PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام دیتاسنتر ایران؟

Gh-Moradi
July 25th, 2015, 09:25
با سلام
مدتی هست که هاست های ایران نظرم رو جلب کردن و دارم تحقیق میکنم اما صحبتهای متعصبانه و ضد و نقیض میشنوم که صد درصد برای منِ مشتری گیچ کننده هست و نمیتونم تصمیم درستی بگیرم
از عزیزان با تجربه مخصوصا وبمسترانی که از هاست ایران استفاده میکنند یا میکردن خواهش میکنم نظرات خودشون رو به اشتراک بگذارند تا بنده و همه دوستان استفاده کنند

1- کدام دیتاسنتر یا هاستینگ ایران رو پیشنهاد میدید و چرا؟
2- کدام دیتاسنتر یا هاستینگ ایران رو رد میکنید و چرا؟
3- آیا اصلا هاست ایرانی رو استفاده کنیم یا خیر؟

در این تاپیک فقط قصد انتخاب و تصمیم هدفمند رو داریم و خواهش میکنم از تبلیغ یا دفاع یا تخریب بپرهیزید
شاد باشید

xmohammadx
July 25th, 2015, 09:36
با سلام
1-دیتا سنتر زیر ساخت رو بهتون پیشنهاد میدم به دلیل پورت مناسب و ترافیک ارزان تر
آسیاتک هم خوب هستش
2-طرف دیتاسنتر پارس آنلاین نرید(سر پورت و ترافیک و آپ تایم اذیت می شید)
3-بستگی به خودتون داره و کارتون هاست ایران به دلیل این که به داخل خود کشور هستن از نظر پینگ و سرعت بهترن

samaserver
July 25th, 2015, 10:50
دیتاسنتر افرانت پیشنهاد میشه بقیه دیتاسنتر ها به درد نمیخورن

Woshka
July 25th, 2015, 11:57
با سلام
مدتی هست که هاست های ایران نظرم رو جلب کردن و دارم تحقیق میکنم اما صحبتهای متعصبانه و ضد و نقیض میشنوم که صد درصد برای منِ مشتری گیچ کننده هست و نمیتونم تصمیم درستی بگیرم
از عزیزان با تجربه مخصوصا وبمسترانی که از هاست ایران استفاده میکنند یا میکردن خواهش میکنم نظرات خودشون رو به اشتراک بگذارند تا بنده و همه دوستان استفاده کنند

در این تاپیک فقط قصد انتخاب و تصمیم هدفمند رو داریم و خواهش میکنم از تبلیغ یا دفاع یا تخریب بپرهیزید
شاد باشید

پارس آنلاین پشنیبانی خیلی عالی داره
بهترین دیتاسنتر خاورمیانه هست
اکثر آی پی هایشان در لیست اسپم قرار داره
مشکل شبکه دارند

آسیاتک اگر در زیرساخت سرویس بگیرید شبکه عالی دارند
پشتیبانی خیلی ضعیفی دارند آن ه م از طریق ایمیل نه تیکت

Gh-Moradi
July 25th, 2015, 12:04
دوستان قرار شد دلیل انتخاب هم بفرماید تا تصمیم عاقلانه تری گرفته بشه، مطئن باشید این تاپیک برای خیلی از دوستان مفید خواهد بود

من خودم افرانت و آسیا تک رو مد نظر دارم (به دلیل اینکه ازشون بد نشنیدم، اما به شخصه استفاده نکردم)
قبلا تجربه استفاده از پارس آنلاین رو داشتیم که برامون گرون تمام شد (مشکل آی پی، آپتیام، سخت افزار و... )

aligoli
July 25th, 2015, 13:57
با سلام

شاد باشید

راستش پیشنهاد شخصی من برای هاستینگ در ایران افرانت و پارس آنلاین است. ( بر اساس تجربه )

meysam021
August 16th, 2015, 14:10
1. افرانت ، کیفیت فوق العاده در حد برترین های جهان ، معایب : پشتیبانی نرم افزاری و یا کمک برای حل مشکل به هیچ وجه انجام نمیشه اگر اطلاعات کافی دارید سمت این دیتاسنتر برید.
2. پارس آفلاین ، دیتاسنتری ارزون تر افرانت با آپتایم بد ، اذیت کردن ولی پهنای باند تقریبا به صرفه
3. آسیاتک ، کیفیت و آپتایم در حد خوب ، پشتیبانی میده ولی کارمنداش دانش فنی بالایی ندارند ، جواب الکی بهتون میدن که ندادن بهتره و اگر مشکلی داشتی باید خودت راهنمایشون کنی
4. تبیان ، دیتاسنتری خوب درحال پیشرفت ، کیفیت قابل قبول ، پشتیبانی ضعیف اندکی و دانش فنی متوسط

