و برای تمدید چون مصرف بنده شخصی هست بودجه ندارم که ماهیانه 35 ت برای ریسلر پرداخت کنم.
در واقع بنده نمیخوام هاست بفروشم فقط برای هاستهای خودم و مشتریام که اونارو هم خودم مدیریت میکنم میخوام.

mizbanwebhost
August 1st, 2015, 18:18
با سلام

دوستان بنده از آبتین وب ریسلر دارم اما یکم سرعت لودشون پایینه ، پشتیبانی متوسطی دارن و اینکه توی انتقال کلی اشتباه کردن و یه سایت با سه سال زحمتمو به باد دادن و هیچ پاسخی ندادن.

حالا قیمتشونم بد نیست...

میخواستم نت افراز بگیرم اما چون پنل کم حجم ندارن و بهشون تیکت هم زدم گفتن که امکانش نیست بیخیال شدم...

حالا دوستان اگه کسی ریسلر داره و میشه کاری کرد که ریسلر به دو قسمت تقسیم بشه یا هر جوری بصورت شریکی پرداخت بشه هزینه...

بنده 7 تا 8 گیگ فضا نیاز دارم فعلا...

اگر در حد نت افراز هاستینگ با قیمت مناسب میشناسید لطفا معرفی کنید...

با سلام

با سرویس زیر میتونیم در خدمتتون باشیم . سایت های زیادی دارن با این سرویس ما هاستینگ انجام می دهند

http://xzn.ir/reseller/linuxhosting

Reseller1۲۰۰۰۰
تومان

فضانامحدود
پهنای باند نامحدود
هاست قابل ایجاد ۲۰ عدد
دیگر امکانات نامحدود
کنترل پنل Cpanel-WHM
ماهیانه ۲۰۰۰۰ تومان
سالیانه ۲۰۰۰۰۰ تومان

ارسال سفارش (http://client.xzn.ir/cart.php?a=add&pid=4)

Reseller2۳۵۰۰۰
تومان

فضا نامحدود
پهنای باند نامحدود
هاست قابل ایجاد ۵۰ عدد
دیگر امکانات نامحدود
کنترل پنل Cpanel-WHM
ماهیانه ۳۵۰۰۰ تومان
سالیانه ۳۵۰۰۰۰ تومان

ارسال سفارش (http://client.xzn.ir/cart.php?a=add&pid=14)

Reseller3۵۰۰۰۰
تومان

فضا نامحدود
پهنای باند نامحدود
هاست قابل ایجاد نامحدود
دیگر امکانات نامحدود
کنترل پنل Cpanel-WHM
ماهیانه ۵۰۰۰۰ تومان
سالیانه ۵۰۰۰۰۰ تومان

ارسال سفارش (http://client.xzn.ir/cart.php?a=add&pid=15)

توجه:
به همراه نمایندگی هاست لینوکس سی پنل نامحدود یک پنل ثبت دامنه های ملی ( ir و ایران ) به نماینده به صورت رایگان اهدا می شود.
به همراه نمایندگی هاست لینوکس سی پنل نامحدود یک پنل ثبت دامنه های بین المللی ( com و org و net و … ) به نماینده به صورترایگان اهدا می شود.