توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک دیتا سنتر دیگه بجز هتزنر لطفا مشارکت کنید
asiacat
July 26th, 2015, 02:39
سلام
با توجه به اینکه میخوام ضریب امنیت کاری رو بالا ببرم قصد دارم محلی دوم برای بک آپ گیری سرورهای موجود در هتزنر تهیه کنم که در صورت مشکل چیزی تو دستم باشه
آمریکا یا اروپا کدوم رو پیشنهاد میدین میخوام مستقیم خودم بخرم ممنون میشم اطلاع بدین قیمت بالا نباشه با توجه به استفاده برای بک آپ ترجیحا دیتا سنترهای بی حاشیه و با نرخ متوسط رو معرفی کنید
ممنون از همه شما عزیزان
سلام و تشکر
او وی اچ میگن گیر میده جدیدا البته بنده امارتم با ایکس ال هاست صحبت کردم اگر بشه اونجا بگیرم چون دوست دارم علاوه بر دریافت سروری برای بک آپ احیانا سرورهای دیگه هم اونجا بگیرم. بهرحال دنیا هزار چرخ میخوره شاید اکانتتم رو بستن البته این احتمال 10 از 100 هست اما با این روش میتونم خیلی سریع سرورها رو در جای دیگه آپ کنم. اگر ovh با پاسبورد ایرانی اما اطلاعات سکونتم در امارات مشکلی نداره که چه بهتر گزینه خوبی خواهد بود برای مجازی سازی و اگر ممکنه بفرمائید کدوم لوکیشن این دیتا سنتر مناسب اینکاره؟
با تشکر
pejman_view
July 26th, 2015, 03:42
سلام و تشکر
او وی اچ میگن گیر میده جدیدا البته بنده امارتم با ایکس ال هاست صحبت کردم اگر بشه اونجا بگیرم چون دوست دارم علاوه بر دریافت سروری برای بک آپ احیانا سرورهای دیگه هم اونجا بگیرم. بهرحال دنیا هزار چرخ میخوره شاید اکانتتم رو بستن البته این احتمال 10 از 100 هست اما با این روش میتونم خیلی سریع سرورها رو در جای دیگه آپ کنم. اگر ovh با پاسبورد ایرانی اما اطلاعات سکونتم در امارات مشکلی نداره که چه بهتر گزینه خوبی خواهد بود برای مجازی سازی و اگر ممکنه بفرمائید کدوم لوکیشن این دیتا سنتر مناسب اینکاره؟
با تشکر
سلام
با پاسپورت ایرانی مشکلی ندارند مگه اینکه اینهایی که دیدم مدارک سازی کردن.
من حتی دیدم دوستی با آی پی سوئیس، آدرس عربستان و پاس ایرانی حساب باز کرده و مشکلی هم نداشته الان حدود 1 سال میشه.
sarwhost
July 26th, 2015, 10:26
سلام اینم در نظر داشته باشید بکاب به سرور امریکا خیلی سخته و کند
mhiizadi
July 26th, 2015, 10:29
سلام
با توجه به اینکه میخوام ضریب امنیت کاری رو بالا ببرم قصد دارم محلی دوم برای بک آپ گیری سرورهای موجود در هتزنر تهیه کنم که در صورت مشکل چیزی تو دستم باشه
آمریکا یا اروپا کدوم رو پیشنهاد میدین میخوام مستقیم خودم بخرم ممنون میشم اطلاع بدین قیمت بالا نباشه با توجه به استفاده برای بک آپ ترجیحا دیتا سنترهای بی حاشیه و با نرخ متوسط رو معرفی کنید
ممنون از همه شما عزیزان
جای چنین تایپیکی در انجمن آموزشی نیست؛ شما می بایست در بخش فروش تایپیک میزدید تا دوستان هم آفر بدن هم راهنمایی کنند .
اینجوری کمکی به هیچ وجه ساخته نیست؛ به هر حال پیشنهاد بنده دیتا سنتر های اروپایی هست؛ رپید سوییچ ؛ لیز وب ؛ او وی اچ فرانسه ...
klax0n
July 26th, 2015, 11:12
هتزنر به دیتاسنترهای اروپایی پورت خیلی خوبی داره
ولی بکاپ بهتره توی منطقه ای دور از سرور اصلی باشه!
amin0181
July 26th, 2015, 17:02
سلام
ممنون از همه شما عزیزان
با سلام
OVH و colocrossing پیشنهاد میشه
با توجه به قیمت و کیفیت مناسب هستن
leasweb هم خوبه اما قیمت بالاتر و به مراتب کیفیت بهتری داره اما برای بک آپ نمیصرفه
nima17701
July 26th, 2015, 17:58
باتوجه به لوکیشن سرور در اروپاست، پیشنهاد میکنم از اروپا سرور بک آپ تهیه کنید.
ovh , sus پیشنهاد می کنم.
