PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصبه بسته وردپرس

hannah
July 28th, 2015, 14:12
سلام
یه بسته وردپرس با فالب فروشگاهی خریدم موقغ نصب بعد از وارد کردن اطلاعات سایت و یوزر پسورد مدیریت یه صفحه دیگه میاد که دیباگ روشن کردم این ارور ها داده

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/**/domains/**/public_html/1/wp-content/install.php:1) in /home2/**/domains/**/public_html/**/wp-admin/install.php on line 57
وردپرس
Notice: Undefined offset: 1 in /home2/**/domains/**/public_html/**/wp-content/install.php on line 131 Notice: Undefined offset: 1 in /home2/**/domains/**/public_html/**/wp-content/install.php on line 137 Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /home2/**/domains/**/public_html/**/wp-content/install.php on line 181

PersianSkyTeam
July 28th, 2015, 14:17
کلا همه رو از اول پاک کنید.
اول وردپرس نصب کنید و بعد در پنل مدیریت به قسمت پوسته ها برید و قالب جدید رو بارگزاری کنید.

hannah
July 28th, 2015, 14:19
بسته نصبی هستش که بعد از نصب سایت به شکل نمونه در بیاد دونه دونه بخوام نصب کنم کلی طول میکشه فقط کلی افزونه داره

PersianSkyTeam
July 28th, 2015, 14:28
باید جداگانه نصب کنید دیگه.
اگه خواستید اطلاعات رو بدید تا براتون درست کنم.

klax0n
July 28th, 2015, 16:41
فکر کنم مشکل کمبود حافظه دارید!