موارد بالا رو طبق تجربه ای که داشتیم گفتیم

company_hosting
August 16th, 2015, 15:01
پارس آنلاین پشنیبانی خیلی عالی داره

بهترین دیتاسنتر خاورمیانه هست

اکثر آی پی هایشان در لیست اسپم قرار داره

مشکل شبکه دارند

سلامو خسته نباشید

میشه این 4 خط کلمه به کلمه توضیخ بدهید ؟

کسی فکر نکنم متوجه بشه از جمله خودم
چون تناقض زیاد داره

Gh-Moradi
August 24th, 2015, 14:08
پس تا اینجا آسیاتک و افرانت از نظر کیفیت از بقیه جلوتر هستند و در اولویت قرار گرفتند
ممنون میشم دوستان دیگه هم نظراتشون رو به اشتراک بگذارند

hegza
August 24th, 2015, 14:29
اسیا تک با توجه به اینکه نیرو خوب داره + کیفیتش هم خوبه و ترافیک داخل شبکه ای بدون محدودیته میتونم بگم 50 درصد کاربرا از اسیاتک هستند همین خیلی کارتون رو راحت میکنه + از اینترنت خودتون هم آپلود بدی به سرور رایگان میشه(اگر سرویس 10 مگ اسیا تک داشته باشید) در کل باهاش زیاد درگیرند پس خواهی نخواهی دانش کارمنداش بالا میره بیشتر سایتهای سطح اول اونجا هستند

alismt
August 24th, 2015, 14:31
با سلام
ابتدا افرانت سپس پارس آنلاین رو پیشنهاد میکنم
موفق باشید

Woshka
August 25th, 2015, 04:48
آسیاتک یک شوخی بزرگ!!!
27824

همچنین شماره های هر ایمیل را هم فکر نکنید کسی جواب داده
اکثرا چندین بار ارسال کردم
گسی که جواب نمیده
بعضی وقت ها واحد مالی!

- - - Updated - - -

عدم دانش فنی در آسیاتک

2782927851
27852
27829
27853

ahmad19
August 25th, 2015, 05:16
اگه مسئله مالی برات مهم نیست بدون شک برو سمت تبیان چون چند تا لینک از جاهای مختلف دارن و پورت های بسیار خوبی دارن ، دانش فنی در حد هاستینگ رو کامل دارن و با حوصله و خوش برخورد هستن
معایبش هزینه بسیار گرون ترافیک هست
انتخاب بعدی از نظر من افرانت هست اگر هم می خواید سمت این دیتا سنتر برید مستقیم با دیتاسنتر طرف نشین چون پشتیبانی خوبی نمی کنن ، با دوستانی که تو این دیتاسنتر رک دارند کار کنید که خیلی راحت تر باشید (نمونش آقای فاتح - وب ایده)
باقی رو هم ببینید همیشه همه ازشون نالیدند

Woshka
August 25th, 2015, 15:11
من که میگم پارس آنلاین بگیر و به هیچ وجه به سمت آسیاتچ و شهراد نرو . افرانت ام داشتم خوب بوده

پارس آنلاین یک شوخی جدی!!
27830

27831

27832

27832

Gh-Moradi
September 5th, 2015, 23:21
آقا من فکر میکنم باید دور دیتاسنترهای ایران رو خط بکشم :57:

riranet
September 6th, 2015, 00:43
پارس آنلاین رو تجربه کردم و ازش راضی بودم.
در مورد سوال اخر کاملا بستگی به هدفتون از سایتی که میزنید داره. اینکه چه دسته از کاربرها سایتتون رو میبینند.
در کل یکی از مزایای سرور ایران پینگ خوبشون هست.

- - - Updated - - -

آسیاتک یک شوخی بزرگ!!!
27824

همچنین شماره های هر ایمیل را هم فکر نکنید کسی جواب داده
اکثرا چندین بار ارسال کردم
گسی که جواب نمیده
بعضی وقت ها واحد مالی!

- - - Updated - - -

عدم دانش فنی در آسیاتک

2782927851
27852
27829
27853

آقا فوتوشاپ که نیست!!! B-)
هم دردناکه هم به شخصه مردم از خنده.
این موزد بخش مالی جالبه. کلا شرکت های ایرانی وقتی به پشتیبانی فنی تیکت میزنی سالی به دوازده ماه یکی جوابت رو میده. به مالی میزنی هنوز سند رو نزده، یه mail تو میل باکسته!

Woshka
September 6th, 2015, 02:28
سلامو خسته نباشید

میشه این 4 خط کلمه به کلمه توضیخ بدهید ؟

کسی فکر نکنم متوجه بشه از جمله خودم
چون تناقض زیاد داره

پارس آنلاین پشنیبانی خیلی عالی داره = سیستم تیکتی دارند و در عرض کمتر از 10 دقیقه پاسخگو هستند
بهترین دیتاسنتر خاورمیانه هست = از نظر امنیت فیزیکی و نوع ساختمان بسیار عالی هست
اکثر آی پی هایشان در لیست اسپم قرار داره = آی پی هایشان اسپم هست
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=116801

مشکل شبکه دارند = شبکه شان چندین بار در روز قطع می شود بعضی وقتها بیش از یک روز

pardishosting
September 6th, 2015, 10:17
پارس آنلاین پشنیبانی خیلی عالی داره = سیستم تیکتی دارند و در عرض کمتر از 10 دقیقه پاسخگو هستند
بهترین دیتاسنتر خاورمیانه هست = از نظر امنیت فیزیکی و نوع ساختمان بسیار عالی هست
اکثر آی پی هایشان در لیست اسپم قرار داره = آی پی هایشان اسپم هست
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=116801

مشکل شبکه دارند = شبکه شان چندین بار در روز قطع می شود بعضی وقتها بیش از یک روز

همکار گرامی کجا رو توصیه می کنید ؟ اپتایم بالا - سرعت داخلی و خارجی خوب ... پشتیبانی خوب و در یک کلام همه چیز خوب باشه .

TheEnnd
September 6th, 2015, 11:46
من الان سروش رسانه دارم هم خودم هم مشتری ها راضی هستیم