ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند همکار برای وبسایت دانلود

navid2zp
July 22nd, 2015, 16:45
سلام خدمت دوستان

مدتی هست سایت دانلودی راه اندازی کردیم و منابع مورد نیاز اون رو هم تامین کردیم. سایت هم حدود 1000-1200 ای پی ورود داره.
فروشگاه سایت هم مدتی هست راه اندازی شده و در مراحل دریافت نماد هست و توی این مدت هم فروش مناسبی داشته و سود دهی قابل قبولی با توجه به مدت زمان راه اندازی داشته.

در حال حاظر این موارد تامین شده هست :

2 سرور اختصاصی با مجموع 12 ترابایت هارد
سرور مجازی به تعداد کارکنان.
فضای بک آپ (10 ترابایت در حال حاظر)
2 لیچر با پشتیبانی از تمامی هاست ها و سرعت بسیار عالی.
اکانت تورنت های خصوصی مثل IPT, SCC,TD و ... که برای آرشیو و بازی های جدید مورد استفاده قرار میگیره.
قالب خریداری شده.
بک لینک در تعدادی سایت با رتبه بالا.
و ... .

هدف سایت:

در درجه اول هدف سایت جذب کاربر هست. ما قصد نداریم تا به هر روشی از خود سایت به صورت مستقیم درامد کسب کنیم. برنامه ها و پروژه های جانبی بسیاری در آینده در نظر داریم که اکثرا سرویس های مختلفی رو ارائه میدن و درامد مناسبی هم دارند. برای تامین کاربران اون وبسایت هم از این سایت دانلود استفاده خواهیم کرد. همونطور هم که می دونید سایت دانلود معمولا کاربرانی در بخش های مختلف جذب می کنه که دست ما رو برای ایجاد پروژه های مختلف باز خواهد کرد.

شرایط همکاری:

با وجود تامین بودن شرایط لازم نیاز به افرادی داریم که توانایی و فرصت رسیدگی به سایت رو داشته باشند. تحت هیچ شرایطی همکاری کوتاه مدت پذیرفته نمیشه و نیاز به اشخاصی داریم که در این زمینه تجربه داشته باشند و بتونن به صورت بلند مدت با ما همکاری کنند.
در حال حاظر هم اولیت با تامین نیاز های سایت هست که در بخش های زیر نیاز به همکار داریم :
-بازی
-مالتی مدیا
-نرم افزار
-موبایل

دوستان باید در زمینه های مورد نظر تجربه کافی رو داشته باشند. توانایی ارسال پست های اختصاصی و ترجمه شده رو داشته باشند و همینطور امکان ارائه پشتیبانی به کاربران وجود داشته باشه.
امکان همکاری تیمی وجود داشته باشه و بتونن مکمل همدیگه باشند. برای بخش هایی مثل بازی نیاز هست تا بازی ها رو در زمان مناسب و بعد از انتشار روی سایت قرار بدید.
زمان آنلاین مناسبی داشته باشند.
در نهایت هم باید مثل سایرین وظایف خودشون رو درست انجام بدن و با بی مسئولیتی زحمات سایرین رو به تمسخر نگیرند.

دوستانی که شرابط بالا رو دارند از راه های زیر در ارتباط باشند:

ایمیل : navid2zp@gmail.com, info@novadl.com
یاهو: navid2zp@att.net
تلگرام: @Navid2zp
آدرس سایت : novadl.com

ممنون و موفق باشید

Jolge
July 22nd, 2015, 17:55
من 2 تا vps دارم
به تمام ترکر های خصوصی که جدیدترین ریلیزها رو می ذارن دسترسی دارم
و با ریپر ها و همه ریلیزهای جدید آشنایی کامل دارم ( از سال 87 تو کار وارز هستم )
در مورد نحوه پرداخت به ازای پست اگه شرایطی رو دارید بنده با بهترین کیفیت پست ها و با این تضین که هیچ سایت ایرانی زودتر از شما نتونه یه سری بازی ها و انیمیشن ها رو ارائه بده در خدمت هستم

navid2zp
July 22nd, 2015, 22:30
من 2 تا vps دارم
به تمام ترکر های خصوصی که جدیدترین ریلیزها رو می ذارن دسترسی دارم
و با ریپر ها و همه ریلیزهای جدید آشنایی کامل دارم ( از سال 87 تو کار وارز هستم )
در مورد نحوه پرداخت به ازای پست اگه شرایطی رو دارید بنده با بهترین کیفیت پست ها و با این تضین که هیچ سایت ایرانی زودتر از شما نتونه یه سری بازی ها و انیمیشن ها رو ارائه بده در خدمت هستم

با سلام

خیر همونطور که گفتم فقط به دنبال همکار برای بلند مدت هستیم و باید در زمینه مورد نظر نیز تجربه کافی رو داشته باشه

ممنون از شما

mameysam23
July 23rd, 2015, 00:16
بنده می تونم در این زمینه همکاری کنم. و به تشکیل تیم هم علاقه زیادی دارم.

