ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در لود سرور 2003

yasersol
July 30th, 2015, 17:20
سلام و عرض ادب
دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید بنده یک سرور ویندوز 2003 دارم که داخل لود گیر کرده و شرکتی که ازش این سرور رو تهیه کردم میگه راهی وجود نداره و باید کلا مجدد لود شه سرور و تمام 25 گیگ محتوا از بین بره میگن مشکل به دلیل فشار زیاد به سرور بوده و این مشکل به وجود اومده اما 250 هزار تومن میگیرن و درستسش میکنن حالا سئوال من این هست که اگر نمیشه پس این 250 هزار تومن چی هست که میگن ؟؟ تا حالا ده بار به دلیل های مختلف از بنده پول گرفته شده 2 بار به دلیل ارتقا سرویس و 2 بار جریمه به گفته خودشون ابیوز که بار اول 100 هزار تومن و بار دوم 180 هزار تومن یکبار هم هزینه کانفیگ امنیتی گرفتن که اونم 100 هزار تومن هست در صورتی که خود سرور 3 ماه 70 هزار تومن هست و الانم میگن سرور رو ارتقا بدید به پنل 120 هزار تومانی و 250 هزار تومن بدید تا فایلهاتون رو نجات بدیم وگرنه باید لود بشه و همه چیز پاک بشه؟؟ ایای درسته و راهی وجود داره؟ این اخرین متنی هست که شرکت برای من ارسال کرده بعد از 5 روز که کلا سایت و همه چیز تو هوا هست
((
چندتا از همکاران چک کردن همه هم یک چیز رو میگن اون هم اینه که سیستم عامل با مشکل مواجه هستش کلا سیستم عامل شما توی لود گیر میکنه و و ریست میشه ، این عمل همینجوری ادامه داره))

Yas-Host
July 30th, 2015, 17:33
جان ؟! 250 هزار تومان برای یک سرور ویندوز ؟! حل مشکل ؟! مگر مشکل چیست ؟!

تماس بگیرید.

navid2zp
July 30th, 2015, 18:01
جناب این توصیفی که شما می کنید سوء استفاده هست
180 هزار تومان بابت جریمه؟؟؟؟؟؟

company_hosting
July 30th, 2015, 18:07
سلام

سوء استفاده به تمام معنا هست

لود سایت / سرور / ویندوز و ....

به چندا چیز بستگی داره

1 کم بودن منابع سخت افزاری ...
2 مصرف نرمافزارهای داخل سرور و ...
...
با توجه به نوع سیستم شما

و تجربه دوستانی که سوال میکردند

یک شرکتی که خرید میشد ازش توسط کاربران
سی پی یو و منابع بقدری کم میداد که بعد از مدتی امکان لود سرور نبود و درخواست پول میکرد برای درست کردن

ممکنه این هم همان داستان باشه و جالب این بود بعد از پرداخت 5 دقیقه سیستم درست میشد

RoobinaServer
July 30th, 2015, 18:08
سلام و عرض ادب
دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید بنده یک سرور ویندوز 2003 دارم که داخل لود گیر کرده و شرکتی که ازش این سرور رو تهیه کردم میگه راهی وجود نداره و باید کلا مجدد لود شه سرور و تمام 25 گیگ محتوا از بین بره میگن مشکل به دلیل فشار زیاد به سرور بوده و این مشکل به وجود اومده اما 250 هزار تومن میگیرن و درستسش میکنن حالا سئوال من این هست که اگر نمیشه پس این 250 هزار تومن چی هست که میگن ؟؟ تا حالا ده بار به دلیل های مختلف از بنده پول گرفته شده 2 بار به دلیل ارتقا سرویس و 2 بار جریمه به گفته خودشون ابیوز که بار اول 100 هزار تومن و بار دوم 180 هزار تومن یکبار هم هزینه کانفیگ امنیتی گرفتن که اونم 100 هزار تومن هست در صورتی که خود سرور 3 ماه 70 هزار تومن هست و الانم میگن سرور رو ارتقا بدید به پنل 120 هزار تومانی و 250 هزار تومن بدید تا فایلهاتون رو نجات بدیم وگرنه باید لود بشه و همه چیز پاک بشه؟؟ ایای درسته و راهی وجود داره؟ این اخرین متنی هست که شرکت برای من ارسال کرده بعد از 5 روز که کلا سایت و همه چیز تو هوا هست
((
چندتا از همکاران چک کردن همه هم یک چیز رو میگن اون هم اینه که سیستم عامل با مشکل مواجه هستش کلا سیستم عامل شما توی لود گیر میکنه و و ریست میشه ، این عمل همینجوری ادامه داره))

سلام و احترام

سرورتون کدام دیتاسنتر هست ؟

سرور اختصاصی هست ؟

باتشکر

amin0181
July 30th, 2015, 20:07
با سلام
ممکن هست از منابع اونقدر کم باشه که ویندوز بالا نیاد و یا برنامه هایی که نصب شده و بعد از اجرا مشکل پیش می یاره
به هر حال 180.000 تومان برای یه سرور مجازی کم نیست
هزینه ابیوز هم همونطور که دوستان گفتن رسما سوء استفاده هست
در صورتی که دسترسی به پنل دارین منابع رو بررسی کنید و یا بک آپ بگیرین

saeid_e00
July 30th, 2015, 20:17
سلام

سرورتون مجازیه یا اختصاصی ؟
کدوم دیتاسنتر ؟

jaheshserver
July 30th, 2015, 20:19
خیلی دوست دارم شرکت رو حتی در پیام خصوصی هم که شده معرفی کنید واقعا دارن ... انجام میدن !! جالبه که میگین خود سرور 3 ماه 70 هزار تومان هست و کنارش همچین هزینه ها میگیرن! هزینه ابیوز !!!

عزیز فایلاتون رو بفرستید یک سرور یا فضای بکاپ دیگه و فرار کنید از اونجا !!

yasersol
July 30th, 2015, 20:37
سلام

سرورتون مجازیه یا اختصاصی ؟
کدوم دیتاسنتر ؟

سرور مجازی انگلستان هست
دوستان به لطف راهنمایی های دوست عزیز اقای سنجری مشکل بدون هزینه برطرف شد و طبق راهنمایی های ایشون یک سری کوتاهی هایی هم از بنده وجود داشته که باعث این مشکلات شده در حال حاضر سرور اوکی شد از تمامی شما دوستان و عزیزانی که پست دادن و سعی در کمک و راهنمای این بنده حقیر رو داشتن بسیار سپاسگزارم .
و از ارسال اسم و ادرس شرکت نام برده معذورم .