سلام
برای اینکه بک آپ هام رو از سرورهای دیگه ام تو یک سرور دیگه ای میخوام بریزم به نظر و پیشنهاد شما از کدام دیتاسنتر سرور تهیه کنم که هم خیالم راحت باشه و هم قیمت خوبی حساب میکنه؟
البته رم و سی پی یو چندان مهم نیست برای این سرورها فقط حدود یک ترا هارد داشته باشه کافیه
ممنون میشم لینک دیتاسنتر رو برام ارسال و معرفی کنید
دوست عزیز شما چرا از hubic که برای ovh هستش استفاده نمی کنید
10 ترابایت رو 5 یورو
alismt
July 29th, 2015, 16:25
قربان بتونید سرور ایران برای این کار تهیه بفرمایید واقعا عالیست
هم خیالتون برای سرعت راحته ، هم تحریم و جنگ !
البته قیمت بالاست
موفق باشید
AbtinServer
July 29th, 2015, 17:00
سلام
برای اینکه بک آپ هام رو از سرورهای دیگه ام تو یک سرور دیگه ای میخوام بریزم به نظر و پیشنهاد شما از کدام دیتاسنتر سرور تهیه کنم که هم خیالم راحت باشه و هم قیمت خوبی حساب میکنه؟
البته رم و سی پی یو چندان مهم نیست برای این سرورها فقط حدود یک ترا هارد داشته باشه کافیه
ممنون میشم لینک دیتاسنتر رو برام ارسال و معرفی کنید
دوست عزیز شما چرا از hubic که برای ovh هستش استفاده نمی کنید
10 ترابایت رو 5 یورو
سلام
آشنایی ندارم آیا خود شما یا سایر دوستان از اینجا استفاده میکنند؟
اعتبارش چطور هست و اینکه یهو نبندن بک آپ هامون نپره؟
پیپال قبول میکنن و ثبت نامش راحته؟
لینک سایتشون رو میدید
- - - Updated - - -
قربان بتونید سرور ایران برای این کار تهیه بفرمایید واقعا عالیست
هم خیالتون برای سرعت راحته ، هم تحریم و جنگ !
البته قیمت بالاست
موفق باشید
سلام
بله متاسفانه قیمت بالای سرورهای ایران مانع اینکار هست
- - - Updated - - -
فایل هاتون در خارج قرار دارد یا داخلی است ؟
برای سرورهای خارج از ایران میخواهیم ایران همینجوریش کلی هزینه ترافیک اضافی داریم به پارس آنلاین میدیم
AbtinServer
July 29th, 2015, 17:25
سرور ایران مناسب برای کار شما با هزینه های خیلی کمتر هم امکانش هست
اما در خارج اگر نیاز دارید سویواستارت پیشنهاد میشه
abc
July 29th, 2015, 17:37
سرور ایران مناسب برای کار شما با هزینه های خیلی کمتر هم امکانش هست
اما در خارج اگر نیاز دارید سویواستارت پیشنهاد میشه
متشکرم
لینک سایتشون رو میدید
AbtinServer
July 29th, 2015, 17:45
متشکرم
لینک سایتشون رو میدید
مشخصات ایرانی نباشه.
پیپال باشه
پرداخت کننده صاحب پنل باشه
سورس واریزی معتبر باشه
چند سال است بدون مشکل فعالیت میکنیم
abc
July 29th, 2015, 18:29
مشخصات ایرانی نباشه.
پیپال باشه
پرداخت کننده صاحب پنل باشه
سورس واریزی معتبر باشه
چند سال است بدون مشکل فعالیت میکنیم
لینک سایتشونو لطف میکنید
ممنونم
AbtinServer
July 29th, 2015, 18:38
http://www.soyoustart.com/
yourhosting
July 29th, 2015, 19:08
درصورتی که سرورتون اروپا قرار داره بهتره برای بک اپ هم اروپا تهیه کنید و امریکا گزینه مناسبی نخواهد بود
ovh هم فکرنمیکنم جالب باشه چون به طور مثال بنده چند هفته پیش قصد انتقال سرور از هتزنر المان به ovh فرانسه رو داشتم اما سرعت انتقال بسیار بسیار پایین و کند بود.