قدرت نویسندگی خوبی هم دارم.

mameysam23@outlook.com

navid2zp
July 24th, 2015, 19:14
بنده می تونم در این زمینه همکاری کنم. و به تشکیل تیم هم علاقه زیادی دارم.

قدرت نویسندگی خوبی هم دارم.

mameysam23@outlook.com

ای دی یاهو رو اد کنید

cloobhaa1
July 25th, 2015, 02:42
سایتتون رو بفرمایید

navid2zp
July 26th, 2015, 16:09
سایتتون رو بفرمایید

شرایطی که گفته شده رو دارید؟

- - - Updated - - -

آپ ...

nightdarkshadows
July 27th, 2015, 01:36
سلام. لازم دونستم این مطلب رو عنوان کنم.

جناب آقای navid2zp از جمله حرفه ای های نویسندگی و وب مسترهای خوب سایت های دانلودی هستن. اگرچه ایشون من رو نمیشناسن و جایی با هم به صورت مستقیم همکاری نداشتیم، اما من آمار کارهای ایشون رو دارم و فقط صرفاً به خاطر تقدیر از اشخاصی مثل ایشون که به وب سایت های فارسی در زمینه دانلود کمک کردن این متن رو ارسال می کنم. من خودم 8 ساله نویسنده (اگر حمل بر خودستایی نباشه حرفه ای) هستم و با اکثر افرادی که در سایت های معتبر دانلودی کار کردن آشنا هستم. اهل کار در چند سایت نبودم و معمولاً پایبند یک سایت بودم. خودم سایت داشتم و ادمین اصلی سایت ArmanDownload.com بودم که بنا به دلایلی فعالیتش متوقف شد.

برای اطمینان خاطر دوستانی که قصد همکاری با ایشون رو دارم میگم، کار آقا نوید خیلی حرفه ای هست و ایشون به قول معروف دود چراغ خوردن تو این راه! واقعاً اگر مایل به شروع یک بیزینس در زمینه سایت های دانلود هستید این موقعیت رو از دست ندید دوستان.

آقا نوید، واقعاً میگم... واقعاً مایل هستم که در چنین سایتی و دقیقاً با همین شرایطی که شما گفتید باهاتون همکاری کنم... اما افسوس که بیش از حد سرم شلوغ هست و قادر به همکاری با شما نیستم.

سایت شما رو هم دیدم. آدرسش رو امثال من به راحتی می تونن پیدا کنن. توی همین متنتون هم واضحاً اشاره کردید به آدرس سایتتون. باید بگم کیفیت مطالب سایت، قالب شیک و پر سرعت و سبک حرفه ای نگارشی و ... بسیار در سطح بالایی هست و این سایت پتانسیل کسب قرار گیری در بهترین جایگاه ها رو داره. به هر حال براتون آرزوی موفقیت می کنم و برای دوستانی که مایل هستن پیشنهاد می کنم این فرصت رو غنیمت بشمارن.

امیدوارم این صحبت ها رو کسی اسپم برداشت نکنه. قصد بنده تقدیر از آقا نوید و تیم سایت نوا هست و همچنین راهنمایی دوستان.

با تشکر

navid2zp
July 28th, 2015, 12:03
سلام. لازم دونستم این مطلب رو عنوان کنم.

جناب آقای navid2zp از جمله حرفه ای های نویسندگی و وب مسترهای خوب سایت های دانلودی هستن. اگرچه ایشون من رو نمیشناسن و جایی با هم به صورت مستقیم همکاری نداشتیم، اما من آمار کارهای ایشون رو دارم و فقط صرفاً به خاطر تقدیر از اشخاصی مثل ایشون که به وب سایت های فارسی در زمینه دانلود کمک کردن این متن رو ارسال می کنم. من خودم 8 ساله نویسنده (اگر حمل بر خودستایی نباشه حرفه ای) هستم و با اکثر افرادی که در سایت های معتبر دانلودی کار کردن آشنا هستم. اهل کار در چند سایت نبودم و معمولاً پایبند یک سایت بودم. خودم سایت داشتم و ادمین اصلی سایت ArmanDownload.com بودم که بنا به دلایلی فعالیتش متوقف شد.

