PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب vps و معرفی یک سرویس و روش مناسب...

amir868
July 25th, 2015, 15:07
سلام
من قصد راه اندازی یه سایت موزیک رو داشتم و راستش میخواستم ببینم برای یه کاره بزرگ و گسترده باید از VPS استفاده کنم یا هاست میتونه جوابگو باشه ؟ خودم ترجیح میدم از VPS استفاده کنم چون که کارای دیگه رو هم میشه روش انجام داد.

و اینکه در صورت استفاده از VPS چه مشخصاتی باید داشته باشه چه مدل CPU با چه فرکانسی نیازه؟ چه مقدار RAM و بین Website Panel های مختلف مثل cPanel , direct admin , Plesk تفاوت خاصی وجود داره یا نه ؟ (من با cPanel و direct admin کار کردم و cPanel رو ترجیح میدم ) سرور توی ایران باشه یا نه ؟

برای شروع میخوام با ساپورت 200 نفر به صورت آنلاین شروع کنم...

اینکه سایت و فایل هارو هردو روی یک VPS بزارم کار منطقی ای هست یا نه بهتره که برای سایت یه هاست بگیرم و فایل ها رو جدا روی یه VPS بزارم؟

ممکنه به دلیل چیلتر شدن سایت شرکت vps رو هم بلاک کنن ؟!؟!

طراحی سایت رو روی Wordpress انجام دادم و الان دنبال VPS مناسب میگردم.

از Windows server میخوام استفاده کنم. درسته که برای اسکریپت های php مثه وردپرس لینوکس بهتره اما واقعا تفاوت خاصی دارن؟

برام مهمه که تمامی مراحل نصب و کانفیگ website panel ها و vps توسط شرکت انجام بشه و حتما پشتیبانیه مناسبی داشته باشه...

ممنون میشم راهنماییم کنید و چند شرکت معتبر رو بهم معرفی کنید...