ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آگهی استخدام در شرکت هاست نتورک

bepad
July 20th, 2015, 14:54
با سلام

ضمن عرض ادب شرکت میزبان گستر داده الوند(هاست نتورک) برای مدیریت یک پروژه نیازمند استخدام است در صورت تمایل میتوانید از فرم زیر رزومه خود را ارسال کنید
شرایط به صورت کامل در سایت توضیح داده شده است

http://hostnetwork.ir/recruitment.htm

لطفا در صورت داشتن هرگونه سوال قبل از ارسال فرم با ایمیل info@hostnetwork.ir ایمیل با عنوان استخدام سوال خود را مطرح بفرمائید و در تاپیک سوال نفرمائید.

با سپاس

pardazonline
July 21st, 2015, 10:31
درود ، دوست عزیز با این شرایط سخت و دشواری که شما در سایتتون ارائه کردید فک نکنم کسی رو پیدا کنید !
موفق باشید .

محمد محمدیی
July 21st, 2015, 15:19
درود و وقت بخیر

آیا بعضی از ویژگی ها( شرایط) رو نداشته باشیم میتوانیم استخدام شویم؟؟؟؟

bepad
July 21st, 2015, 15:25
سلام

این سوال رو خیلی از دوستان پرسیدند فقط در یک صورت آن هم انقدر توانایی و استعداد وجود داشته باشید که اون شرط نادیده گرفته شود

موفق باشید

محمد محمدیی
July 21st, 2015, 15:27
شما میتوانید از بنده تست بگیرید من آماده هستم !

bepad
July 21st, 2015, 15:30
شما میتوانید از بنده تست بگیرید من آماده هستم !

شما باید فرم را اسال کنید در اخرین فیلد که صحبت خودتون است میتونید توضیحات کاملی در خصوص خودتون بدهید که نسبت به اون توضیحات شرکت در زمان بررسی درخواست ها اگر شما مناسب باشید برای صحبت بیشتر با شما تماس خواهد گرفت

PersianSkyTeam
July 21st, 2015, 15:32
تمامی شرایط رو دارم به غیر از :
3- امضا قرارداد کاری در دفاتر ثبت اسناد رسمی و ارائه دو میلیون تومان چک یا سفته بانکی جهت ضمانت قرارداد
!

nsf
July 24th, 2015, 23:56
سلام
میزان حقوق؟