برای اطمینان خاطر دوستانی که قصد همکاری با ایشون رو دارم میگم، کار آقا نوید خیلی حرفه ای هست و ایشون به قول معروف دود چراغ خوردن تو این راه! واقعاً اگر مایل به شروع یک بیزینس در زمینه سایت های دانلود هستید این موقعیت رو از دست ندید دوستان.

آقا نوید، واقعاً میگم... واقعاً مایل هستم که در چنین سایتی و دقیقاً با همین شرایطی که شما گفتید باهاتون همکاری کنم... اما افسوس که بیش از حد سرم شلوغ هست و قادر به همکاری با شما نیستم.

سایت شما رو هم دیدم. آدرسش رو امثال من به راحتی می تونن پیدا کنن. توی همین متنتون هم واضحاً اشاره کردید به آدرس سایتتون. باید بگم کیفیت مطالب سایت، قالب شیک و پر سرعت و سبک حرفه ای نگارشی و ... بسیار در سطح بالایی هست و این سایت پتانسیل کسب قرار گیری در بهترین جایگاه ها رو داره. به هر حال براتون آرزوی موفقیت می کنم و برای دوستانی که مایل هستن پیشنهاد می کنم این فرصت رو غنیمت بشمارن.

امیدوارم این صحبت ها رو کسی اسپم برداشت نکنه. قصد بنده تقدیر از آقا نوید و تیم سایت نوا هست و همچنین راهنمایی دوستان.

با تشکر

ممنون
لطف دارید شما

ایشالا در آینده افتخار همکاری با شما رو هم داشته باشم

navid2zp
August 27th, 2015, 16:47
دوستان به دلیل این که کار ها زیاد هست به یک نفر دیگه هم نیاز داریم ...

- - - Updated - - -

آپ ...

اشکان
August 27th, 2015, 20:14
سلام
جناب این موارد رو اگر میشه توضیح بدید
سرور هاتون اسپانسری هست یا هزینش بین شرکا تقسیم می شه؟
وظیفه همکار یا شریک اینه که پاسخ گویی کاربرا و بروز کننده سایت باشه درسته؟حداقل یا حداکثری داره؟مثلا حداقل روزی 5 مطلب بزنه یا ....
با توجه به این که خیلی جدی دارن سایت های فروش و دانلود بازی رو فی ل تر می کنن ، از این نظر فکری کردید؟
اگر میشه یک سری از برنامه های سایت رو که قصد پیاده سازیش رو دارید به همراه ادرس سایت بفرستید

navid2zp
August 27th, 2015, 20:30
سلام
جناب این موارد رو اگر میشه توضیح بدید
سرور هاتون اسپانسری هست یا هزینش بین شرکا تقسیم می شه؟
وظیفه همکار یا شریک اینه که پاسخ گویی کاربرا و بروز کننده سایت باشه درسته؟حداقل یا حداکثری داره؟مثلا حداقل روزی 5 مطلب بزنه یا ....
با توجه به این که خیلی جدی دارن سایت های فروش و دانلود بازی رو فی ل تر می کنن ، از این نظر فکری کردید؟
اگر میشه یک سری از برنامه های سایت رو که قصد پیاده سازیش رو دارید به همراه ادرس سایت بفرستید

سلام
خیر هزینه ها توسط ما تامین میشه
شخصی هم که برای مدیریت سایت در نظر داریم کارش بروز کردن سایت هست. این حداقل یا حداکثرتون هم از جمله جمله هایی هست که نشون میده شخص مربوطه در نظر داره تا از زیر کار در بره و فقط بگه یک کاری کردم و سهمش رو بگیره . در طول بازی هر بازی جدید منتشر بشه باید داخل سایت قرار بگیره ( چه 1 بازی چه 10 بازی و بسیار هم مهم هست چون محوریت اصلی سایت همین مورد هست). شخصی که می خواد کار کنه قرار نیست برای حد و مرز مشخص بشه که چند پست قرار بده. شما فکر می کنید با 1 پست نتیجه میگیرید خوب مشکلی نیست ولی مسئولیتش با شما هست چون توی بروز رسانی محتویات سایت به عهده شما خواهد بود و اگر در این زمینه به اندازه سایرین زحمت نکشید خوب بدون شک دلیل برای همکاری وجود نداره. فردی که به فکر خودش نباشه خوب بدون شک کمکی هم به سایرین نمیکنه. غیر از این هست؟

