توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت شرکت در سامانه؟!
hamedmj
July 26th, 2015, 16:14
سلام
دوستان برای ثبت شرکت، در سامانه باید ثبت موقت بشه تا اسم بررسی بشه بعد ثبت نهایی بشه یا اول ثبت نهایی بعد...؟!
nima17701
July 26th, 2015, 17:59
برای ثبت شرکت چند اسو اول بایستی پیشنهاد بدید و بفرستید در صورت تکراری نبودن و مشکل نداشتن اسم انتخابی به ترتیب اولویت انتخاب می شود
موفق باشید
noa_takotnaha
July 26th, 2015, 18:25
سلام
دوستان برای ثبت شرکت، در سامانه باید ثبت موقت بشه تا اسم بررسی بشه بعد ثبت نهایی بشه یا اول ثبت نهایی بعد...؟!
بله باید کامل فرم ها رو پر کنی و ثبت نهایی رو بزنی. 1 یا 2 روز بعد ابلاغیه تایید نام میاد براتون.
منم هفته پیش ثبت کردم بعد 1 روز اسم رو تایید کردن.
majid rostami
July 26th, 2015, 18:50
دوستان مدت زمان ثبت از صفر تا صد و همچنین هزینه ها به چه صورت هست ؟
اگه برای دوستان مقدوره یکی به صورت کامل توضیح بده یا لینکی از توضیحات(اگر قبلا گفته شده) رو بفرستید ممنون میشم .
mgtco
July 26th, 2015, 19:30
بله دقیقا درسته
hamedmj
July 26th, 2015, 21:01
بله باید کامل فرم ها رو پر کنی و ثبت نهایی رو بزنی. 1 یا 2 روز بعد ابلاغیه تایید نام میاد براتون.
منم هفته پیش ثبت کردم بعد 1 روز اسم رو تایید کردن.
میشه اساس نامه و اینا رو که زدین بدید؟
ما هرچی میزنیم هی میگه عدم تکمیل :|
درحالی که تکمیل شده
noa_takotnaha
July 26th, 2015, 23:06
میشه اساس نامه و اینا رو که زدین بدید؟
ما هرچی میزنیم هی میگه عدم تکمیل :|
درحالی که تکمیل شده
نیازی نیست اونا رو تکمیل کنی.
اولی باید خالی بمونه (شرکت نامه است فکر کنم) . یه سری هم بالاش نوشته دریافت متن... .همونو بزن تایید کن بره.
hamedmj
July 26th, 2015, 23:23
نیازی نیست اونا رو تکمیل کنی.
اولی باید خالی بمونه (شرکت نامه است فکر کنم) . یه سری هم بالاش نوشته دریافت متن... .همونو بزن تایید کن بره.
فکر نکنم ها..! :| ؟
noa_takotnaha
July 27th, 2015, 11:34
فکر نکنم ها..! :| ؟
من همینطوری که گفتم عمل کردم. اسم تایید شد. ابلاغیه هم برام اومد.
جز این راهی نیست. وقتی هنوز اسم شرکت شما معلوم نشده، چطور میخواین فرم هایی مثل شرکت نامه و اساس نامه و ... رو پر کنید. اسم شرکت رو چی مینویسین ؟
hamedmj
July 27th, 2015, 17:58
من همینطوری که گفتم عمل کردم. اسم تایید شد. ابلاغیه هم برام اومد.
جز این راهی نیست. وقتی هنوز اسم شرکت شما معلوم نشده، چطور میخواین فرم هایی مثل شرکت نامه و اساس نامه و ... رو پر کنید. اسم شرکت رو چی مینویسین ؟
الان اونا حل شده فقط این ارور رو میده:
عدم تطابق نوع شخص حقوقی در متن صورت جلسه و نوع آن که در سامانه انتخاب شده است :|
ما حقیقی ثبت کردیم و اصلا شخص حقوقی در میان نیست...!
se7en-host
July 27th, 2015, 18:25
الان اونا حل شده فقط این ارور رو میده:
عدم تطابق نوع شخص حقوقی در متن صورت جلسه و نوع آن که در سامانه انتخاب شده است :|
ما حقیقی ثبت کردیم و اصلا شخص حقوقی در میان نیست...!
عزیز متن اساسنامه و صورت جلسع را باید به صورت کامل تکمیل کنید
جاهایی که نیاز به نام شرکت داره خالی می مونه بعد از تایید نام ان ها را پر می کنید و دخیره می کنید (بعد از تایید نام این امکان براتون باز می شود )
و بعد از ان هم پرینت باید بگیرید و زیر همه رو امضا کنید بعد پست کنید
hamedmj
July 27th, 2015, 18:28
عزیز متن اساسنامه و صورت جلسع را باید به صورت کامل تکمیل کنید
جاهایی که نیاز به نام شرکت داره خالی می مونه بعد از تایید نام ان ها را پر می کنید و دخیره می کنید (بعد از تایید نام این امکان براتون باز می شود )
و بعد از ان هم پرینت باید بگیرید و زیر همه رو امضا کنید بعد پست کنید
کامل پر هستند و اروری نداده برای تکمیل... فقط همون هست که گفتم
se7en-host
July 27th, 2015, 18:30
خوب مشکل دز صورت جلسه هست صورت جلسه شما مشکل داره
hamedmj
July 27th, 2015, 18:31
خوب مشکل دز صورت جلسه هست صورت جلسه شما مشکل داره
مشکل نداشته که نزده عدم تکمیل.! صورت جلسه رو از نمونه خود ssaa.ir تکمیل و ارسال کردم.
hamid.soltani92
July 27th, 2015, 18:38
مشکل نداشته که نزده عدم تکمیل.! صورت جلسه رو از نمونه خود ssaa.ir تکمیل و ارسال کردم.
به احتمال زیاد متن صورتجلسه برای شرکت سهامیخاص تنظیم شده و نوع شرکتِ درحالِ ثبت مسئولیت محدوده و یا بالعکس!
hamedmj
July 27th, 2015, 18:40
به احتمال زیاد متن صورتجلسه برای شرکت سهامیخاص تنظیم شده و نوع شرکتِ درحالِ ثبت مسئولیت محدوده و یا بالعکس!
خیر. بالای صورت جلسه ذکر شده مسئولیت محدود و متنی هم که در سایت بود برای مسئولیت محدود هست...