توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه سرعت اپلود وی پی اس را افزایش دهم؟
Navahang
July 25th, 2015, 15:27
سلام دوستان من یه ماه پیش یه وی پی اس رد استیشن گرفتم همه چیش خوب بود یه مدته ومپ سرور روش نصب کردم حالا چند روزیه سرعت آپلودم خیلی اومده پایین ولی سرعت دانلود مثل قبل خوبه، به نظرتون مشکل از کجاش و چطور میشه سرعت آپلود رو بالا برد؟
nginxweb
July 25th, 2015, 15:32
درود
دوست گرامی معمولا پارامتر خاصی روی سرور لینوکس از نظر نرم افزاری برای سرعت آپلود وجود ندارد و بیشتر به 2 مورد آن هم سرعت هارد سرور و سرعت پورت سرور و اینترنت شما بستگی دارد اما در مورد دانلود پارامترهایی وجود دارد که قابل کنترل هستند
Navahang
July 25th, 2015, 15:36
درود
دوست گرامی معمولا پارامتر خاصی روی سرور لینوکس از نظر نرم افزاری برای سرعت آپلود وجود ندارد و بیشتر به 2 مورد آن هم سرعت هارد سرور و سرعت پورت سرور و اینترنت شما بستگی دارد اما در مورد دانلود پارامترهایی وجود دارد که قابل کنترل هستند
فراموش کردم بگم وی پی اس ویندوز هستش
Edwin
July 25th, 2015, 15:52
جایی که آپلود میکنید .. کجاست ؟
همیشه بسته به نیازتون لوکیشن سرور رو انتخاب کنید
برای مثال اگر سرور انگلیس داشته باشید و محل آپلودتان در آمریکا ، قطعاً سرعت کمتری نسبت به انگلستان یا فرانسه خواهید داشت.
Navahang
July 25th, 2015, 16:05
جایی که آپلود میکنید .. کجاست ؟
همیشه بسته به نیازتون لوکیشن سرور رو انتخاب کنید
برای مثال اگر سرور انگلیس داشته باشید و محل آپلودتان در آمریکا ، قطعاً سرعت کمتری نسبت به انگلستان یا فرانسه خواهید داشت.
سایتمون 6تا سرور اختصاصی گلوبال داره و از هرجا بهش متصل بشی به سرور نزدیکتر وصل میشی از اون نظر مشکلی نداره، واسه آپلود یه وی پی اس از همین بچه ها انجمن گرفتم چون قیمتا اینجا ارزونتر از مستقیم در میاد، خلاصه بگم چند روزه سرعت آپلود مشکل پیدا کرده از خود فروشنده پرسیدم میگه پورت رد استیشن کلا" ضعیفه من گفتم اگه ضعیفه باید همیشه ضعیف باشه نه طی روزهای اخیر
Edwin
July 25th, 2015, 18:09
سایتمون 6تا سرور اختصاصی گلوبال داره و از هرجا بهش متصل بشی به سرور نزدیکتر وصل میشی از اون نظر مشکلی نداره، واسه آپلود یه وی پی اس از همین بچه ها انجمن گرفتم چون قیمتا اینجا ارزونتر از مستقیم در میاد، خلاصه بگم چند روزه سرعت آپلود مشکل پیدا کرده از خود فروشنده پرسیدم میگه پورت رد استیشن کلا" ضعیفه من گفتم اگه ضعیفه باید همیشه ضعیف باشه نه طی روزهای اخیر
هتزنر استفاده کنید پورت قوی ای داره.
amin0181
July 26th, 2015, 00:11
در صورتی که سرور مجازی تهیه کردین ممکن هست سایر مشتری های نیز در حال مصرف باشن که سرعت افت محسوس داشته
klax0n
July 26th, 2015, 10:24
توی سرور مجازی به صورت اشتراکی از پورت استفاده میشه
اگه سیستم شما تغییری نداشته پس احتمالا مصرف بقیه از سرور بیشتر شده