خیر دوست عزیز قرار نیست جمع کنند.
بنده 5 سال سابقه کاری دارم و هر سال این حرف ها بوده.
جمع شدن سایت های بازی فاجعه ای براشون خواهد بود که هیچگاه چنین ریسکی رو نمیپذیرند. همونطور که جمع شدن سایت های فیلم براشون مشکل ساز شد و خودتون دارید میبینید چه اتفاقی افتاده.
برای فروش هم مراحل کسب نماد در حال انجام هست که خوب البته فروشگاه جزو خارجی بخش هست و اگر هم نباشه ما ضرر می کنیم نه شما.
منظور از این که برنامه هاتون رو اعلام کنید چی هست دوست عزیز؟ متوجه منظور شما نمیشم واقعا.
شما ایده ها و برنامه هاتون رو پابلیک می کنید آیا؟
اگر به صورت جدی قصد همکاری دارید لطفا سوالات خاص رو از راه های خصوصی بپرسید چون اینجا امکان توضیح دادن وجود نداره.

xwoman2
August 27th, 2015, 21:15
دوست عزیز
آدرس سایتتون رو اگر امکانش هست بدید(چه اینجا چه پیغام خصوصی).نه برای همکاری.بلکه برای اینکه یه استفاده ای ببریم از سایتتون.چون در ایران یه منبع درست حسابی برای گیم ندیدم تا به حال.
موفق باشید

اشکان
August 27th, 2015, 21:20
سلام
خیر هزینه ها توسط ما تامین میشه
شخصی هم که برای مدیریت سایت در نظر داریم کارش بروز کردن سایت هست. این حداقل یا حداکثرتون هم از جمله جمله هایی هست که نشون میده شخص مربوطه در نظر داره تا از زیر کار در بره و فقط بگه یک کاری کردم و سهمش رو بگیره . در طول بازی هر بازی جدید منتشر بشه باید داخل سایت قرار بگیره ( چه 1 بازی چه 10 بازی و بسیار هم مهم هست چون محوریت اصلی سایت همین مورد هست). شخصی که می خواد کار کنه قرار نیست برای حد و مرز مشخص بشه که چند پست قرار بده. شما فکر می کنید با 1 پست نتیجه میگیرید خوب مشکلی نیست ولی مسئولیتش با شما هست چون توی بروز رسانی محتویات سایت به عهده شما خواهد بود و اگر در این زمینه به اندازه سایرین زحمت نکشید خوب بدون شک دلیل برای همکاری وجود نداره. فردی که به فکر خودش نباشه خوب بدون شک کمکی هم به سایرین نمیکنه. غیر از این هست؟

خیر دوست عزیز قرار نیست جمع کنند.
بنده 5 سال سابقه کاری دارم و هر سال این حرف ها بوده.
جمع شدن سایت های بازی فاجعه ای براشون خواهد بود که هیچگاه چنین ریسکی رو نمیپذیرند. همونطور که جمع شدن سایت های فیلم براشون مشکل ساز شد و خودتون دارید میبینید چه اتفاقی افتاده.
برای فروش هم مراحل کسب نماد در حال انجام هست که خوب البته فروشگاه جزو خارجی بخش هست و اگر هم نباشه ما ضرر می کنیم نه شما.
منظور از این که برنامه هاتون رو اعلام کنید چی هست دوست عزیز؟ متوجه منظور شما نمیشم واقعا.
شما ایده ها و برنامه هاتون رو پابلیک می کنید آیا؟
اگر به صورت جدی قصد همکاری دارید لطفا سوالات خاص رو از راه های خصوصی بپرسید چون اینجا امکان توضیح دادن وجود نداره.
پ.خ دادم جناب

navid2zp
August 29th, 2015, 16:25
دوست عزیز
آدرس سایتتون رو اگر امکانش هست بدید(چه اینجا چه پیغام خصوصی).نه برای همکاری.بلکه برای اینکه یه استفاده ای ببریم از سایتتون.چون در ایران یه منبع درست حسابی برای گیم ندیدم تا به حال.
موفق باشید

ارسال شد

- - - Updated - - -

آپ ...

