توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Down شدن سرور
itfarm
July 25th, 2015, 16:28
سلام خسته نباشید آقا ببخشید من یه مشکلی برام پیش اومده
از tikweb.ir یه هاست اشتراکی تهیه کردم مخصوص سایت های پر بازدید
اکثر اوقات Down هستش الان بیش از دو ماه این مشکل رو دارم بازدید سایت هم زیاد بالا نر فته که از منابع بیش از حد استفاده کنه جالب تر اینجاست که هر وقت وبلاگ ما از دسترس خارج میشه www.speedmusic.ir tikweb.ir هم در دسترس نیست که بهش تیکت بزنیم مشکل رو رفع کنه الان یک هفته هست برا بازه زمانی 7-8 ساعت هرروز از دسترس خارج میشه هر وقت هم تیکت میزنم پشتیبان میگه سرور Down نداره کسی یه هاستینگ خوب میتونه معرفی کنه
007
July 25th, 2015, 16:38
سلام خسته نباشید آقا ببخشید من یه مشکلی برام پیش اومده
از tikweb.ir یه هاست اشتراکی تهیه کردم مخصوص سایت های پر بازدید
اکثر اوقات Down هستش الان بیش از دو ماه این مشکل رو دارم بازدید سایت هم زیاد بالا نر فته که از منابع بیش از حد استفاده کنه جالب تر اینجاست که هر وقت وبلاگ ما از دسترس خارج میشه www.speedmusic.ir tikweb.ir هم در دسترس نیست که بهش تیکت بزنیم مشکل رو رفع کنه الان یک هفته هست برا بازه زمانی 7-8 ساعت هرروز از دسترس خارج میشه هر وقت هم تیکت میزنم پشتیبان میگه سرور Down نداره کسی یه هاستینگ خوب میتونه معرفی کنه
ُس لطفا از وضعیت مانیتورینگ سرورشون گزارش بخواین بخواین شاید مشکل اتصال و کش شما باشه و شایدم واقعاسرور دان شده باشه من قضاوتی نمیتونم کنم.
از اپتایم مانیتور ببینین شاید واقعاسرورشون مشکلی نداشته باشه یا هاست تراکر.
درضمن در بخش اموزشی هم کسی نمیتونه پیشنهاد بده چه خودش باشه چه دیگران....
ارادت
arminak
July 25th, 2015, 16:38
سلام
احتمالا از isp خودتون باشه یا ip خودتون توی سرورشون بن میشه
jahromweb
July 25th, 2015, 17:15
باسلام
بعید هست که هر روز داون تایم داشته باشند ! شاید مشکل از طرف شماست پیشنهاد میکنم از طریق سایت های مانیتورینگ اقدام به بررسی کنید. و یا از خودشان درخواست اسکرین شات اپتایم کنید.
منظور شما ساعت ۷ تا ۸ بود یا ۷ تا ۸ ساعت داون تایم!؟ اگر دومی هست که قطعا مشکل از چیز دیگری هست! یا پشت فایروال سرور گیر میکنید یا مشکل از ای اس پی هست ! ۷ تا ۸ ساعت داون تایم عاقلانه نیست!!!
موفق باشید.
yourhosting
July 25th, 2015, 17:20
هر وقت میبینید سایتتون دان هست به کمک سایت مانیتورینگ مثل host-tracker.com چک کنید ببیند ایا واقعا همین صورت هست اگر این سایت گفت اوکی یعنی اوکیه و اینترنت شما مشکل داره در غیر اینصورت مشکل از هاست هست
itfarm
July 26th, 2015, 00:50
ممنون از کمک شما چک کردم یک هفتس که این مشکل پیش اومده داون تایم هم همین تایمی که میگم هست مانیتور رو انجام دادم مشکل سرور سایت خودشون هم موقعی که وبلاگ ما در دسترس نیست بالا نمیاد تیکت میزنم بعد این هم که مشکل رفع میشه تیکت میزنم تیکت رو حذف میکنه وجوابی نمیده
-
- - - Updated - - -
هر کس یه بر داشتی دار دیدگاه شما هم قابل احترامه من هم کارم فروش سرویس میزبانی وهاست نیست که بخوام تخریب کنم مدرک هم اینجا قرار بدم که مخرب تر
tikweb.ir
July 26th, 2015, 08:17
ممنون از لطف همکاران محترم
داخل تیکت پاسختون ارسال شد