ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چجوری آی پی رو به سرور مجازی وصل کنم؟

SajjadM2
July 29th, 2015, 16:54
سلام دوستان کسی میتونه توضیح بده چجوری آی پی رو به سرور مجازی که ساخته شده وصل کنم؟ دیتا سنتر hetzner ویندوز سرور 2008

host-net
July 29th, 2015, 19:09
درود

مجازیسازیتون چی هست

kvm
VMware ?

yourhosting
July 29th, 2015, 19:12
سلام
درصورتی که kvm باشه که خودش انجام میده نیازی به انجام کار توسط شما نیست.
درصورتی که vmware هست از طریق console وارد سرور بشوید و مراحل زیر رو برید
network and sharing center > local area connection(Ethernet) > properties > internet protocol v4 > use the following ip address
سپس در کادرها ip,gateway,netmask و dns رو ست کنید
dns hetzner:
213.133.98.98
213.133.99.99
توجه کنید اگر روی سرور روتر کانفیگ هست باید در تنظیمات vm در vm setting ؛ اداپتر شبکه رو روی adapter مربطه قرار بدید(بیشتر 4vps هست)
موفق باشید

SajjadM2
July 29th, 2015, 22:21
انجام دادم مرسی فقط میگه باید مک بسازی من robot سایت hetzner رو دارم چجوری باید ساخت و اتصال داد؟

[برای استفاده از IP های فوق در پنل سرور در کنار IP باید مک آدرس اکتیو کنید و از آن در تنظیمات کارت شبکه سرور استفاده نمایید]

penfulmega
July 30th, 2015, 08:14
انجام دادم مرسی فقط میگه باید مک بسازی من robot سایت hetzner رو دارم چجوری باید ساخت و اتصال داد؟

[برای استفاده از IP های فوق در پنل سرور در کنار IP باید مک آدرس اکتیو کنید و از آن در تنظیمات کارت شبکه سرور استفاده نمایید]

داخل پنل سرور روی سرور مورد نظرتون کلیک کنید تو تب آی پی جلوی اون آی پی که می خواهید اتصال بدید آیکونی هست که زده Request Sperate Mac که اونو بزنید مک را بهتون میده و سپس باید اونو تنظیم کنید