ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به دنبال كار

armin.m
July 24th, 2015, 11:32
با سلام
به دنبال كار به صورت حضوري يا ريموت هستم.
به طور كلي توانايى انجام كار هاى زير را دارا مى باشم:
پشتيبانى هاستينگ، طراحي سايت و اسكريپت، اكتيو و پسيو شبكه، تدريس( سابقه تدريس دارم)
تخصص ها و سوابق:
رتبه اول و سوم در المپياد كامپيوتر(فني و حرفه اي) در دو سال پياپي در سطح استان تهران.
برنامه نويسي حرفه اي php و تخصص در طراحي اسكريپت هاي اختصاصي(تخصص اصلي)
Mysql
Whm - direct admin
Psd to html
طراحي سايت
كانفيگ سرور در سطح متوسط
لينوكس متوسط
شبكه مايروسافت - سيسكو - ميكروتيك
دوربين مداربسته
ضبط مكالمات
آشنا به voip
آشنا به سانترال (پاناسونيك)
زبان انگليسي متوسط
داراي مدارك زير از سايبرتك:
Network +
ccna
ccna security (امنيت)
CEH(امنيت)
Ccnp switch
mcitp

مشخصات فردى
سن ١٨(امسال دانشجو)
ساكن تهران.

با تشكر

nima-s
July 24th, 2015, 13:44
سلام
وضعیت خوبی دارید. بخاطر رتبه المپیاد فکر میکنم بتونید در یکی از آموزشگاه های خصوصی بعنوان معلم شروع به فعالیت کنید. اگر کارتون درست باشه از همین موسسات میتونید برای خودتون شاگرد خصوصی جذب کنید و درامد کلاس خصوصی واقعا خوب و بصرفست.
ضمن اینکه کلی کار دیگه هم هست که میتونید بهش فکر کنید. امیدوارم که صاحبان مشاغلی که در این انجمن فعالیت دارند، به این بنده خدا توجه کنند.
بدرود

majidisaloo1
July 24th, 2015, 15:07
با سلام
خواهشمندیم حقوق پیشنهادی را برای ما ارسال فرمایید
لطفا محل زندگیتون را هم اعلام بکنید
در شهریار امکان فعالیت دارید؟
روز های دانشگاه که معمولا دو روز هست را نیز میتوانیم باهاتون به نحوی کنار بیاییم.

armin.m
July 25th, 2015, 16:24
سلام
وضعیت خوبی دارید. بخاطر رتبه المپیاد فکر میکنم بتونید در یکی از آموزشگاه های خصوصی بعنوان معلم شروع به فعالیت کنید. اگر کارتون درست باشه از همین موسسات میتونید برای خودتون شاگرد خصوصی جذب کنید و درامد کلاس خصوصی واقعا خوب و بصرفست.
ضمن اینکه کلی کار دیگه هم هست که میتونید بهش فکر کنید. امیدوارم که صاحبان مشاغلی که در این انجمن فعالیت دارند، به این بنده خدا توجه کنند.
بدرود
ضمن تشكر از نظرتون؛
اميدوارم شرايط برايم همانطور كه فرموديد باشه.
ممنون.

- - - Updated - - -

با سلام
خواهشمندیم حقوق پیشنهادی را برای ما ارسال فرمایید
لطفا محل زندگیتون را هم اعلام بکنید
در شهریار امکان فعالیت دارید؟
روز های دانشگاه که معمولا دو روز هست را نیز میتوانیم باهاتون به نحوی کنار بیاییم.
پيغام خصوصي ارسال شد.
در محدوده ى صادقيه(غرب تهران) ساكن هستم.