توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل آپدیت نشدن خودکار وردپرس در هاست جدید
irmafia
July 24th, 2015, 05:06
با سلام
دوستان بنده قبلا روی هاست های پارس پک بودم و یک خوبی که داشت, زمانی که ورژن جدید وردپرس عرضه می شد به صورت خودکار آپدیت می کرد.
ولی وقتی به سرور شخصی خودم سایت ها را انتقال دادم دیگر به صورت خودکار وردپرس آپدیت نمی شود.
از دوستان کسی در جریان هست برای حل این مشکل چه کار باید کرد ؟
چه چیز هایی باید در سرور فعال بشه ؟
July 24th, 2015, 11:51
درود
افزونه ها رو غیر فعال کنید و تست کنید ، اگر نشد یکی از پوسته های پیش فرض رو انتخاب کنید و بعد آپدیت کنید ، احتمالا مشکل حل میشه.
hamra
July 24th, 2015, 11:55
بصورت دستی از هاست اقدام به اپدیت وردپرس کنید
miladdh
July 25th, 2015, 01:51
بصورت دستی اپدیت کنید در صورت اینکه هم قالب رو پیشفرض کنید و افزونه ها رو غیر فعال کنید احتمالا اتوماتیک هم بشه
saeid_e00
July 25th, 2015, 09:17
سلام
به صورت دستی چک کنین ببینین آپدیت میشه یا نه
اگه نشد این مورد رو با هاستینگتون بررسی کنین
SarirHost
July 25th, 2015, 17:21
احتمالا هاست خود سرویس دهنده شما از AutoInstaller هایی مثلا Installatron یا softaculous استفاده می کرده به همین دلیل اتوماتیک آپدیت میشده.
kool
July 25th, 2015, 21:50
معمولا اتوماتیک نصب میشه فکر کنم از نسخه 3.7 به اینور.
یا ممکنه آی پی سرور مورد نظر در فایروال سرور جدید مسدود هست و یا ممکنه کد غیرفعال سازی آپدیت اتوماتیک در فایل کانفیگ قرار دادید.
iranhost-staff-141
July 30th, 2015, 04:28
ممکن است دسترسی های لازم(permission) برای اپدیت شدن وردپرس اعمال نشده باشد.
alismt
July 30th, 2015, 15:30
سلام و وقت بخیر
خاصیت و وردپرس بدین صورت است که وقتی اپدیت جدید عرضه کنه به صورت خودکار خودش آپدیت میکنه و برای شما ایمیل میزنه آقا اپدیت شد وردپرست
اگر از نسخه قدیمی استفاده میکنید یه بک آپ از فایل ها و اس کیو ال بگیرید بعد نسخه جدید را دانلود کرده و فایل ها را آپگرید کنید
و چک بفرمایید ببینید در سرورتون چیزی جلوگیری از اپدیت نمیکنه ، مثل فایروالی چیزی
ولی ربطی به هاست نداره تو همه هاست ها باید وردپرس خودکار آپدیت بشه
rezaserver
August 30th, 2015, 16:13
با سلام
حتما چک کنید که آی پی سرور وردپرس در فایروال تون بلاک نشده باشد !
بعنوان مثال: curl https://wordpress.org
تا چند روز پیش این مشکل برای یکی از همکاران بوجود اومده بود که برطرف کردیم.