توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست میزبانی برای تعداد 10 دامنه
m-r-r
July 22nd, 2015, 13:33
سلام دوستان؛ برای تعداد حدودی 10 دامنه، نیاز به میزبانی وب دارم.
هر کدوم از سایت ها پلت فرم متفاوتی دارن از .net گرفته تا php ؛
ظرفیت مورد نیاز هر سایت هم بین 100 مگابایت هست تا حدود یک گیگابایت،
نرخ تبادل داده روی اونها هم یکی زیاد و یکی کمتر هست؛
ترافیک و فشار در حال حاضر اونقدر ها زیاد نیست که تهیه VPS توجیه پذیر باشه؛ به همین دلیل بدنبال یک میزبان مناسب هستیم که:
5 گیگابایت فضا بهمون اختصاص بده،
تعداد دامنه های قابل اتصال حداقل 10 دامنه باشه،
به ازای هر دامنه حداقل 15 زیر دامنه (SubDomain) بتونیم داشته باشیم،
همزمان بتونیم دیتابیس های SQL Server و My SQL داشته باشیم، و بالطبع؛ بتونیم PHP و ASP رو در کنار هم داشته باشیم.
اگر امکان تست یک ماهه هم میسر باشه که چه بهتر.
دوستان عزیز لطفا پیشنهادهاشون رو بفرمایند.
متشکرم.
- - - Updated - - -
یه موضوع دیگه که خیلی مهمه برامون، دسترسی داشتن به دیتابیس هست؛ در حاضر از GoDaddy میزبانی Ultimate دارم؛ منتهی به دلایل امنیتی خودشون؛ اجازه دسترسی مستقیم به دیتابیس (مثلا import/export) رو نمیده و یجورایی دیتابیس SQL Server شما ایزوله هست، به عبارت دیگه با ابزار هایی مثل Management Studio نه میشه بهش چیزی اضافه کرد و نه میشه ازش استخراج داشت.
persianws
July 22nd, 2015, 13:49
سرورهای میزبان وردپرس (زیر مجموعه شرکت توسعه وب آریا - ش.ث 21323) بصورت کولوکیشن در رک اختصاصی شرکت توسعه وب آریا، در دیتاسنتر M247 واقع در شهر منچستر انگلستان قرار دارند. هماکنون مفتخريم که توانستهايم با ارائهي سرويسهايي باکيفيت مطلوب رضايت خاطر مشتريانمان را کسب نماييم ...
هاست حجمی 5 گیگابایت
فضا: 5 گیگابایت
پهنای باند: 150 گیگابایت ماهانه
سایر امکانات: نامحدود
کنترل پنل: دایرکت ادمین
زمان تحویل: بلافاصله پس از پرداخت
12,500 تومان ماهانه
125,000 تومان سالانه
شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com (http://www.mobinhost.com/)
ارائه دهنده سرور اختصاصی , سرور مجازی , هاست سی پنل , هاست دایرکت ادمین , ارائه دامنه ملی و بین المللی, مدیریت و کانفیگ سرور , صدور لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین
(ارائه هاست سی پنل از ایران انگلستان آمریکا کانادا آلمان فرانسه هلند) 7 کشور
نماینده رسمی رد استیشن انگلستان برای نمایش لینک نمایندگی اینجا کلیک کنید (https://my.redstation.com/partners/mobinhost.aspx)
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
هاست اشتراکی Cpanel (ارائه هاست سی پنل از ایران-انگلستان-آمریکا-کانادا-آلمان-فرانسه-هلند) 7 کشور
مناسب میزبانی سایت شما (وردپرس - جوملا - نیوک - PHP - نصب انواع اسکریپت و CMS ها و...)
