ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد افزونه ajax search lite

parsmelody
July 26th, 2015, 20:04
سلام
من یه افزونه نیمه اختصاصی دارم که سرچ آنلاینو انجام میده ولی مشکلی که باهاش دارم اینه که عکس رو از اولین تصویر هر پست انتخاب میکنه و من چون مطالبم هیچکدوم عکس ندارن و عکسای پستام همش با تصاویر شاخص هست .حالا میخواستم ببینم چه کدی رو به افزونه اضافه کنم که جای فراخوانی اولین تصویر، تصویر شاخصو بعنوان عکس انتخاب کنه و توی باکس سرچ نشون بده
اینم فایلی که کانفیگ تصویرو توش زده!:)پیوست کردم فایلو27413

Mr-H
July 26th, 2015, 21:24
با سلام :)

دوست عزیز برای این کار کافیه به صفحه تنظیمات افزونه برید و بعد از سربرگ " Image Option " آیتم " Primary image source " رو روی " Featured Image " تنظیم کنید و بعد ذخیره :)

سوال دیگه ایی بود در خدمتم

parsmelody
July 26th, 2015, 22:41
همچین گزینه ای توی پنل تنظیمات نیست
حالا توکل بر خدا افزونه رو پیوست کردم این افزونه نیمه اختصاصیه توسط اسکای دیزاین شخصی سازی شده
خودتون نصب کنید میفهمید منظورمو

Mr-H
July 26th, 2015, 23:30
دوست عزیز از این افزونه استفاده کنید احتمالا برای شما ورژن قدیمی باشه:

http://opizo.com/hqR8m

parsmelody
July 26th, 2015, 23:58
این افزونه درسته اسمش همونه ولی میگم که توسط اسکای دیزاین اختصاصی شده حالا نمیشه لطف کنید فایلی که تو اولین پست گذاشتمو یه چک کنید و ارگومانو جای get کردن از اولین عکس به تصویر شاخص تغییر بدید من خودم کامل بلد نیستم پی اچ پی رو ممنون میشم واسم اوکی کنید فک نکنم زیاد کار داشته باشه بازم ممنون

Mr-H
July 27th, 2015, 00:27
دوست عزیز همین افزونه ایی که من معرفی کردم رو نصب کنید خیلییی قوی تر از اینیه که شما داریدِ !!! شک نکنید و سریع این رو نصب کنید

parsmelody
July 28th, 2015, 05:11
حالا نمیشه رو همین افزونه که من دادم پیاده کرد؟

- - - Updated - - -

Up!