ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاثیر این کار در سرور هاست

samaserver
July 21st, 2015, 10:51
اگر یک سرور داشته باشیم که 2 تا هارد داشته باشه و بخش فایل ها روی یک هارد و دیتابیس ها بره روی هارد بعدی این کار چه تاثیر قابل توجهی در سرور داره ؟

servernab
July 21st, 2015, 10:53
اگه هارد ها ساتا باشن تاثیر داره و سرعت بیشتر میشه اما اگر هارد ها اس اس دی هستن فرقی نداره

OmidX
July 21st, 2015, 10:53
اگر یک سرور داشته باشیم که 2 تا هارد داشته باشه و بخش فایل ها روی یک هارد و دیتابیس ها بره روی هارد بعدی این کار چه تاثیر قابل توجهی در سرور داره ؟

اگر هارد دوم شما ssd باشه و دیتابیس بروی آن قرار بگیره ، تاثیر قابل توجه خواهد بود ... در غیر اینصورت تفاوت محسوس است .

samaserver
July 21st, 2015, 10:56
اگر هارد دوم شما ssd باشه و دیتابیس بروی آن قرار بگیره ، تاثیر قابل توجه خواهد بود ... در غیر اینصورت تفاوت محسوس است .

هر 2 هارد ساده هستند سری اینترپرایس از کانادا

hamid.soltani92
July 21st, 2015, 11:00
هر 2 هارد ساده هستند سری اینترپرایس از کانادا
سلام.
نمیشه به صورت قطعی در این مورد نظر داد. بستگی به عوامل زیادی داره.
مثلا وب‌سرور آپاچی به دلیل مسائل read-lock و ... ، درگیری بیشتری در هارد نسبت به nginx ایجاد می‌کنه.
انجین‌های دیتابیس هم به همین صورت تفاوت در ایجاد درگیری روی هارد دارند.
ممکنه شما نتونید از کلِ ظرفیت یک هارد استفاده کنید. در این صورت جدا کردن دیتابیس و فایل‌های وبسایت تاثیر مثبتی نخواهد داشت.
ارادتمند.

samaserver
July 21st, 2015, 11:09
یعنی اگر فایل روی هارو اول و دیتابیس ها بره روی هارد دیگه هیچ تاثیری روی عملکرد هارد ها و افزایش لود سایت یا کاهش فشار هارد ها نداره ؟

hamid.soltani92
July 21st, 2015, 11:10
یعنی اگر فایل روی هارو اول و دیتابیس ها بره روی هارد دیگه هیچ تاثیری روی عملکرد هارد ها و افزایش لود سایت یا کاهش فشار هارد ها نداره ؟
عرض کردم، بستگی داره.
اگر شما از تمام ظرفیتِ هارد اول استفاده می‌کنید، با انجامِ این کار ۱۰۰٪ تاثیر مثبت دریافت خواهید کرد.

samaserver
July 21st, 2015, 11:15
عرض کردم، بستگی داره.
اگر شما از تمام ظرفیتِ هارد اول استفاده می‌کنید، با انجامِ این کار ۱۰۰٪ تاثیر مثبت دریافت خواهید کرد.

خیر اصلا هارد پر نمیشه
من فقط میخوام فشار خواندن نوشتن روی هر 2 هارد تقسیم بشه که هم عمر هارد بهتر باشه و هم سرعت لود بهتر بشه

hamid.soltani92
July 21st, 2015, 11:16
خیر اصلا هارد پر نمیشه
من فقط میخوام فشار خواندن نوشتن روی هر 2 هارد تقسیم بشه که هم عمر هارد بهتر باشه و هم سرعت لود بهتر بشه
منظور از ظرفیت، حجمِ هارد دیسک نبود؛ میزان درگیری هارد و فشارِ روی هارد بود.

samaserver
July 21st, 2015, 11:18
منظور از ظرفیت، حجمِ هارد دیسک نبود؛ میزان درگیری هارد و فشارِ روی هارد بود.

خیر
سرور هاست هست نه سرور سنگین

samaserver
August 18th, 2015, 12:50
افراد اگر آشنایی دارند در این زمینه خوشحال میشم اطلاعات به ما بدن

pejman_view
August 18th, 2015, 15:49
افراد اگر آشنایی دارند در این زمینه خوشحال میشم اطلاعات به ما بدن

فکر کنم یکی از دوستانم گفت، بله تاثیر داره. اما توضیح ندادید دقیقاً هارد دوم چی هست و چه فایل ها و چه دیتایی می خواهید روی آن نگه دارید.

