ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه از سرور اختصاصی استفاده کنم؟

arman021
July 26th, 2015, 15:08
سلام دوستان من میخوام یک سرور اختصاصی از HostDl بخرم ولی تا حالا با سرور اختصاصی کار نکردم باید چی کار کنم تا بتونم یاد بگیرم و خوب باهاش کار کنم ؟:-w

peym@n
July 26th, 2015, 15:11
سلام دوستان من میخوام یک سرور اختصاصی از HostDl بخرم ولی تا حالا با سرور اختصاصی کار نکردم باید چی کار کنم تا بتونم یاد بگیرم و خوب باهاش کار کنم ؟:-w
درود
بهتره اولا با سرور مجازی کار گرده و تسلط هایی مورد نیاز را فرا گرفته سپس اقدام به خرید سرور اختصاصی نمائید
موفق باشید

arman021
July 26th, 2015, 15:13
سلام من الان حدوده 2 ساله دارم با سرور مجازی کار میکنم الان میخوام بدونم اگه سرور اختصاصی بخرم کار کردن باهاش خیلی سخته؟

peym@n
July 26th, 2015, 15:14
سلام من الان حدوده 2 ساله دارم با سرور مجازی کار میکنم الان میخوام بدونم اگه سرور اختصاصی بخرم کار کردن باهاش خیلی سخته؟
درود
سرور اختصاصی رو برای چی میخواهید تهیه نمائید
میزبانی چند وب سایت؟
ارائه سرور مجازی؟
یا قصد دیگه ای از تهیه سرور اختصاصی دارید
موفق باشید

arman021
July 26th, 2015, 15:17
خیر نمیخوام هاست بفروشم یا روش وب سایت بالا بیارم.

برای ارائه سرور مجازی ویندوز میخوام.

کار ما در زمینه گیم هست فقط میخوام باهاش بتونم چند تا وی پی اس با ویندوز های مختلف و آی پی های جداگانه بسازم و ازش راحت استفاده کنم.

peym@n
July 26th, 2015, 15:21
خیر نمیخوام هاست بفروشم یا روش وب سایت بالا بیارم.

برای ارائه سرور مجازی ویندوز میخوام.

کار ما در زمینه گیم هست فقط میخوام باهاش بتونم چند تا وی پی اس با ویندوز های مختلف و آی پی های جداگانه بسازم و ازش راحت استفاده کنم.
درود
بزرگوار شما سرور رو که گرفتید از جایی گه خریداری گردید بهشون بگید که ای پی اصلی سرور اصلی را به نرم افزار مجازی سازی وی ام ور وصل نمائید سپس به میزبان خود بگویید که ای پی هایی اضافه برای شما خریداری کند(البته باید هزینه رو شما باید براشون واریز نمائید) سپاس با نرم افزار مجازی سازی وی ام ور میتونید ای پی هارا مجازی سازی کنید و سپس لینوکس مورد نظر خود را نصب نمائید
موفق باشید

arman021
July 26th, 2015, 15:23
مرسی از پاسختون این نرم افزار وی ام ور کار کردن باهاش سخته ؟ میشه رو کامپیوتر نصب کرد یکم باهاش کار کنم یاد بگیرم یا آموزشی چیزی موجود هست؟

peym@n
July 26th, 2015, 15:28
مرسی از پاسختون این نرم افزار وی ام ور کار کردن باهاش سخته ؟ میشه رو کامپیوتر نصب کرد یکم باهاش کار کنم یاد بگیرم یا آموزشی چیزی موجود هست؟
درود
این بستگی به سطح دانشی شما دارد.بله میشه روی کامپیوتر نصب گرد ولی برای کار کردن و یاد گرفتن.برای مجازی سازی حتما بر روی vps انجام دهید که اگر مشکلی نظیر قطع شدن برق یا نت داشت دیگر درسر نباشد.
بله در نت آموزش هایی موجود است کافیه سرچ کنید
موفق باشید

ali.huc
July 27th, 2015, 18:58
از کسی که میگیرید بخواید براتون یه آموزش کوچیک هم بزاره با تیم ویور یکی رو خودش نصب کنه یاد بگیرید.

مجازی ساز های زیادی وجود داره که vmware یکی از بهترین ها هست و البته کاربرپسندترین.
نسخه دسکتاپ هم داره که میتونید رو سیستم خودتون نصب و استفاده کنید و مواردی رو یاد بگیرید البته تفاوت های زیادی با نسخه سرور دارد.

AbtinServer
July 27th, 2015, 21:06
استفاده از این مجازی ساز ساده است.
قبلا تاپیک های مشابه باز شده اگر سرچ نمایید تا حدودی آشنا خواهید شد.