- هاست سی پنل - 50 مگابایت ( ترافیک ماهانه 5 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 15000 تومان )
- هاست سی پنل - 100 مگابایت ( ترافیک ماهانه 10 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 20000 تومان )
- هاست سی پنل - 200 مگابایت ( ترافیک ماهانه 20 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 30000 تومان )
- هاست سی پنل - 500 مگابایت ( ترافیک ماهانه 50 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 40000 تومان )
- هاست سی پنل - 1 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 70 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 50000 تومان )
- هاست سی پنل - 2 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 100 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 80000 تومان )
هاست پر بازدید Cpanel
مناسب سایت های پر بازدیدی و بلاگی و سایت های شرکتی , مناسب برای انواع CMS ها
- هاست پر بازدید سی پنل - 5 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 200 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 30000 تومان ) هاست پر بازدید
- هاست پر بازدید سی پنل - 10 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 300 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 55000 تومان ) هاست پر بازدید
- هاست پر بازدید سی پنل - 20 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 500 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 100000 تومان ) هاست پر بازدید
ما برای تمام مشتریان 10 دقیقه مشاوره رایگان داریم و تماس تلفنی را هم ما با شما برفرار می کنیم و این جزو سرویس مبین هاست می باشد
در صورت تمایل از دو طریق درخواست تماس مشاوره رایگان را برای ما ارسال کنید تا همکاران بحش فروش با شما تماس برفرار کننند
1. در سایت تیکت باز کنید و درخواست مشاوره دهید
2. به ایمیل Admin@mobinhost.com یک ایمیل ارسال کنید و درخواست مشاوره رایکان را برای ما ارسال کنید
3. یک اس ام اس به شماره 09191889367 ارسال و درخواست مشاوره رایگان را در متن اس ام اس ارسال کنید
----------------------------------------------------------------------------------------
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
ساعت کار: شنبه تا پنجشنبه 9 صبح تا 12 شب
جمعه تیکت و تلفن همراه
ارتباط با بخش فروش : http://my.mobinhost.com/contact.php
m-r-r
July 22nd, 2015, 14:40
فکر میکنم اصلا مطالعه نفرمودید درخواست بنده رو، یا شاید من متوجه نشدم؛
در هیچ یک از این دو پیشنهاد، در خصوص پشتیبانی و میزبانی asp صحبتی نشده !
MOJTABA005
July 22nd, 2015, 15:02
درود در یاهو با بنده در تماس باشید
info.luxserver
برای هاست تست
ourweb
July 22nd, 2015, 15:03
برای میزبانی لینوکس از ایران در خدمت هستیم با کنترل پنل سی پنل
http://irhosting24.com/%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/
در مورد هاست ویندوز فعلا این قابلیت رو نداریم که ارائه بدیم ولی لینوکس رو اگر خواستید میتوانیم بهتون ارائه بدهیم .
masterphp
July 22nd, 2015, 19:40
جهت این قابلیت هایی که فرمودین ایران هاست رو پیشنهاد میکنم به آدرس http://www.iranhost.com/
هاست ویندوز با قابلیت همزمان php و asp دارن و همچنین
دیتابیس های SQL Server و My SQL
dark_7qe
July 23rd, 2015, 10:24
سلام در خدمتیم
امکانات نا محدود
http://amniran.org/cart.php?gid=13
royl
July 23rd, 2015, 10:29
باسلام
باتوجه به درخواستی که شما دارید این امکان باید در هاست های جداگانه باشه
یعنی یکی از هاست هاتون ویندوز باشه و یکی لینوکس
یا یک سایت در لحظه از دو زبان برنامه نویسی استفاده میکنه؟
سرویس لینوکس رو برای پردازش php در خدمت هستیم
برای مشاوره لطفا با ما تماس بگیرید
www.royaldata.org
بااحترام
Woshka
July 23rd, 2015, 10:30
ترافیک و فشار در حال حاضر اونقدر ها زیاد نیست که تهیه VPS توجیه پذیر باشه؛ به همین دلیل بدنبال یک میزبان مناسب هستیم که:
همزمان بتونیم دیتابیس های SQL Server و My SQL داشته باشیم، و بالطبع؛ بتونیم PHP و ASP رو در کنار هم داشته باشیم.