GOD
August 29th, 2015, 16:58
استارتر محترم
لطف کنید ادرس سایتتون رو داخل پست اول قرار بدید

navid2zp
August 30th, 2015, 16:31
استارتر محترم
لطف کنید ادرس سایتتون رو داخل پست اول قرار بدید
اضافه شد

- - - Updated - - -

دوستان جزئیات بیشتر به همراه شرایط و توضیحات کاملتر در پست اول قرار گرفت.

MAHDITX
August 30th, 2015, 16:34
سایت های دانلود بازی معمولا فیل میشن چون مجاز نیستن بازی ها،فکر اینجاشو کردید؟

navid2zp
August 30th, 2015, 16:45
سایت های دانلود بازی معمولا فیل میشن چون مجاز نیستن بازی ها،فکر اینجاشو کردید؟

خیر دوست عزیز چنین چیزی نیست.
بنده سالهاست در این زمینه فعالیت می کنم و هیچوقت مشکلی نبوده
هر بازی ای مشکل داشته باشه اخطار حذف اون ارسال میشه و از روی سایت هم حذف میشه.
قرار باشه هر سایتی که بازی بزاره ***** بشه دانلود ها هم باید ***** باشه

MAHDITX
August 30th, 2015, 16:47
خیر دوست عزیز چنین چیزی نیست.
بنده سالهاست در این زمینه فعالیت می کنم و هیچوقت مشکلی نبوده
هر بازی ای مشکل داشته باشه اخطار حذف اون ارسال میشه و از روی سایت هم حذف میشه.
قرار باشه هر سایتی که بازی بزاره ***** بشه دانلود ها هم باید ***** باشه

خب اونا کمتر میزارن،من خیلی شنیده بودم از اونایی که سایت داشتن به خاطر همین گفتم،سایت http://ebazi.org/ هم پرسیدم گفتن اگه بازی مجوز نداشته باشه پخشش ممنوعه،خیلی از بازی ها هم مجوز ندارن

navid2zp
August 31st, 2015, 17:14
خب اونا کمتر میزارن،من خیلی شنیده بودم از اونایی که سایت داشتن به خاطر همین گفتم،سایت http://ebazi.org/ هم پرسیدم گفتن اگه بازی مجوز نداشته باشه پخشش ممنوعه،خیلی از بازی ها هم مجوز ندارن

منظور فروش هست
بازی ها پس از بررسی ایمیل میشند برای حذف
همیشه اینطور بوده
همیشه هم فروشگاه های بدون مجوز ***** شدند
چیز جدیدی نیست

- - - Updated - - -

آپ ...

amir5612
September 1st, 2015, 11:43
سلام
شما رو اد کردم
لطفا Accept کنید
آی دی من : heatleap

navid2zp
September 2nd, 2015, 13:53
سلام
شما رو اد کردم
لطفا Accept کنید
آی دی من : heatleap

accept شدید
آنلاین نبودید.
چند سوال ازتون پرسیدم

- - - Updated - - -

آپ ...

ahmadjanam98
September 2nd, 2015, 16:08
نوید جان ادد کردم چند تاسوال هم پرسیدم . ممنون میشم جواب بدید . منتظرم .

navid2zp
September 2nd, 2015, 22:23
نوید جان ادد کردم چند تاسوال هم پرسیدم . ممنون میشم جواب بدید . منتظرم .

اد شدید ولی از ظهر تا حالا نیستید.

دوستان اگر وقت ندارید چرا درخواست همکاری میدید
3 مورد از دوستان پیام دادن حتی یک مورد به توافق رسیدیم و بعد دیگه میرن و پیداشون نیست.
یک مقدار برای طرف مقابل و هزینه ای که داره براتون می کنه ارزش قائل بشید لطفا

navid2zp
September 3rd, 2015, 13:37
درصورتی که سرور مجازی خودتون در اختیارم قرار بدید مشکلی نداره!
برای بحث و مکاتبه بیشتر میتونید آیدی تلگرام بنده رو ادد فرمایید
no0ob

شما ظاهرا با خودتون مشکل دارید دوست عزیز.
ادبتون هم واقعا جای تاسف داره
موفق باشید

Jolge
September 3rd, 2015, 14:01
قضدم اسپم نیست فقط خواستم بگم نمی دونم چرا این صفحه رو لود کردم برای خودش از این پست (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=146715&p=1397994&viewfull=1#post1397994) تشکر کرد از سمت من
من هدفم تشکر از این پست نبود
ببخشید اگه اسپم شد

navid2zp
September 4th, 2015, 14:11
آپ ...