توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به برنامه نویس اشنا به وردپرس
mohammad.983
July 29th, 2015, 20:56
سلام
من دو تا سایت وردپرسی دارم میخوام این دو وقتی تو هر کدوم سرج میشه محتوای دو تا سایت رو جستجو کنه.
اول میخواستم از سرچ خود گوگل در سایت استفاده کنم. اون مشکلش اینه تا پست میزاری باید اول ایندکس بشه . درنتیحه محتوای یک پست با وقفه توی نتایج جستجو میاد.
دوستانی که میتونن اینکار رو انجام بدن لطفا پیغام خصوصی بدم. یا همینجا پیغام بزارن من باهاشون تماس بگیرم.
nexinel
July 29th, 2015, 21:44
سلام
من دو تا سایت وردپرسی دارم میخوام این دو وقتی تو هر کدوم سرج میشه محتوای دو تا سایت رو جستجو کنه.
اول میخواستم از سرچ خود گوگل در سایت استفاده کنم. اون مشکلش اینه تا پست میزاری باید اول ایندکس بشه . درنتیحه محتوای یک پست با وقفه توی نتایج جستجو میاد.
دوستانی که میتونن اینکار رو انجام بدن لطفا پیغام خصوصی بدم. یا همینجا پیغام بزارن من باهاشون تماس بگیرم.
راهکار رسمی و مناسب بصورت زیر است:
دو تا سایت وردپرسی رو با هم شبکه کنید (http://codex.wordpress.org/Create_A_Network)، سپس از افزونه رایگان Multisite Global Search (https://wordpress.org/plugins/multisite-global-search/) و یا افزونه پولی Global Site Search (https://premium.wpmudev.org/project/global-site-search/) متعلق به شرکت wpmudev برای تنظیم قسمت جستجو به شکل مورد نیاز، استفاده بفرمایید. نیم نگاهی به آموزش زیر نیز داشته باشید برای تنظیمات جزئی تر شبکه وردپرسی:
راهکار دیگر نیز دستکاری در کد هاست که مشکلاتی دارد، اعم از جایگزین شدن با فایل های نسخه های جدید پس از بروزرسانی سیستم و ... .
mohammad.983
July 29th, 2015, 22:15
ممنون از راهنمائیتون. بعد با این روش میشه از سایت a محتویات سایت b رو سرچ کرد؟ برعکسشم میشه دیگه؟ یعنی از b سرچ کنن و a رو ببینن؟
nexinel
July 29th, 2015, 22:33
ممنون از راهنمائیتون. بعد با این روش میشه از سایت a محتویات سایت b رو سرچ کرد؟ برعکسشم میشه دیگه؟ یعنی از b سرچ کنن و a رو ببینن؟
بله، فقط به خوبی نکات و مسائل را مطالعه کنید و حتما قبل از هر گونه اقدامی یه backup کامل از فایل ها و دیتابیس سایت ها بگیرید.
mohammad.983
July 29th, 2015, 23:05
اقا دستت درد نکنه. تونستم شبکه رو نصب کنم.
فقط مشکل بزرگ اینه که نمیشه اینطوری ادرس داد
timecode.ir/dl
باید تبدیلش کنم به ساب دامنه که اینطوری همه چیز میریزه بهم
شما راه حلی پیشنهاد نمیدی؟
nexinel
July 29th, 2015, 23:09
اقا دستت درد نکنه. تونستم شبکه رو نصب کنم.
فقط مشکل بزرگ اینه که نمیشه اینطوری ادرس داد
timecode.ir/dl
باید تبدیلش کنم به ساب دامنه که اینطوری همه چیز میریزه بهم
شما راه حلی پیشنهاد نمیدی؟
چرا به اینصورت هم میتونید آدرس بدید، لینکی که از digitalocean گذاشته بودم رو باز کنید و مطالعه بفرمایید تا نحوه تنظیمات رو یاد بگیرید.
mohammad.983
July 29th, 2015, 23:15
تو مراحل نصب بهم میگه چونشما وردپرس رو از قبل نصب کردی امکان ساخت زیر پوشه نداری!
nexinel
July 30th, 2015, 00:10
تو مراحل نصب بهم میگه چونشما وردپرس رو از قبل نصب کردی امکان ساخت زیر پوشه نداری!
خوب در این صورت باید داده ها را export کنید، سیستم را مجددا بصورت شبکه نصب کرده و داده ها را مجددا import کنید.
mohammad.983
July 30th, 2015, 01:16
اینکارم کردم. مشکل اینه پوشه هایی که ایجاد میکنه ادرسش مجازیه انگار!
ادرس اصلی پوشه ساب دامین مشخص نیست که بشه فایل ها رو برگردوند. ضمن اینکه یک دیتا بیس بیشتر نمیسازه.