PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دامنه بین دو ریسلر در ریسلو

alishadmehr
July 21st, 2015, 19:35
سلام

میخوام دامنه بین دو ریسلر در ریسلو منتقل کنم ، تاپیک های زیادی خوندم یکی دو تاشون نوشتند که شامل هزینه میشه اما دامنه یک سال تمدید نمیشه !؟ درسته یا مثل بقیه یک سال تمدید میشه ؟

iwpanel
July 21st, 2015, 20:14
سلام

میخوام دامنه بین دو ریسلر در ریسلو منتقل کنم ، تاپیک های زیادی خوندم یکی دو تاشون نوشتند که شامل هزینه میشه اما دامنه یک سال تمدید نمیشه !؟ درسته یا مثل بقیه یک سال تمدید میشه ؟
سلام
انتقال در resello به resello شامل هزینه نمیشه

In-God-We-Trust
July 21st, 2015, 20:18
انتقال درون شبکه چه در ریسللو چه در دیسلر کلاب هزینه ای نداره اما دامنه تمدید نمیشه

alishadmehr
July 21st, 2015, 20:34
سلام
انتقال در resello به resello شامل هزینه نمیشه

انتقال درون شبکه چه در ریسللو چه در دیسلر کلاب هزینه ای نداره اما دامنه تمدید نمیشه

خوبه چون تو همین انجمن یکی از بچه ها نوشته بود که هزینه ثبت رو بر میدارن ولی تمیدید نمیکنن ، منم تعجب کردم اینو خوندم ! وگرنه که مشکلی با هزینه انتقال ( + تمدید یک ساله ) نیست.

از همون روش کد انتقال باید اقدام بشه درسته ؟

iwpanel
July 21st, 2015, 20:40
خوبه چون تو همین انجمن یکی از بچه ها نوشته بود که هزینه ثبت رو بر میدارن ولی تمیدید نمیکنن ، منم تعجب کردم اینو خوندم ! وگرنه که مشکلی با هزینه انتقال ( + تمدید یک ساله ) نیست.

از همون روش کد انتقال باید اقدام بشه درسته ؟

بله همون کد انتقال ولی خوب برای انتقال هم مشتری ضرر نمیکنه فقط یکسال شارژ میشه

a.e
July 21st, 2015, 22:17
انتقال در ریسلو شامل هزینه نمی باشد اما با توجه به سیاست های برخی شرکت ها انتقال نیز شامل هزینه می باشد که البته با توجه به هزینه دریافت شده دامنه شما نیز به مدت یک سال تمدید میشود.

alishadmehr
July 21st, 2015, 23:01
انتقال در ریسلو شامل هزینه نمی باشد اما با توجه به سیاست های برخی شرکت ها انتقال نیز شامل هزینه می باشد که البته با توجه به هزینه دریافت شده دامنه شما نیز به مدت یک سال تمدید میشود.

منظورتون از شرکتها ، شرکتهای ایرانیست ؟ ( در مورد شرکتهای خارجی اطلاع دارم که انتقال بین دو رجیسترار شامل هزینه یک سال ثبت دامنه میشه )

بنده اکانت مستقیم دارم و منظورم از انتقال بین یک اکانت یا ریسلر مستقیم ریسلو به یک اکانت یا ریسلر مستقیم ریسلو دیگه بود که باتوجه به توضیحات دوستان متوجه شدم نه هزینه ای داره و نه تمدید میشه. که با توجه به جستجوهایی که کردم متوجه شدم قبلا این امکان در این رجیسترار نبوده یا با مشکل مواجه بوده.

a.e
July 21st, 2015, 23:38
در صورتی که به صورت مستقیم پنل در ریسلو را دارا می باشید مسلماً هزینه ایی نخواهد داشت.