ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک جهت خروجی گرفتن از یوزر های whmcs

Feizafra
July 23rd, 2015, 20:43
سلام دوستان
یه سایت هاستینگ دارم.میخوام از کاربران خروجی بگیرم به صورت اکسل یا جوره دیگه که ایمیل و شماره تلفن هاشونو داشته باشم.
امکانش هست؟به چه روشی ؟

peym@n
July 23rd, 2015, 21:52
سلام دوستان
یه سایت هاستینگ دارم.میخوام از کاربران خروجی بگیرم به صورت اکسل یا جوره دیگه که ایمیل و شماره تلفن هاشونو داشته باشم.
امکانش هست؟به چه روشی ؟
درود
فکر کنم این امکان با اکسپورت گرفتن از تیبیل یوزیر ها از طریق دیتابیس میشه
موفق باشید

sardarn
July 23rd, 2015, 22:43
سلام

اگه می خواهید اکسل بشه باید ماژول براتون نوشته بشه که می تونم این کار براتون انجام بدهم.وگر نه که می تونید از جدول کاربران اکسپورت بگیرید.

موفق باشید

yeganehha
July 23rd, 2015, 23:20
با سلام
جهت استفاده دیگر دوستان از طریق منو فارسی whmcs راهنمای میکنم
منو گزارش ها سپس more
در صفحه باز شده یکسری دکمه سیاه رنگ هستند که همگی تحت عنوانExports هستند .
روی دکمه clients کلیک کنید .
در صفحه بعد در کادر اول فیلد هایی که می خواهید در خروجی باشد را انتخاب کنید و در کادر بعد هم یک فی ل تر هست که اگر فی ل تر خاصی برای نمایش مد نظر ندارید آن را خالی بگزارید .
سپس ابتدا روی دکمه filter کلیک کرده و پس از نمایش اطلاعات در پایین صفحه روی لینک دریافت فایل csv کلیک کنید

kouroshez
July 23rd, 2015, 23:50
شما باید به phpmyadmin مراجعه کرده و از یوزر ها بکاپ بگیرید همون تیبلش رو اکسپورت کنید کافی هست مشخصات کاربری و... اوکی میشه اما اگر فاکتور ها و سرویس های اون مشتری رو هم میخوایید باید از تیبل های فاکتور ها و سرویس ها هم بکاپ بگیرید

farhadhelix
July 23rd, 2015, 23:56
از داخل sql همونطور که دوستان گفتند export کنید

MihanV
July 24th, 2015, 02:52
از خود whmcs می تونید هر چی رو که میخواین خروجی بگیرین , برید به این آدرس تو مدیریت : admin/reports.php?report=clients