توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزودن چند سابدامین بر روی یک هاست
Reza G
July 27th, 2015, 17:19
سلام و وقت بخیر خدمت عزیزان و اساتید
من یک هاست دانلود (دایرکت ادمین) دارم که میخوام سابدامین های sub1.domain.com و sub2.domain.com و ... رو روی این هاست اضافه کنم. لازم به ذکره که دامین domain.com روی یک هاست سی پنل میزبانی میشه.
لطفا راهنمایی کنید. آیا روش مشابه زمانی است که میخواهیم یک سابدامین را اضافه کنیم یا روند دیگری دارد؟ تشکر
hamra
July 27th, 2015, 17:35
ساب دامین های مربوطه را با ای پی سرور باید هم در پنل دامنه ایجاد کنید هم در هاست سایتتون .
بعد اوکی میشود .
به سرویس دهنده بفرمایید براتون اوکی کنه.
Reza G
July 27th, 2015, 17:37
ساب دامین های مربوطه را با ای پی سرور باید هم در پنل دامنه ایجاد کنید هم در هاست سایتتون .
بعد اوکی میشود .
به سرویس دهنده بفرمایید براتون اوکی کنه.
منظورتون اینه که برای هر کدام یک a record ایجاد کنیم ؟ این قسمت رو انجام دادم اما سوال اینه بعد از این کارها (افزودن a record) برای همه سابدامین های مدنظر، در دایرکت ادمین چطور مشخص کنیم کدام پوشه به کدام سابدامین تعلق دارد؟
jahromweb
July 27th, 2015, 17:52
منظورتون اینه که برای هر کدام یک a record ایجاد کنیم ؟ این قسمت رو انجام دادم اما سوال اینه بعد از این کارها (افزودن a record) برای همه سابدامین های مدنظر، در دایرکت ادمین چطور مشخص کنیم کدام پوشه به کدام سابدامین تعلق دارد؟
سلام
بعد از ایجاد رکورد ها مثل حالت معمولی در دایرکت ادمین ساب دامین ایجاد کنید
بهتر گویم زمانی که دامنه ی اصلی روی سرور دیگری است تنها تفاوتی که در کار ساخت دامنه وجود دارد این است که علاوه بر ساخت ساب دامین در سرور دوم (برای شما دایرکت ادمین ) باید در سرور اول (سی پنل ) نیز ای ریکورد بزنید.
Reza G
July 27th, 2015, 17:55
سلام
بعد از ایجاد رکورد ها مثل حالت معمولی در دایرکت ادمین ساب دامین ایجاد کنید
بهتر گویم زمانی که دامنه ی اصلی روی سرور دیگری است تنها تفاوتی که در کار ساخت دامنه وجود دارد این است که علاوه بر ساخت ساب دامین در سرور دوم (برای شما دایرکت ادمین ) باید در سرور اول (سی پنل ) نیز ای ریکورد بزنید.
در دایرکت ادمین باید سابدامین ایجاد کنم یا به صورت addon domain باشه ؟؟؟ چون ساب دامین بسازم که باید زیرمجموعه ای از دامین اصلی دایرکت ادمین باشه.