ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در لینک دهی توسط سرور مجازی

sarjukhe
July 20th, 2015, 22:25
سلام بنده یه سرور مجازی ویندوز 2008 در اختیار دارم دیروز iis رو روش نصب کردم . ولی نمی توانم فیلم ها با فرمت mkv را لینک دهی کنم سرور مجازی تمام فرمت ها از قبیل zip,rar.avi.mp4 ,....پشتیبانی می کنه بجز mkv وقتی با فرمت mkv لینک می دم و روی اون کلیک می کنم ارور 404 می ده و می گه این فایل وجو نداره

می خواستم باید چیکار کنم که بتونم از فرمت mkv هم لینک بگیرم .در ضمن قصد فشرده کردن هم ندارم حتما باید با همین فرمت باشه

بنده سایت فیلم و سریال دارم لطفا هر چه سریع تر کمکم کنید با تشکر

ourweb
July 20th, 2015, 22:35
سلام بنده یه سرور مجازی ویندوز 2008 در اختیار دارم دیروز iis رو روش نصب کردم . ولی نمی توانم فیلم ها با فرمت mkv را لینک دهی کنم سرور مجازی تمام فرمت ها از قبیل zip,rar.avi.mp4 ,....پشتیبانی می کنه بجز mkv وقتی با فرمت mkv لینک می دم و روی اون کلیک می کنم ارور 404 می ده و می گه این فایل وجو نداره

می خواستم باید چیکار کنم که بتونم از فرمت mkv هم لینک بگیرم .در ضمن قصد فشرده کردن هم ندارم حتما باید با همین فرمت باشه

اطلاعات سرور رو بفرستید تا براتون درستش کنم

wenhost
July 20th, 2015, 22:53

باید برید از روی فرمت ها mkv رو فعال کنید
این فرمت به صورت پیش فرض فعال نمیباشد

yourhosting
July 20th, 2015, 23:36
سلام
در mime type باید فرمت .mkv رو فعال کنید
در عکس زیر قسمت مربوطه رو قرار دادم:
http://uupload.ir/files/h9a_up.png
موفق باشید