موفق باشید
javadezati
July 26th, 2015, 19:43
سلام
واقعا در حال حاضر پورت ovh بسیار مناسب هست
و از لحاظ هزینه و کیفیت سرور مناسب هستند
باتشکر
besthosti.com
July 27th, 2015, 01:08
من به شما دیتاسنتر لیزوب رو پیشنهاد می کنم.
البته دیتاسنتر هایی که دوستان هم معرفی کردن از جمله Colocrossing, OVH, Redstation هم خوب هستند.
asiacat
July 27th, 2015, 22:00
من به شما دیتاسنتر لیزوب رو پیشنهاد می کنم.
البته دیتاسنتر هایی که دوستان هم معرفی کردن از جمله Colocrossing, OVH, Redstation هم خوب هستند.
ممنون از همه دوستانیکه مشارکت کردن
پس میفرمائید ovh ؟ کدام لوکیشن؟ آیا عضویت و کار کردن با این دیتا سنتر مورد خاصی داره؟ از نظر عضویت اولیه + پرداخت های بعدی؟
لیز وب هم دیدم کیفیت و سرویس دهیشون چطوره با توجه به اینکه بهرحال ما هویت ایرانی داریم مثل هتزنر با ما مدارا میکنن؟
پ.ن:چون میخوام محل دوم بصورت موازی در کنار محل اولی(هتزنر) باشه بنظرتون کدوم برای خدمات مجازی سازی و هاستینک کیفیت و پشتیبانی خوبی داره(ترجیحا اروپا)؟
- - - Updated - - -
جای چنین تایپیکی در انجمن آموزشی نیست؛ شما می بایست در بخش فروش تایپیک میزدید تا دوستان هم آفر بدن هم راهنمایی کنند .
اینجوری کمکی به هیچ وجه ساخته نیست؛ به هر حال پیشنهاد بنده دیتا سنتر های اروپایی هست؛ رپید سوییچ ؛ لیز وب ؛ او وی اچ فرانسه ...
ممنون از شما ولی بنده قصد دارم مستقیما اقدام کنم و افر شما فکر نکنم بکار بنده بیاد باز هم ممنون از لطفتون
- - - Updated - - -
باتوجه به لوکیشن سرور در اروپاست، پیشنهاد میکنم از اروپا سرور بک آپ تهیه کنید.
ovh , sus پیشنهاد می کنم.
موفق باشید
sus منظورتون سو یو استار هست دیگه؟ زیر مجموعه او وی اچ؟ اگر همینطوره این چند وقته تاپیک ها رو میخوندم شاکی زیاد داشت مبنی بر ساپورت ضعیف و بستن اکانت و عدم پاسخ دهی مشکل از اوناست یا راه رو دوستان اشتباه رفتن؟!
mhiizadi
July 27th, 2015, 22:08
پس میفرمائید ovh ؟ کدام لوکیشن؟ آیا عضویت و کار کردن با این دیتا سنتر مورد خاصی داره؟ از نظر عضویت اولیه + پرداخت های بعدی؟
لیز وب هم دیدم کیفیت و سرویس دهیشون چطوره با توجه به اینکه بهرحال ما هویت ایرانی داریم مثل هتزنر با ما مدارا میکنن؟
پ.ن:چون میخوام محل دوم بصورت موازی در کنار محل اولی(هتزنر) باشه بنظرتون کدوم برای خدمات مجازی سازی و هاستینک کیفیت و پشتیبانی خوبی داره(ترجیحا اروپا)؟
- - - Updated - - -
ممنون از شما ولی بنده قصد دارم مستقیما اقدام کنم و افر شما فکر نکنم بکار بنده بیاد باز هم ممنون از لطفتون
- - - Updated - - -
sus منظورتون سو یو استار هست دیگه؟ زیر مجموعه او وی اچ؟ اگر همینطوره این چند وقته تاپیک ها رو میخوندم شاکی زیاد داشت مبنی بر ساپورت ضعیف و بستن اکانت و عدم پاسخ دهی مشکل از اوناست یا راه رو دوستان اشتباه رفتن؟!
دقیقا همون دوستانی که می فرمایید به مشکل بر خوردند اشتباه شما رو کردند و میتونید بپرسید .
