PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محل دیتاسنتر

majidpo
July 27th, 2015, 10:15
سلام.من یه سرور مجازی گرفتم که در هنگام خرید به من گفتن پارس آنلاین.
حالا که محل دیتاسنتر رو چک میکنم میزنه "Green Web Samaneh Novin"
میخواستم ببینم برای همه پارس آنلاینی ها اینطوری نشون داده میشه یا اصن این پارس آنلاینی نیست؟

RoobinaServer
July 27th, 2015, 10:18
سلام.من یه سرور مجازی گرفتم که در هنگام خرید به من گفتن پارس آنلاین.
حالا که محل دیتاسنتر رو چک میکنم میزنه "Green Web Samaneh Novin"
میخواستم ببینم برای همه پارس آنلاینی ها اینطوری نشون داده میشه یا اصن این پارس آنلاینی نیست؟

سلام

آیپیتون را اعلام کنید.

باید شبکه را ببینید.

این نام که شما ذکر کردید مربوط به صاحب آیپی هست.

باتشکر

SCN
July 27th, 2015, 14:06
این آی پی های iranserver.com هست.

mehrangta
July 27th, 2015, 14:08
Green Web شرکت iranserver هست
رک و آیپی اختصاصی برای شرکتشون گرفتن اما دیتاسنترشون پارس انلاین هست

RoobinaServer
July 27th, 2015, 14:14
green web شرکت iranserver هست
رک و آیپی اختصاصی برای شرکتشون گرفتن اما دیتاسنترشون پارس انلاین هست

استارتر محل دیتاسنتر را خواستند مطلع باشند نه صاحب آیپی.

ممکن هست کاربر x از ایران سرور سرویسی گرفته باشد و ip ها مجدد به مرکز دیگری رفته باشد و درحال استفاده باشد.

با این اطمینان نمیتوان گفت پارس آنلاین هست، باید دید شبکه آیپی روی چه هاب هایی هست و تا آیپی اعلام نشود نمیتوان هیچ نظری داد.

باتشکر

mehrangta
July 27th, 2015, 14:36
استارتر محل دیتاسنتر را خواستند مطلع باشند نه صاحب آیپی.

ممکن هست کاربر x از ایران سرور سرویسی گرفته باشد و ip ها مجدد به مرکز دیگری رفته باشد و درحال استفاده باشد.

با این اطمینان نمیتوان گفت پارس آنلاین هست، باید دید شبکه آیپی روی چه هاب هایی هست و تا آیپی اعلام نشود نمیتوان هیچ نظری داد.

باتشکر
مهندس بنده باهاشون کار کردم ، از این رو گفتم پارس آنلاین

آیپی که ما ازشون داشتیم : 185.4.30.131

RoobinaServer
July 27th, 2015, 14:44
مهندس بنده باهاشون کار کردم ، از این رو گفتم پارس آنلاین

آیپی که ما ازشون داشتیم : 185.4.30.131

با سلام

بله تجربه شما ارزشمنده و هدف شما هم مشخص هست از پاسختون، که کمک به استارتر هست ولی آیا میتوان ذکر کرد که همه آیپی ها یک مکان هستند ؟ مثلا میتوانم دو as نامبر خودمان را خدمت شما اعلام کنم که در دو مرکز متفاوت میباشد ولی نام یکسانی دارند و یا BGP داخلی و ...

به هر حال نمیشه روی هیچ آیپی بدون بررسی شبکه آن نظری داد بهتر بود در پاسخ خود ذکر میکردید که روی آن اسمی که اعلام شد از پارس آنلاین آیپی داشته اید.

چون تاپیک یک جورایی آموزشی هم هست فقط بیان کردیم که کسی اشتباه برداشت نکند، وگرنه اصلا مطمئن باشید دخالت نمیکردیم باید منتظر اعلام آیپی استارتر باشیم و بعد نظر داده بشه.

باتشکر