ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست ایران یا خارج؟

meysam_em
July 20th, 2015, 14:36
با سلام دوستان میخاستم نظرتون رو بدونم برای یه فروشگاه اینترنتی هاست ایران مناسب تر هست یا هاست خارجی؟
از لحاظ نسبت منابعی که در اختیار میزارن و سرعت و قیمت .
اختلاف سرعت لود شدن سایت به اندازه ای هست که از هاست ایرانی به جای خارجی استفاده کنم؟ یا اینکه هاست خارجی رو انتخاب کنم که منابع بیشتر و قیمت مناسب تری دارند؟ :106:

mizban97
July 20th, 2015, 14:38
با سلام دوستان میخاستم نظرتون رو بدونم برای یه فروشگاه اینترنتی هاست ایران مناسب تر هست یا هاست خارجی؟
اختلاف سرعت لود شدن سایت به اندازه ای هست که از هاست ایرانی به جای خارجی استفاده کنم؟ یا اینکه هاست خارجی رو انتخاب کنم که منابع بیشتر و قیمت مناسب تری دارند؟ :106:

باسلام
طبعیتا اگر نیاز به سرعت بالا و پینگ بسیار پایین هستید دیتاسنتر های ایرانی مناسب هستند میتونید هاست ایران بگیرید
اما توجه کنید قیمت هاست ایران از خارج بیشتر خواهد بود به دلیل محدودیت هایی که در ایران هست.
اما برای خارج میتونید از هتزنر آلمان تهیه کنید مناسب هست و مشکلی نداره

meysam_em
July 20th, 2015, 14:41
باسلام
طبعیتا اگر نیاز به سرعت بالا و پینگ بسیار پایین هستید دیتاسنتر های ایرانی مناسب هستند میتونید هاست ایران بگیرید
اما توجه کنید قیمت هاست ایران از خارج بیشتر خواهد بود به دلیل محدودیت هایی که در ایران هست.
اما برای خارج میتونید از هتزنر آلمان تهیه کنید مناسب هست و مشکلی نداره

ممنون از جوابتون دقیقا سوال من هم همین هست برای یک فروشگاه تازه تاسیس نیاز به سرعت بالا هست؟

mizban97
July 20th, 2015, 14:43
ممنون از جوابتون دقیقا سوال من هم همین هست برای یک فروشگاه تازه تاسیس نیاز به سرعت بالا هست؟

بله سرعت و آپتایم در جذب مشتری مهم هست.
اما شما در خارج هم میتونید کیفیت بالا رو تجربه کنید بستگی به فروشنده و نوع سروری که کانفیگ شده است داره .
از هر جایی هاست تهیه نکنید فقط فروشنده های معتبر بنده قصد تبلیغ ندارم اما یکی از بهترین شرکت های هاست در ایران میهن وب هاست هست نمونه مشابه هم زیاد هست.
سوالی بود در خدمتم

klax0n
July 20th, 2015, 15:00
سلام دوست عزیز
با منابع سخت افزاری مشابه هاست های ایرانی قیمت بیشتر، پهنای باند کمتر، پورت اینترنتی ضعیف تری در اختارتون قرار میدن
ولی چون هاست داخل کشور هست احتمالا پینگ کمتری خواهید داشت

Iranhost-Staff-151
July 26th, 2015, 03:22
بجز مواقعی که مشکل روتینگ به خارج از ایران وجود داره، به طور کلی، زمان لود سایت در سرور های خارج از ایران تفاوت زیادی با سرور های داخلی نداره.
به نظر من خودتون رو درگیر این مساله نکنید.

pouria.mzt
July 26th, 2015, 03:27
اگر نظر من رو بخوای میگم که هاست خارج رو بگیر از هرجهت بهتره برای سرعت هم میتونی از cdn استفاده کنی سرعتت توپ میشه

aligoli
July 26th, 2015, 14:25

قطعا هاست ایرانی کاربرد بهتری دارد.

hamra
July 26th, 2015, 14:33
فقط ایران