در مورد دیتا سنتر اروپایی هم همه خوب هستن ؛ بسته به نوع استفاده داره .
ra3ou1
July 27th, 2015, 22:32
سلام
ممنون از همه شما عزیزان
سرور اصلی چون اروپا هست بهتره بکاپ هم اروپا باشه
پیشنهاد بنده هلند هست
AbtinServer
July 27th, 2015, 22:38
سلام
ممنون از همه شما عزیزان
ovh - soyostart
xmohammadx
July 27th, 2015, 22:57
با سلام
دوست عزیز شما که می خواید مستقیم خرید کنید به نظر من از رد استیشن بگیرید
هم سرور های عالی دارن هم با ایرانی ها مشکل ندارن
پورتشون هم خوبه درضمن درگاه بانک ایرانی هم دارن
AbtinServer
July 27th, 2015, 22:59
هزینه ها برای ایشان در این دیتاسنتر بیشتر خواهد بود.
asiacat
July 28th, 2015, 01:00
دقیقا همون دوستانی که می فرمایید به مشکل بر خوردند اشتباه شما رو کردند و میتونید بپرسید .
در مورد دیتا سنتر اروپایی هم همه خوب هستن ؛ بسته به نوع استفاده داره .
من نمیدونم اشتباه بنده چیه؟ اگر از شما بخرم اشتباه نکردم؟ جالبه مدام تاکید دارید کسی نره مستقی بخره شما احیانا از روز اول اسمتون در دیتا سنتر بوده؟ یا از جایی شروع کردین؟ یا چیزی میدونید و ما نمیدونیم بفرمائید تا بدونیم؟ البته اگر واقعا چیزی هست؟ درسته نیو یوزرم ولی بنده از 2005 تا الان با امریکا کار کردم ولی پینگ به نسبت + قیمت برای بعضی مشتریان رضایت بخش نبوده هتزنر بودیم و هستیم و قصد دارم برای جلوگیری از خواب سرور مشتریان حداکثر احتیاط رو بکنم نه بعد از اینکه هتزنر مشکلی پیش اومد براش تازه بیام دنبال درمان باشم
ممنون از محبت شما
- - - Updated - - -
با سلام
دوست عزیز شما که می خواید مستقیم خرید کنید به نظر من از رد استیشن بگیرید
هم سرور های عالی دارن هم با ایرانی ها مشکل ندارن
پورتشون هم خوبه درضمن درگاه بانک ایرانی هم دارن
سلام
بله رد استیشن هم مدنظرم بود و میشناسم حتی عضو هم هستم اما قیمتها کمی زیاده به نسبت بک آپ اونم برای هتزنر حالا معک.وسش توجیه داره اما سرور هتزنر بک آپ رد استیشن نه البته بنظر من.
لیز وب و راپید سویچ چطور هستند؟
mhiizadi
July 28th, 2015, 01:02
من نمیدونم اشتباه بنده چیه؟ اگر از شما بخرم اشتباه نکردم؟ جالبه مدام تاکید دارید کسی نره مستقی بخره شما احیانا از روز اول اسمتون در دیتا سنتر بوده؟ یا از جایی شروع کردین؟ یا چیزی میدونید و ما نمیدونیم بفرمائید تا بدونیم؟ البته اگر واقعا چیزی هست؟ درسته نیو یوزرم ولی بنده از 2005 تا الان با امریکا کار کردم ولی پینگ به نسبت + قیمت برای بعضی مشتریان رضایت بخش نبوده هتزنر بودیم و هستیم و قصد دارم برای جلوگیری از خواب سرور مشتریان حداکثر احتیاط رو بکنم نه بعد از اینکه هتزنر مشکلی پیش اومد براش تازه بیام دنبال درمان باشم
ممنون از محبت شما
- - - Updated - - -
سلام
بله رد استیشن هم مدنظرم بود و میشناسم حتی عضو هم هستم اما قیمتها کمی زیاده به نسبت بک آپ اونم برای هتزنر حالا معک.وسش توجیه داره اما سرور هتزنر بک آپ رد استیشن نه البته بنظر من.
لیز وب و راپید سویچ چطور هستند؟
خیلی ها همین طور فکر میکنند و میکردند .
در حالت کلی لیز وب و رپید سوییچ هر دو گزینه های مناسب و عالی هستند .
besthosti.com
July 28th, 2015, 01:27
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
همه دیتاسنتر هایی که گفتم به مدارک معتبر نیاز دارند.
asiacat
July 28th, 2015, 03:01
خیلی ها همین طور فکر میکنند و میکردند .
در حالت کلی لیز وب و رپید سوییچ هر دو گزینه های مناسب و عالی هستند .