بهتره از redstation و یا همون دیتاسنتری که سرورتون توش قرار داره(اما در سرور دیگه و از شخص دیگر) تهیه کنید
موفق باشید
abc
July 29th, 2015, 19:18
درصورتی که سرورتون اروپا قرار داره بهتره برای بک اپ هم اروپا تهیه کنید و امریکا گزینه مناسبی نخواهد بود
ovh هم فکرنمیکنم جالب باشه چون به طور مثال بنده چند هفته پیش قصد انتقال سرور از هتزنر المان به ovh فرانسه رو داشتم اما سرعت انتقال بسیار بسیار پایین و کند بود.
بهتره از redstation و یا همون دیتاسنتری که سرورتون توش قرار داره(اما در سرور دیگه و از شخص دیگر) تهیه کنید
موفق باشید
سرورهام هتزنر هست و البته دوست ندارم تجربه ده سال پیش رخ بده دوتا سرورهامون تو theplanet بسته شدن حداقل میخواهم در یک دیتاسنتر دیگری غیر از هتزنر باشه و البته هزینه هم نمیخوام سنگین بدم چون فقط واسه بک آپ لازم دارم
host-net
July 29th, 2015, 19:20
درود
درماه چقدر میتونید هزینه کنید؟
abc
July 29th, 2015, 19:25
درود
درماه چقدر میتونید هزینه کنید؟
تا 150تومن
k-h
July 29th, 2015, 19:25
درود
مقدار بودجه خودتون ارسال کنید و همچنین با چه سیستمی میخواین اطلاعات منتقل کنید ؟ با ftp ?
سیستم عامل نصبی شما چی هست ؟
yourhosting
July 29th, 2015, 19:26
سرورهام هتزنر هست و البته دوست ندارم تجربه ده سال پیش رخ بده دوتا سرورهامون تو theplanet بسته شدن حداقل میخواهم در یک دیتاسنتر دیگری غیر از هتزنر باشه و البته هزینه هم نمیخوام سنگین بدم چون فقط واسه بک آپ لازم دارم
برای یک ترا هارد به نظر من به صرفه نیست که هزینه کنید و دیتاسنترهایی مثل ovh-redstation-leaseweb-..(دیتاسنترهای سطح بالا) سرور اختصاصی بگیرید بهتره یا 1) سرور مجازی از این دیتاسنترها تهیه کنید 2) درصورتی که حتما به سرور اختصاصی نیاز دارید تنها جاهایی مثل soyoustart-و بعضی از دیتاسنترهای هلند میتونید سرویس بگیرید 3) از فضای بک اپ سایت های ارایه دهنده بک اپ استفاده کنید
abc
July 29th, 2015, 19:31
برای یک ترا هارد به نظر من به صرفه نیست که هزینه کنید و دیتاسنترهایی مثل ovh-redstation-leaseweb-..(دیتاسنترهای سطح بالا) سرور اختصاصی بگیرید بهتره یا 1) سرور مجازی از این دیتاسنترها تهیه کنید 2) درصورتی که حتما به سرور اختصاصی نیاز دارید تنها جاهایی مثل soyoustart-و بعضی از دیتاسنترهای هلند میتونید سرویس بگیرید 3) از فضای بک اپ سایت های ارایه دهنده بک اپ استفاده کنید
کل بک آپ هام 400گیگ نمیرسند
سرور مجازی جوابگو هست یعنی
دقیقا کجا رو پیشنهاد میدید چه سرور یا سرور مجازی ممنون میشم لینک هم بدید
yourhosting
July 29th, 2015, 19:33
کل بک آپ هام 400گیگ نمیرسند
سرور مجازی جوابگو هست یعنی
دقیقا کجا رو پیشنهاد میدید چه سرور یا سرور مجازی ممنون میشم لینک هم بدید
برای 400 گیگ ک مشکلی نیست در سرور مجازی چندنفر رو دیدیم برای سایتشون از سرور مجازی با هارد 4 ترا و بیشتر استفاده میکنند!
درصورتی که تمایل به خرید مستقیم دارید در سایت دیتاسنترها مثل ovh سرورمجازی ارایه میدهند(مستقیم) در غیر این صورت میتوانید در بخش درخواست سرویس درخواست دهید تا همکاران افر مناسب بدهند.
Jolge
July 30th, 2015, 06:42
http://hubic.com/ برای خود ovh هستش دیگه فکر نمی کنم به اعتبارش بشه ایراد گرفت