ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در دامنه(ای وب هاست :\

AHF-victory
July 25th, 2015, 21:06
سلام.دوستان از ای وب هاست دامنه تهیه کرده بودم ،اما بعد از اینکه تمدید کردیم دیگه تمدید نکردن گفتن باید دوباره 30تومان بدید‌،یعنی 60تومان از ما بگیرند تا دامنه تمدید کنند :\
مربوط به دی/بهمن هست الان دامنه را نیاز دارم راهی هست که بشه دامنه را پس گرفت و جای دیگه خرید کرد؟ خیلی فوری هست

hamra
July 25th, 2015, 21:09
این هاستینگ کلاهبردار واقعی هست / نمیدونم چرا اینهمه هم افراد جذبش میشن .
شما اولین و آخرین قربانی ایشون نیستید .قبلا هم خیلی ها شاکی بودند / برخی از مشتری های ما هم از ایشون شاکی بودند

دسترسی به پنل دامنه ندارید ؟؟

serialfa
July 25th, 2015, 22:24
با شیراز تکنولوژی در ارتباط باشید شاید بتونن براتون کاری انجام دهند

AHF-victory
July 27th, 2015, 01:01
شما اولین و آخرین قربانی ایشون نیستید .قبلا هم خیلی ها شاکی بودند / برخی از مشتری های ما هم از ایشون شاکی بودند

سلام.نه و اینکه گفتم زمانش را... مشکل هم به لطف مدیران وب هاستینگ که سریع پاک میکنند تاپیک ها را مردم خوب مطلع نمیشوند و ما از پرشین تولز متوجه شدیم که دیگه دیر بود

با شیراز تکنولوژی در ارتباط باشید شاید بتونن براتون کاری انجام دهند
ممنون حتما

klax0n
July 27th, 2015, 07:45
با خودشون در مورد انتقال دامنه صحبت نکردین؟

iwpanel
July 29th, 2015, 13:09
سلام.دوستان از ای وب هاست دامنه تهیه کرده بودم ،اما بعد از اینکه تمدید کردیم دیگه تمدید نکردن گفتن باید دوباره 30تومان بدید‌،یعنی 60تومان از ما بگیرند تا دامنه تمدید کنند :\
مربوط به دی/بهمن هست الان دامنه را نیاز دارم راهی هست که بشه دامنه را پس گرفت و جای دیگه خرید کرد؟ خیلی فوری هست
سلام اسم دامین به صورت خصوصی اعلام کنید بررسی کنیم براتون چند مورد داشتیم مشکلشون حل کردیم

alismt
July 29th, 2015, 15:52
سلام
به سایت مورد نظر مراجعه کنید
کد انتقال رو دریافت بفرمایید
و به جای دیگه انتقال بدید
اگر کد انتقال نداشتن تیکت بفرستید وظیفشونه بدن بهتون
موفق باشید

Zimaserver
July 29th, 2015, 16:03
باید کد انتقال بگیرید

شما هم ازتون سرویس داشتیم سالی 1 بار جواب تیکت میدادید و کاربران هم توی همین انجمن چند پست راجب شما گذاشتن
لطفا به کسی نگید کلاهبردار
خود شما باعث شدید دامین ما معلق شه و دامین جدید بگیریم
قالب و بک آپ بماند که خبری ازشون نشد

saeed1988m
July 29th, 2015, 16:16
این هاستینگ اینقدر شناخته شده هست در زمینه حق کاربر رو خوردن که نیازی به بدگویی کسی نیست

tizparvaz
July 29th, 2015, 16:32
سلام
اگر تاریخ اکسپایر دامین مربوط به بهمن ماه بوده احتمال داره دامینتون الان در حالت لاک قرار گرفته باشه که البته قبل از اعلام هزینه معمولا شرکت ها اعلام میکنن که دامین شما لاک شده و باید هزینه آنلاک پرداخت کنید در حالت لاک دامنه قابل انتقال نیست به این نکته توجه کنید

به جای تاپیک از خودشون سوال کنید علت این 30 تومن چیه اگر بابت آنلاک باشه حق با ایشونه و هزینه اضافی از شما طلب نکردن

اظهار نظر ها هم در نوع خودش قابل توجه هست
بهتره در مسائلی که مطلع نیستید دخالت نکنید