ممنون از شما میشه لطفا از دیدگاه فنی پاسخ بدین؟!! البته اگر هدفتون از مشارکت در این تاپیک اسپم و جذب مشتری نبوده!! چون بهرحال هر صحبتی باید منطق خودش رو داشته باشه وگرنه من بگم آقای فلان که الان تازه فارغ التحصیل شدی و کلی هم دانش فنی و ... داری نیا تو کار هاستینگ یا سرمایه نزار برای دی سی چون اشتباه فکر میکنی بپرسه چرا بگم. همین دیگه فکر میکنی. بپرسه چی فکر میکنم. بگم فکر میکنی!!!!!!!! این طرز برخورد بنظر من کوچک شمردن بنده و دیگر دوستانه فکر نکنم مدارکی که الان بنده دارم و دنبال مشاوره هم دارم میرم ضعفی در کارم ایجاد کنه جز اینکه همونکه فکر میکنم
viasky
July 29th, 2015, 05:55
باسلام
بنده انتقال بین Hetzner و OVH و تجربه کردم
متاسفانه نتیجه مطلوبی نداده
اگر هدف ففط نگهداری بک آپ هست می تونید از دیتاسنترهای ارزان امریکا مثل Datashack اسنفاده بفرمایید
مشکلی پیش نخواهد آمد
موفق باشید
pejman_view
July 29th, 2015, 18:39
سلام
تا حالا به هتزنر تست نکردم که به کدام دیتاسنتر سرعت مناسبی دارد. اما بر اساس تکنیکی به شما عرض می کنم و علمی است پیشنهاد می کنم که هر دیتاسنتر معتبری از این 3 کشور خریداری نمایید نباید مشکل داشته باشید:
1- فرانسه 2- هلند 3- خود آلمان
این کشورها بعلت داشتن لوپ های اینترنتی و پورت های قوی که با هم دارند دیتاسنترهایش با هم ارتباط اینترنتی مناسبی دارند. و توصیه جدی من این است که از دیتاسنترهای آمریکایی برای بک آپ سرورهای هتزنر استفاده ننمایید. زیرا هیچ دیتاسنتر اروپایی نمی تواند پورت 1 گیگابیت بر ثانیه به آمریکا را تضمین کند بخاطر محدودیت های لوپ های اینترنت بین قاره ای سرعت های آپلود و دانلود معمولاً 2 و 3 مگ است.
yourhosting
July 29th, 2015, 19:15
سلام
تا حالا به هتزنر تست نکردم که به کدام دیتاسنتر سرعت مناسبی دارد. اما بر اساس تکنیکی به شما عرض می کنم و علمی است پیشنهاد می کنم که هر دیتاسنتر معتبری از این 3 کشور خریداری نمایید نباید مشکل داشته باشید:
1- فرانسه 2- هلند 3- خود آلمان
این کشورها بعلت داشتن لوپ های اینترنتی و پورت های قوی که با هم دارند دیتاسنترهایش با هم ارتباط اینترنتی مناسبی دارند. و توصیه جدی من این است که از دیتاسنترهای آمریکایی برای بک آپ سرورهای هتزنر استفاده ننمایید. زیرا هیچ دیتاسنتر اروپایی نمی تواند پورت 1 گیگابیت بر ثانیه به آمریکا را تضمین کند بخاطر محدودیت های لوپ های اینترنت بین قاره ای سرعت های آپلود و دانلود معمولاً 2 و 3 مگ است.
بنده ovh رو تست کردم(هتزنر به ovh) متاسفانه اصلا سرعت مناسبی نداشت.بهتره از دیتاسنتر های دیگه مثل leaseweb,redstation استفاده کنید و یا بهتر ازاون یک سرور از خود هتزنر از شخص دیگه تهیه کنید و روی اون قرار بدید که حداکثر سرعت رو داشته باشه
ipbir
July 29th, 2015, 19:46
استفاده کردیم تشکر
mashiat
February 11th, 2016, 02:55
اگر هدف ففط نگهداری بک آپ هست می تونید از دیتاسنترهای ارزان امریکا مثل Datashack اسنفاده بفرمایید
یکی از گیرترین دیتاسنترهای دنیا هست . من بکاپ داشتم 2 سال پیش زد الکی پاک کرد گفت نرم افزار کرک شده هست
آخه کی روی سرور و هاستش نرم افزار اورجینال برای دانلود میذاره ؟؟
این دیتاسنتر
Datashack منتظر هست یک اپسیلون نرم افزار کرک شده ببینه و سرور رو شیفت دیلیت کنه
اگر برای بکاپ میخواهید یعنی امنیت = 0