متشکرم.
- - - Updated - - -
یه موضوع دیگه که خیلی مهمه برامون، دسترسی داشتن به دیتابیس هست؛ در حاضر از GoDaddy میزبانی Ultimate دارم؛ منتهی به دلایل امنیتی خودشون؛ اجازه دسترسی مستقیم به دیتابیس (مثلا import/export) رو نمیده و یجورایی دیتابیس SQL Server شما ایزوله هست، به عبارت دیگه با ابزار هایی مثل Management Studio نه میشه بهش چیزی اضافه کرد و نه میشه ازش استخراج داشت.
شما فقط باید سرور ویندوزی تهیه کنید
آیا داخل ایران نیاز دارید یا خارج از ایران
مایلید یک سرور مجازی برای اینکار داشته باشید
m-r-r
July 23rd, 2015, 10:50
شما فقط باید سرور ویندوزی تهیه کنید
آیا داخل ایران نیاز دارید یا خارج از ایران
مایلید یک سرور مجازی برای اینکار داشته باشید
دقیقا بله، بنده هم هاست ویندوزی نیاز دارم که از PHP و MySQL پشتبیانی کند.
باطبع چون عمده کاربران ایرانی هستند، اگر قیمت ایران مناسب باشه، ترجیحمون به هاست ایرانی هست.
jaheshserver
July 23rd, 2015, 11:04
سرور مجازی از ایران_ آسیاتک از ماهانه 50 هزار تومان موجود است . امکان ارائه هارد ssd هم برای میزبانی پرسرعت هاست هست
m-r-r
July 23rd, 2015, 11:20
کاش دوستان عزیز، بجای درج تبلیغات، درخواست رو مطالعه میکردن !
سرور مجازی 50 هزارتومانی، بدرد میزبانی یک وبسایت هم نمیخوره دوست عزیز ! ضمنا، عرض شد خدمتتون اونقدر ترافیک نداریم که تهیه سرور مجازی توجیه داشته باشه.
jaheshserver
July 23rd, 2015, 11:29
کاش دوستان عزیز، بجای درج تبلیغات، درخواست رو مطالعه میکردن !
سرور مجازی 50 هزارتومانی، بدرد میزبانی یک وبسایت هم نمیخوره دوست عزیز ! ضمنا، عرض شد خدمتتون اونقدر ترافیک نداریم که تهیه سرور مجازی توجیه داشته باشه.
شما باید سرور مجازی تهیه کنید و روی ویندوز کانفیگ های لازم رو انجام بدید و سایت هاتون رو بالا بیارید.
بعید میدونم هاستی که شما دنبالش هستید دوستان داشته باشند و چون گفته بودید سرور مجازی هم اگر باشه اوکیه من افر سرور مجازی رو دادم.
سرور مجازی با رم 2 گیگ و 1 هسته سی پی یو انهم با هارد ssd به راحتی 20-30 سایت سبک را میزبانی می کند !
من قیمت سرور مجازی ایران رو دادم امکان ارائه سرور از رپیدسوییچ انگلستان و فرانسه با قیمت های مناسب تر هم هست. ( از فرانسه شروع قیمت از 21 هزار تومان )
باز هم صبر کنید شاید همکاران هاست ویندوزی داشته باشند اما اگر نبود بهترین کار همان خرید سرور مجازی هست
m-r-r
July 23rd, 2015, 11:38
ممنونم؛ امکان ارائه تست میسر هست ؟
jaheshserver
July 23rd, 2015, 11:54
مشکلی نیست از طریق تیکت در سایت یا چت انلاین در تماس باشید
royl
July 23rd, 2015, 12:04
باسلام و عرض ادب دوباره
با توجه به اینکه در پست های قبلی هدفتون هاست بود ولی مثل اینکه سرور مجازی رو هم ترجیح میدید
سرور مجازی با رم 2 گیگ ماهانه 44 هزار تومان رو در خدمت شما هستیم
کیفیت سرویس فوق کاملا تضمینی می باشد
و امکان تست نیز براتون فعال هست
بر روی سرور مجازی می توان ویندوز نصب کرد پردازش های مورد نیاز شما رو انجام بده
www.royaldata.org
بااحترام
aligoli
July 23rd, 2015, 23:49
متشکرم.
