ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرایش ماژول پرداخت جهان پی

sarvar
July 24th, 2015, 20:53
سلام

سایت با واحد پولی دلار دارم با سیستم whmcs و میخواهم از ماژول پرداخت جهان پی استفاده کنم آیا امکان ویرایش ماژور هست ؟
به عنوان مثال به جای اینکه تومان رو به ریال تبدیل کند دلار رو به ریال تبدیل کند.

مینا-صیفی
July 24th, 2015, 21:05
سلام فکر نمیکنم این مورد امکانش باشه جهان پی سرویس ارزی نداره یا شرکت های واسط دیگر هم همینطور شما پلاگین را تغییر بدی احتمال زیاد به نظرم بهم میخوره ....

sarvar
July 24th, 2015, 22:20
سلام فکر نمیکنم این مورد امکانش باشه جهان پی سرویس ارزی نداره یا شرکت های واسط دیگر هم همینطور شما پلاگین را تغییر بدی احتمال زیاد به نظرم بهم میخوره ....
فكر نكنم مشكلي پيش بياد چون از تومان به ريال امكان ضرب كردن داره پس فقط كافيه همون تومان ضرب ٣٤٠٠٠ بشه تا يك دلار بشه ٣٤٠٠ تومان يا ٣٤٠٠٠ ريال

مینا-صیفی
July 24th, 2015, 22:30
اگر میشه انجام بدید امتحان کنید ببینید میشه یا نمیشه

sardarn
July 24th, 2015, 22:30
فكر نكنم مشكلي پيش بياد چون از تومان به ريال امكان ضرب كردن داره پس فقط كافيه همون تومان ضرب ٣٤٠٠٠ بشه تا يك دلار بشه ٣٤٠٠ تومان يا ٣٤٠٠٠ ريال

سلام
بله همین کار کنید.احتمالا در فایل برگشت هم یک تغییری همین مدلی باید بدید.

موفق باشید

us12
July 24th, 2015, 22:55
امکانش هست

میشه نرخ دلار هم آنلاین گرفته شود ...

yeganehha
July 24th, 2015, 23:09
با سلام

مهندس فایل مورد نیاز شما کد نویسی کردم . لطفا امتحان کنید و اگر صفحه سفید شد نام فایل آن صفحه را ارسال کنید .

- - - Updated - - -

دوست عزیز بنده به شما پیشنهاد می کنم از اسکریپتhttp://paymentcms.ir جهت مدیریت پرداخت هایتان استفاده نمایید . این اسکریپت مشکل کنونی را بدون نیاز به برنامه نویسی برطرف می کند .
موفق باشید .

sarvar
July 25th, 2015, 19:05
با سلام

مهندس فایل مورد نیاز شما کد نویسی کردم . لطفا امتحان کنید و اگر صفحه سفید شد نام فایل آن صفحه را ارسال کنید .

- - - Updated - - -

دوست عزیز بنده به شما پیشنهاد می کنم از اسکریپتhttp://paymentcms.ir جهت مدیریت پرداخت هایتان استفاده نمایید . این اسکریپت مشکل کنونی را بدون نیاز به برنامه نویسی برطرف می کند .
موفق باشید .

تشکر بابت همکاری
من آپلود کردم اما این صفحه سفید شد
admin/configgateways.php

yeganehha
July 25th, 2015, 20:50
با سلام
مشکل برطرف شد .27410

لزوم انجام تغییرات در فایل ضمیمه .

تغییرات را در صفحه بعد و یا ادرس : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=146851&page=2&p=1383022#post1383022 مشاهده نمایید .

sarvar
July 28th, 2015, 09:11
با سلام
مشکل برطرف شد .27410

آقا دمت گرم درست کار کرد
فقط در برگشت این خطا رو میده
البته من اینو رو whmcs 6 نصب کردم
Warning: include(../../../dbconnect.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/hosting/public_html/clients/modules/gateways/callback/jahanpayranaz.php on line 3

Warning: include(../../../dbconnect.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/hosting/public_html/clients/modules/gateways/callback/jahanpayranaz.php on line 3

Warning: include(): Failed opening '../../../dbconnect.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hosting/public_html/clients/modules/gateways/callback/jahanpayranaz.php on line 3

Fatal error: Class 'WHMCS\Invoice' not found in /home/hosting/public_html/clients/includes/gatewayfunctions.php on line 0

sardarn
July 28th, 2015, 11:26
آقا دمت گرم درست کار کرد

Warning: include(): Failed opening '../../../dbconnect.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hosting/public_html/clients/modules/gateways/callback/jahanpayranaz.php on line 3

Fatal error: Class 'WHMCS\Invoice' not found in /home/hosting/public_html/clients/includes/gatewayfunctions.php on line 0

ُلام

برای سه خطاب اول فایل گفته شده از نسخه 5 کپی کنید و در پوشه نسخه 6 بریزید.