GREAT
August 18th, 2015, 16:34
فقط فشار کمتری روی هارد ها میاد

samaserver
August 19th, 2015, 23:34
فقط فشار کمتری روی هارد ها میاد

روی سرعت بارگذاری سایت ها بی تاثیر هست ؟

- - - Updated - - -

فکر کنم یکی از دوستانم گفت، بله تاثیر داره. اما توضیح ندادید دقیقاً هارد دوم چی هست و چه فایل ها و چه دیتایی می خواهید روی آن نگه دارید.

توضیح داده بودم روی هارد اول فایل های معمولی سایت بره مثل عکس و . . . و روی هارد 2 دیتابیس ها بره (فرض کنید سرور هاست اشتراکی هست)

TukaNet
August 19th, 2015, 23:47
سرعت و تعداد درایوهای ذخیره سازی تاثیر چشم گیری روی لود تایم وب سایت شما خواهند داشت

در حقیقت اگر مقداری از فایل ها یا دیتابیس ها روی یک درایو و مقداری دیگر روی درایو بعدی قرار بگیرند، شما منابع سرور رو به صورت موازی تقسیم کرده اید

این کار سرعت و راندمان کاری سرور را تقویت خواهد کرد ولی از طرف دیگر ریسک از بین رفتن اطلاعات را به دو برابر افزایش خواهد داد.

همچنین هر چقدر درایوهای به کار برده شده دارای io بالاتری باشند، سرعت لود نیز به همین نسبت بالاتر خواهد بود.

mrasol
August 19th, 2015, 23:49
سلام

این مورد واقعا بدیهی ست که تاثیر میذاره دوست عزیز

hegza
August 20th, 2015, 01:43
در کل تاثیر که داره
اما همونطور که دوستان فرمودند همش به نوع و عینیت سایت شما برمیگرده
مثلا سایت شما کارش چیه قسمت هووم چه فشاری داره قسمت رووت چه فشاری داره؟؟!
مثلا سایتی که مطالب رو کش میکنه با اینکار به نوعی فقط هنگام ارسال پست سرعت رو بالا میبره و در حالت دیگه بهترین حالتش اینه که از نعمت رید 1 محروم میشه
و در کل این روش اصلا توصیه نمیشه
رید10 بهترین حالته حالا برای دیتا بیس یا رووت اس اس دی ببندین
و یا نه یک رید 1 با دو هارد و اتصال به یک اس اس دی برای رووت تاثیر زیادی داره
اما باز هم میگم در لحظه بازدید کدوم قسمت سایت شما زیاد درگیره؟فشار رو چیه؟
در مورد هارد باید بگم: هاردها فضا و میزان دور مشخصی دارند برای خواندن و نوشتن و هرچه این فشار رو تقسیم کنید مشخصه سرعتتون چه تفاوتی خواهد داشت.

samaserver
August 20th, 2015, 10:26
این کار سرعت و راندمان کاری سرور را تقویت خواهد کرد ولی از طرف دیگر ریسک از بین رفتن اطلاعات را به دو برابر افزایش خواهد داد.

ممنون میشم بگید چرا ریسک از بین رفتن اطلاعات هست
بعضی از دوستان هم کاربرد سرور رو پرسیدند که برای چندمین بار اعلام کنم سرور میزبانی هست نه برای یک سایت

TukaNet
August 20th, 2015, 10:38
ممنون میشم بگید چرا ریسک از بین رفتن اطلاعات هست
بعضی از دوستان هم کاربرد سرور رو پرسیدند که برای چندمین بار اعلام کنم سرور میزبانی هست نه برای یک سایت

به هر حال درایو ذخیره سازی یک دستگاه الکترونیکی هست و به نسبت تعداد ریسک خرابی نیز بالا خواهد رفت

برای میزبانی بهترینگزینه استفاده از آرایه Raid می باشد تا سرعت بالا را در کنار امنیت داشته باشید

samaserver
August 20th, 2015, 10:43
به هر حال درایو ذخیره سازی یک دستگاه الکترونیکی هست و به نسبت تعداد ریسک خرابی نیز بالا خواهد رفت

برای میزبانی بهترینگزینه استفاده از آرایه Raid می باشد تا سرعت بالا را در کنار امنیت داشته باشید

بک آپ گیری کلا در سرور دیگر انجام می شود اما چون رید سخت افزاری هزینه رو بالا می برد نمیخواهیم ازش استفاده کنیم

saeid_e00
August 20th, 2015, 10:46
سلام
اساسا هارد های اس اس دی مخصوص دیتابیس هست ، اگه دیتابیس رو روی اس اس دی قرار بدین احتمالا تاثیرش قابل توجه خواهد بود.

irandisk
August 22nd, 2015, 10:05
سلام،

حالت بهتر:
2 هارددیسک بصورت RAID و هارد سوم SSD که MySQL روی آن قرار گیرد.

با تشکر