- - - Updated - - -
سبد خرید - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان (http://www.my.hezarnevis.ir/cart.php?gid=63)
mehrshad.ho
July 24th, 2015, 01:28
http://nikserver.com/host-linux.html
http://nikserver.com/images/click1.gif سرور میزبانی وب لینوکس نـیـک سـرور با سیستم عامل Centos و معماری 64 بیتی، بر روی پردازنده های 8 هسته ای Intel® Xeon® E3-1245 و هارد پر سرعت کلاس اینترپرایس نگه داری می شود، این سرور در یکی از پیشرفته ترین دیتا سنتر های اروپایی، در کشور آلمان واقع شده و به صورت شبانه روزی توسط مهندسین و تکنسین های مجرب و سیستم های مانیتورینگ سرور مورد نظارت و پشتیبانی قرار دارد.
آیا میتونم یک سرور مجازی بگیرم + پنل Cpanel که خودم مدیریت هاست ها رو داشته باشم ؟
یه جورایی شبیه به فروش و هاستینگ، با این تفاوت که خودم بشم مشتری خودم؛ بتونم به ازای هر دومین یه هاست تعریف کنم، هر زمان خواستم منابع و مشخصات هر میزبانی رو تغییر بدم ؟
- - - Updated - - -
دوستان عزیزی پیام خصوصی ارسال کرده بودن، ازشون صمیمانه تشکر و عذرخواهی میکنم، من دسترسی پاسخ ندارم...
روی سرور مجازی میخوام حتما بتونم ASP و PHP بصورت همزمان سرویس دهی بشه.
farmanrava
July 25th, 2015, 23:49
متشکرم.
- - - Updated - - -
با سلام و احترام
از OVH آمریکا در خدمت شما هستیم دوست من ، خوشحال میشیم که به تایپیک ما سر بزنید :53:
ایــــران ســـرور دارای نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت __ با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی __ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی __ ثبت شده در ستاد ساماندهی __ طرف قرارداد با بانک های ملت ، ملی ، سامان و فن آوا کارت در خدمت شماست
با تمام موارد ذکر شده در خدمت شما هستیم ، لطفا به تایپیک ما سر بزنید لیست برخی از سایت های پر بازدید و حجیم که روی سرور هستند در تایپیک موجود میباشد
هاست میزبانی وب در 4 پکیج
ارزان ، استاندارد ، حرفه ای ، پر بازدید (اختصاصی)
تمام سرور ها و پلان ها به صورت کلود میباشند
تمامی امکانات نامحدود در پنل استاندارد ، حرفه ای و پر بازدید
تخفیف 20 % برای سفارش های سالانه و ماهانه مختص کاربران ارجمند وب هاستینگ تالک
شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه
کد تخفیف : WHToff
تایپیک جدید ایران سرور : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆ (http://www.webhostingtalk.ir/f20/117414/)
تایپیک قبلی ایران سرور : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆ (http://www.webhostingtalk.ir/f20/106635/)
تایپیک تخفیف ایران سرور : ▆▇ ایران سرور •••◄ 35 درصد تخفیف نوروزی ►••• مناسب برای سفارش جدید ، ارتقا و تمدید ▇▆ (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=138021)
در این تایپیک لیست برخی از مشتریان ، سخنان برخی از مشتریان در مورد ایران سرور ، لیست امکانات ویژه ، مشخصات سرور و... موجود میباشد
بهترین نیستیم اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
خرید هاست ، سرور مجازی | ایران سرو (http://WwW.IrServerCo.Ir)ر