موفق باشید

yeganehha
July 28th, 2015, 11:38
آقا دمت گرم درست کار کرد

متاسفانه هنوز ورژن 6 بنده نصب نکردم و مشکل هم به همین دلیل هست .
فایل های فوق حتما باید داخل فایل های whmcs باشد . فایل ها را پیدا کرده و ادرسدهی فایل ها را در فایل برگشت از ببانک درست کنید .

با این حال اگر فایل ها را پیدا نکردید دسترسی بدید تا خودم درستش کنم .

- - - Updated - - -

اگر میشه انجام بدید امتحان کنید ببینید میشه یا نمیشه

پلاگینش طراحی کردم . در صورت تیاز استفاده کنید

sarvar
August 5th, 2015, 22:44
متاسفانه هنوز ورژن 6 بنده نصب نکردم و مشکل هم به همین دلیل هست .
فایل های فوق حتما باید داخل فایل های whmcs باشد . فایل ها را پیدا کرده و ادرسدهی فایل ها را در فایل برگشت از ببانک درست کنید .

با این حال اگر فایل ها را پیدا نکردید دسترسی بدید تا خودم درستش کنم .

- - - Updated - - -

سلام
تشکر میکنم بابت این ماژول
فقط یک مشکلی دارد
رقم زیر یک دلار را حساب نمی کنه
مثلا : 1.99 * 3300 = 6567 تومان اما فقط یک دلار رو ضرب میکنه یعنی همون 3300 تومان برای پرداخت به بانک ارسال میکنه

ali.1998
August 5th, 2015, 23:06
آقا دمت گرم درست کار کرد

در نسخه 6 فایل dbconnect.php حذف شده
در مسیر زیر بجای dbconnect.php قرار بدید: init.php
home/hosting/public_html/clients/modules/gateways/callback/jahanpayranaz.php

sarvar
August 5th, 2015, 23:15
در نسخه 6 فایل dbconnect.php حذف شده
در مسیر زیر بجای dbconnect.php قرار بدید: init.php
home/hosting/public_html/clients/modules/gateways/callback/jahanpayranaz.php

اونو که خودم درست کرده بودم
لطفا این متن رو دقیق بخونید مشکل اینه
===================
مثلا : 1.99 * 3300 = 6567 تومان اما فقط یک دلار رو ضرب میکنه یعنی همون 3300 تومان برای پرداخت به بانک ارسال میکنه

yeganehha
August 6th, 2015, 14:45
اونو که خودم درست کرده بودم
لطفا این متن رو دقیق بخونید مشکل اینه
===================

با سلام

در راستای رفع نقص موارد زیر را به ترتیب انجام دهید .

لطفا به ادرس modules/gateways بروید .
فایل jahanpayranaz.php را باز کنید .
در خط 43 عبارت jahanpay.php را پیدا کرده و به جای آن مقدار jahanpayranaz.php را قرار دهید .
در مکان اصلی نصب whmcs فایل jahanpayranaz.php را باز نمایید .
در خط 2 به جای عبارت
$amount=strtok($_POST['amount'],'.'); عبارت مقابل را قرار دهید :
$amount=$_POST['amount'];

موفق باشید .

sarvar
August 6th, 2015, 17:05
با سلام

در راستای رفع نقص موارد زیر را به ترتیب انجام دهید .

لطفا به ادرس modules/gateways بروید .
فایل jahanpayranaz.php را باز کنید .
در خط 43 عبارت jahanpay.php را پیدا کرده و به جای آن مقدار jahanpayranaz.php را قرار دهید .
در مکان اصلی نصب whmcs فایل jahanpayranaz.php را باز نمایید .
در خط 2 به جای عبارت
$amount=strtok($_POST['amount'],'.'); عبارت مقابل را قرار دهید :
$amount=$_POST['amount'];

موفق باشید .
انجام دادم اما وقتی به جهان پی میره مینویسه مبلغ نامعتبر است

yeganehha
August 6th, 2015, 17:58
انجام دادم اما وقتی به جهان پی میره مینویسه مبلغ نامعتبر است

اگر امکان دارد اطلاعات cpanel و ادرس سایت را بفرمایید .
و همچنین اطلاعات یک اکانت whmcs و در تنظیمات حداقال مقدار جهت افزایش اعتبار را 0 وراد کنید .

- - - Updated - - -

مشکل برطرف شد .

لطف بفرمایید چک کنید .

98M!zban
August 7th, 2015, 23:55

آخه چرا وقتی بار علمی درستی ندارید فقط دوست دارید تعداد پست ها رو بالا ببرید و یک جوابی داده باشید ؟

چه ربطی داره به سرویس ارزی ؟؟؟

ایشون میخواد دلار تبدیل به ریال شه موقع پرداخت

یعنی معادل ریالی اون به جهان پی فرستاده بشه

بدون شک به راحت ترین روش ممکن این کار امکان پذیره